Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-05, 01:28   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 5/2


Cupspel och ligalir är utmaningen på denna onsdags Europatips. Heta matcher om vartannat där ett par spännande skrällar synas i jakten på 13 friska rätt och trevlig utdelning. Hoffenheim ska testa lyckan mot Bayern München borta i DFB-Pokal. Kan Schreuders mannar åter vinna på Allianz Arena? Det och mycket annat får ni svar på här! Vi kör igång omedelbart med FA-cup-möte i London.



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18.59

1. Tottenham - Southampton X

Statistik
Omspel i FA-cupen i England. På St. Mary’s blev det till slut 1-1 efter ett rätt sent, men tämligen rättvist, kvitteringsmål av Boufal i den 87:e minuten. Mourinho valde att matcha ett riktigt fint lag senast på sydkusten. Något som säkerligen kommer ske nu också. Spurs kommer dessutom från en ruskigt imponerande 2-0-viktoria mot Manchester City. The Saints hade en tuffare helg. Resan till Liverpool gick inte riktigt som laget tänkt sig och 0-4 blev till slut resultatet på Anfield. Trots allt känns denna duell helt öppen och Hasenhüttls rödvita gäster ska absolut kunna störa. Alla tecken testas!

2. Lazio - Hellas Verona 1

Statistik
Immobile bär sitt Lazio! Den 29-årige målkungen står nu på 25 magiska strutar för sitt himmelsblå romarlag. Chansen finns faktiskt att vid seger här kliva upp på en topp 2-placering. Mycket imponerande från Örnarnas sida. Verona är visserligen nykomlingar i Serie A men har varit oerhört fina över lång tid. 1-1 mot Milan senast på San Siro var inte att be om ursäkt för. Trots ett rött kort på Amrabat löste Hellas en pinne och har faktiskt bara två futtiga poäng upp till Europaplatserna. På Olympiastadion i huvudstaden kommer det bli tufft. Men inte omöjligt! Strecka från vänster men här är det en självklarhet att dra pennan hela vägen om stålarna räcker till.

3. St. Etienne - Marseille X

Statistik
Fransk ligaboll nu. Fint möte på Stade Geoffroy Guichard där St. Etienne och Marseille gör upp om mycket viktiga pinnar. Gästerna från sydkusten har varit mycket svårslagna. Trots en viss Bordeaux-press löste L’OM oavgjort på bortaplan. Villas-Boas och company har därmed inte torskat sedan oktober. Värdarna föll mot Metz i söndags. Dessförinnan hade de grönvita fixat både avancemang i Coupe de France samt besegrat Nimes i ligan. Formen är över tid relativt bra för Puels gäng och mötet känns rätt öppet. Ettan är värdemässigt kanon och bör därmed få sin plats tidigt. Helgardera!

4. Brest - Bordeaux 1

Statistik
Bordeaux gjorde en bra insats mot Marseille. 0-0 fick ändå gästerna nöja sig med senast efter att Mandana storspelade i L’OM-målet. Brest föll stort mot Dijon senast. Det var dock på bortaplan. Hemma är The Pirate Team av annat skrot och korn. På Stade Francis-Le Blé har nämligen inte nykomlingen förlorat mer än en ynka match sedan mars i fjol. Dessa gäng spelade Ligacup-möte i december. 2-0 till värdarna slutade matchen då och här är det åter en etta som ska komma först. Till rätt fin procent dessutom spelas 1X först och främst. Finns flisen är en helgardering ändå att föredra.

5. Montpellier - Metz 1

Statistik
Metz kommer med en stor portion självförtroende till onsdagens kamp. Gästerna har nämligen tre raka segrar i ligan och med målskillnaden 5-1 lyser åter defensiven klart. Det är dock stor skillnad mellan Les Grenatas hemma kontra borta. Utanför Stade Saint-Symphorien har bara två segrar bärgats. Montpellier är dessutom ett lag med ruskig form hemma. 10-1-1 är trenden över tolv tävlingsmatcher vilket får anses sensationellt bra. Ettan till godkänd procent är klart spikbar!

6. Nimes - Dijon 1

Statistik
Dijon tog en fin 3-0-skalp i lördags. Mama Baldé samt Mavididi målade för senapslaget då Brest fick lämna ifrån sig alla poäng. Borta är det däremot inte riktigt samma fräs hos gästerna. 1-2-8 är en rad som knappast bidrar med kalla kårar hos sina motståndare. Nimes är nästjumbo men gör det ganska bra på hemmagräset. Monaco, Reims, Toulouse och Brest har alla fallit offer här tidigare. Ettan funkar klart som spik på mindre system medan 1X om flisen finns ramar in det hela fullt på större kuponger.

7. Reims - Nice 1

Statistik
Kasper Dolberg blev stor hjälte för Nice senast. Laget från havet tog en mycket fin 2-1-skalp mot Lyon. Snabb replik därmed efter att just Les Gones bidrog till gästernas respass ur Coupe de France tidigare under förra veckan. Tuff kamp här för de rödsvarta. Reims körde över Angers i senaste bataljen. 4-1-segern bröt en fyra matcher lång segerlös ligasvit. Hemma har Guions mannar dessutom bara torskat två matcher på hela ligasäsongen. På mindre kuponger kan absolut ettan spikas av utan dåligt samvete! Gardera med mittentecknet om stålarna räcker.

8. Toulouse - Strasbourg 2

Statistik
Ett sista franskt stopp nu. Toulouse är på väg till Ligue 2 med dunder och brak. Den anrika klubben har en formdipp som nu sträcker sig hela vägen tillbaka till oktober! Inget vidare alls faktiskt! Strasbourg löste enkelt 4-2 i höstas när lagen gick upp i duell. Över tid har dessutom Denis Zankos mannar haft stora bekymmer med “racing-klubben”. Här är det dock hög risk att tvåan springer iväg en aning procentuellt. Trots detta får ettan anses alltför osannolik. X2 redan från start löser biffen.

9. Bayern München - Hoffenheim 1

Statistik
Tyskland blir nästa stopp. Det vankas nämligen cupmatch, DFB-Pokal-möte mellan Bundesliga-lagen Bayern München och Hoffenheim! Gästerna var och hälsade på här i oktober. En fajt där Schreuders mannar löste en mycket meriterande 2-1-skalp. Adamyan slog till med bägge målen på Allianz Arena då. Armeniern har dock haft svårt att ta en startplats på slutet. Kanske dags att spela från start nu? Hursomhaver blir det för tufft nu. Die Roten går som skjutna ur en kanon för tillfället och har nyligen övertagit serieledningen i ligan. Trots en viss överstreckning finns ingen anledning att vaska tecken här. Ettan är en bank!

10. Zulte/Waregem - Club Brügge 1

Statistik
Belgisk cup-semifinal del 2. Första bataljen slutade 1-1 i Brügge. Dags för Waregem att stå som värdstad för returen. Ett hemmalag som på regnbågsstadion krossade Waasland-Beveren i söndags. 5-0 med nyförvärvet, Jelle Vossen, som tvåmålsskytt. Vossen kommer närmast från just Club Brügge. Gästerna ser ut att springa hem Jupiler League tämligen enkelt. 17-6-1 är en rad som skiner. Mot ett bra hemmalag ska dock inte Clement och hans mannar vara så säkra. Detta är absolut en match som ska garderas. Från vänster där värdet lyser fint!

11. Aberdeen - St. Johnstone 1

Statistik
Aberdeen har varit ett av lagen som under senaste säsongerna utmanat i toppen. Annorlunda nu. Värdarna flyger inte och är ljusår bort från toppduon (Rangers, Celtic). Nu löste McInnes mannar en trevlig poäng borta mot just Rangers i lördagens möte. St. Johnstone slåss i de nedre regionerna. Gästerna har dessutom ett par pjäser skadade inför mötet här. Tanser, Gordon är osäkra kort medan Murray Davidson är helt out. Ettan blir ganska enkel att inleda med. 1X på större system känns faktiskt som ett lås.

12. Hearts - Kilmarnock 1

Statistik
Kilmarnock har haft en riktigt seg vinter. Segrarna har lyst med sin frånvaro i stor mån och en mindre tränarkarusell har rått. 3-1-viktorian mot Ross County under fredagskvällen bröt dock en nio matcher lång segerlös svit i ligan. Ett ok av större sort bör därmed ha släppts från gästernas axlar. Hearts har inte heller rosat marknaden under hösten. Det är först nu, efter julfirandet, som “The Jam Tarts” (värdarna kallas så) har börjat hitta in med lite segrar i både liga och cup. Med en fin värdemässig etta finns egentligen ingen anledning att gardera. Ettan liras till rätt trevlig procent.

13. Motherwell - Celtic 2

Statistik
Motherwell står inför en av de svåraste utmaningarna i Premiership. Celtic, hemma som borta, är ett motstånd av mycket avancerad art. Faktum är att The Well, som hemmalaget kallas, inte vunnit mot Glasgow-laget här sedan 2013! Gästerna gör upp i en duell med antagonisten Rangers om titeln. Över säsongen får nog ändå The Hoops anses som det bättre laget och har en rätt överlägsen offensiv. Över 2,8 mål i snitt framåt är brutala siffror. Att plita ner tvåan här är såklart en självklarhet. För värdets skull kan krysset få sin plats också. Allt under 20 procent för mittentecknet är prisvärt.


Singelstrecket! - Bayern München

Bayern har sett overkligt bra ut på sistone. Segrarna rullar in och Lewandowski, Müller med flera matar på med mål i strid ström. Hoffenheim ska inte kunna hota här och ettan behöver inte ifrågasättas.

Kupongrensaren! - Zulte/Waregem

Zulte är hemmastarka. Något som Club Brügge definitivt kommer få smaka på här. När procenten ligger kanonfint åt vänster är det självklart att Waregem-klubben ska få sin plats på kupongen omgående.


Spelförslag:

432 rader

1. Tottenham - Southampton 1x2
2. Lazio - Hellas Verona 1x
3. St. Etienne - Marseille 1x2
4. Brest - Bordeaux 1x
5. Montpellier - Metz 1
6. Nimes - Dijon 1
7. Reims - Nice 1x
8. Toulouse - Strasbourg x2
9. B.München - Hoffenheim 1
10. Zulte/Waregem - Cl.Brügge 1x2
11. Aberdeen - St. Johnstone 1
12. Hearts - Kilmarnock 1
13. Motherwell - Celtic 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Southampton (1)x(2)
2. Lazio - Hellas Verona 1x2
3. St. Etienne - Marseille 1x2
4. Brest - Bordeaux 1x2
5. Montpellier - Metz 1
6. Nimes - Dijon 1x
7. Reims - Nice 1x
8. Toulouse - Strasbourg (x)2
9. B.München - Hoffenheim 1
10. Zulte/Waregem - Cl.Brügge 1(x2)
11. Aberdeen - St. Johnstone 1(x)
12. Hearts - Kilmarnock 1
13. Motherwell - Celtic (x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat