Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-03, 08:56   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 3/2


Håll i hatten för nu ska vi göra en djupdykning i en mängd mindre ligor. Serie A inleder men därefter är det andraligor i Europa och argentinska Superliga som står för underhållningen. Det är i Sydamerika två av de större dragen hittas. Analysen är klar - mot åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 19.59

1. Sampdoria - Napoli 2

Statistik
Äntligen fick publiken på San Paolo jubla igen när självaste Juventus besegrades med 2-0. En styrkedemonstration där hemmasonen Lorenzo Insigne var framträdande. Upp till sjätteplatsen som innebär Europaspel är det faktiskt inte speciellt långt. Det är där ambitionen lär ligga för Gattusos manskap som hade en katastrofal höst. Albin Ekdals Sampdoria tillhör också den kategorin. Genua-laget har höjt sig något sedan Claudio Ranieris intåg men någon större marginal är det inte ner till nedflyttningsstrecket. När Quagliarella inte levererar är offensiven tämligen undermålig. Trolig tvåa på Luigi Ferraris.

2. Pescara - Cosenza 1

Statistik
Vi håller oss kvar på stöveln men byter kust och hoppar ner en division. Pescara, som producerat en spelare som Marco Verratti, tillhör mitten av Serie B denna säsong. Framförallt är det hemmaspelet som hackat med endast tre vinster på elva försök. Därför är det svårt att backa Delfinerna helt här även om det är bottengänget Cosenza som gästar. De kommer från tre raka nederlag men det har varit knappa sådana. Senast hölls spelet väl uppe mot topplaget Salernitana på bortagräs där det blev en tung 1-2-torsk. Med en stekhet Cristian Galano hos värdarna får Pescara utgångstipset, men fler tecken är varmt välkomna.

3. Bochum - Hamburg 2

Statistik
Klassiska Bochum har det tufft i Zweite Bundesligas bottenträsk. Trots att kongolesen Silvère Ganvoula tryckt in tio ligamål placerar sig de vitklädda på negativ kvalplats. Hamburg återfinns också på kvalplats men då i positiv bemärkelse som trea i tabellen. Poäng under måndagen skulle dock innebära en skjuts upp till andraplatsen. I veckans omstart stod Rödbyxorna för en finfin insats när Nürnberg besegrades med hela 4-1. Här kliver de in som klara favoriter men 60 procent på tvåan är i högsta laget. Säkra upp med krysset.

4. Grenoble - Le Havre X

Statistik
Frankrike får även med ett bidrag när resan går till västra Alperna. Här är Grenoble extremt tighta med målskillnaden 8-7 på tio fighter. Föga förvånande har då en mängd matcher slutat med delad pott, närmare bestämt sju stycken. Spännande batalj här mot Le Havre som gått starkt under en period. Defensivt har tre raka nollor radats upp och framåt finns skytteligaledaren Tino Kadewere. Ex-Djurgårdaren är dock indisponibel här efter att ha ådragit sig en lårskada senast mot Lens. Ett stort minus givetvis men med tanke på gästernas ramstarka försvar kan de inte räknas bort ändå. Krysset ligger nära till hands.

5. Jong Ajax - Go Ahead Eagles 2

Statistik
Nästa andradivision till rakning är den nederländska. I Amsterdam strålar två topplag samman när trean Jong Ajax tar emot femman Go Ahead Eagles. Värdarna har inte riktigt sett lika självklara ut den senaste tiden med dubbla kryss mot halvdana Jong PSV och Nijmegen. Det beror till stor del på att spelare som Ekkelenkamp, Gravenberch och Lassina Traoré tagit klivet upp till a-laget. Go Ahead Eagles har tidigare gjort flera säsonger i Eredivisie och kan mycket väl ta klivet upp igen. Just nu ser de nämligen närmast oslagbara ut. 22 (!) raka matcher utan förlust har radats upp. Trots det streckas ettan stenhårt på Sportcomplex De Toekomst. Gå för skrällen!

6. Jong Utrecht - Dordrecht X

Statistik
Skrällchans finns det även i Utrecht där flera yngre förmågor också tagit klivet upp. Resultaten har följaktligen varit allt sämre på slutet med endast en seger på de sex senaste. I 1-3-förlusten mot Cambuur såg det riktigt illa ut. Det har det gjort mest hela säsongen för Dordrecht. Fårhuvudena är jumbo i Eerste Divisie efter endast tre vinster på 23 försök. En av dessa kom dock senast när Eindhoven FC lades på rygg. Lite höjda huvuden hos bortaspelarna således när de beger sig de sex milen norrut. Här blir strecken alldeles för vänstervridna. Helgardera och håll tummarna för kupongrenset till höger.

7. Patronato - Arsenal Sarandi 1

Statistik
Argentinska ligan är inne på målsnöret där bara sex matcher återstår för dessa klubbar. Patronato har inte haft någon rolig säsong och är nästjumbo, medan Arsenal Sarandi är uppe och krigar om en Copa Libertadores-plats. Hemmaplan är dock en ytterst viktig faktor och detta möte bör betraktas som helt öppet. Gästerna förlorade senaste besöket på denna arena med 2-4 och med tanke på att tvåan ser ut att streckas till över 40 procent i en oddsmässigt jämn match är det ett tecken som inte lockar. Spiketta eller 1X!

8. Newell’s Old Boys - San Lorenzo 1

Statistik
Maxi Rodríguez har hunnit bli 39 år men det har inte fått mittfältaren att lägga skorna på hyllan. Den tidigare Atlético- och Liverpool-spelaren har målat i de tre senaste matcherna vilket gjort att Newell’s har kontakt med topplagen i den superjämna tabellen. San Lorenzo, som plockat hem ligan två gånger under 2000-talet, återfinns en poäng före hemmalaget. På arenan med det sköna namnet Estadio Marcelo Bielsa brukar de dock ha det kämpigt, ingen vinst på de sju senaste besöken. Det förändras inte här. Den värdemässigt fina ettan spikas.


Singelstrecket! - Newell’s Old Boys

Finfint värde dukas upp på Newell’s som i kraft av hemmaplan ska gälla som relativt klara favoriter. Maxi Rodríguez visar att gammal är äldst och frälser de ålderstigna männen?

Kupongrensaren! - Go Ahead Eagles

Jong Ajax är kraftigt försvagat sedan deras bästa spelare flyttats upp till Erik ten Hags trupp. Go Ahead Eagles trummar däremot på och ser inte ut att kunna förlora. När X2 betalar magiskt i Amsterdam är det därför en given utgång.


Spelförslag:

72 rader

1. Sampdoria - Napoli 2
2. Pescara - Cosenza 1x
3. Bochum - Hamburg x2
4. Grenoble - Le Havre 1x2
5. Jong Ajax - Go Ahead x2
6. Jong Utrecht - Dordrecht 1x2
7. Patronato - Arsenal Sar. 1
8. Newell’s - San Lorenzo 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sampdoria - Napoli (x)2
2. Pescara - Cosenza 1x2
3. Bochum - Hamburg x2
4. Grenoble - Le Havre (1)x(2)
5. Jong Ajax - Go Ahead 1x2
6. Jong Utrecht - Dordrecht 1x2
7. Patronato - Arsenal Sar. 1(x)
8. Newell’s - San Lorenzo 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat