Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-06, 21:32   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 7/2


Blandad kompott! Som sig bör när det vankas fredags-Topp! Italien, Tyskland, Frankrike, Spanien, England, Portugal och Belgien är alla länder att besöka. Ett par sköna skrällar och en superfin spik i Frankfurt är några av godbitarna att se fram emot. Vi släpper loss i Rom!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20.29

1. Roma - Bologna 1

Statistik
Lite troll i det berömda maskineriet synas i Rom. Grabbarna i Roma föll senast med solklara siffror, 2-4 mot Sassuolo. Inför mötet med Bologna är dessutom Pellegrini out. En avstängning är att sitta av för 23-åringen. Även Zaniolo och Zappacosta är borta. Gästerna kommer med dubbla segrar i bagaget. Visserligen mot aningen enklare motstånd än här. En del skador oroar också i bortalägret. Sansone är skadad och Poli avstängd. Två stora avbräck. Streck från vänster men med tanke på raset senast känns en helgardering ändå inte helt dum på större kuponger.

2. Eintracht Frankfurt - Augsburg 1

Statistik
“Öka takten sista kvarten” eller sista minuten kanske! En ramsa som skulle klingat fint under de senaste bataljerna som Frankfurt spelat. Eintracht har nämligen tryckt in viktiga mål i de tre senaste tävlingsmatcherna. Lite retroaktiv upprättelse efter en trubbig höst. Känslan är att Hütters mannar är klart på gång. Augsburg ska testa sin framgång på Commerzbank-Arena. Överlag har spelet på bortaplan inte varit något vidare denna säsong. Med en hel drös gubbar tveksamma hos gästerna till start dessutom lyser ettan fint! Spika av Örnarna!

3. Alavés - Eibar X

Statistik
Två tabellgrannar i nedre La Liga-regionen ska upp i duell. Detta är också ett baskiskt derby som går av stapeln på Estadio de Mendizorrotza. Eibar visar upp en småspännande form just nu med bland annat en rätt färsk seger hemma mot Atlético Madrid. Mot Betis i söndags slog chilenaren Orellana till med sin första strut sedan oktober. Viktigt för gästerna att få igång 34-åringen! Alavés har varit i sämre slag under rätt lång tid nu. Värdarna vann med 1-0 borta mot Levante tidigare men i övrigt finns mer att önska. En jämn match med X2 som något mer spännande val.

4. Angers - Lille X

Statistik
Lille kommer med två vinster i bagaget inför mötet med Angers. Poängen innebär att fjolårets tabelltvåa nu ligger stabilt på en fjärdeplats tillika Europaplats i tabellen. På topp kan Christophe Galtier nu matcha både Osimhen och Rémy. En duo som känns riktigt farlig på topp där just Rémy avgjorde mot Rennes senast med sitt 1-0-mål. På bortaplan är det dock en helt annan visa vad gäller Lille. Bara två ynka segrar har “De stora hundarna” fixat på resande fot. Angers är inne i en sämre period. Vi får backa bandet till slutet av november för att hitta en seger på Stade Raymond Kopa senast. X2 får gå först men värdet till vänster är för bra att skippa helt och då blir helgarderingen lösningen vid större kuponger.

5. Bristol City - Birmingham 1

Statistik
Bristol City gjorde en prestigevärvning under vinterfönstret. QPR:s bästa striker Nakhi Wells signade med klubben och fick dessutom hoppa in mot sitt gamla gäng senast. Utan att hitta nätet, ska tilläggas. Bristol gör ändå jobbet för tillfället. Fyra raka segrar i The Championship och 5-0 i målskillnad tyder på en välkomponerad defensiv samt lite skarpskytte signerat framförallt Weimann och Diedhiou. Birmingham kommer få en mycket svår uppgift. Gästerna har gått starkt på sistone men med ett något ifrågasatt bortaspel. Ettan går först!

6. Lincoln - Rotherham 2

Statistik
Rotherham toppar League One.The Millers ramlade ur The Championship i fjol och nu hoppas klubben på en snabb återkomst. MIchael Smith samt Freddie Ladapo låg bakom 3-2-viktorian mot Burton senast. Den sistnämnde 27-åringen var värvad till klubben som skyttekung från Plymouth och bar verkligen levt upp till kraven. Trots en något kallare period under januari. Lincoln är också nykomlingar. The Red Imps kommer dock från andra hållet och tog steget upp inför denna säsong. Värdarna har gjort en rätt bra säsong men har trippla förluster noterat. Tvåan står sig rätt stark och på större system känns X2 som ett fint lås.

7. Gent - Anderlecht 2

Statistik
I Belgien har Anderlecht som bekant haft en hemsk säsong. Det är framförallt en skadeförföljd trupp där pjäser som Nasri, Chadli och Kompany varit borta till och från under egentligen hela säsongen. Kompany är åtminstone i spelbart skick nu och den väldige backen har spelat samtliga matcher från start sedan nyårsklockorna slagit. Gent är i mycket gott slag. Lustig och hans kamrater ångar på i toppen med bara Club Brügge framför sig. Att de blådressade nu ska bli gigantiska streckfavoriter är däremot inte rätt. Anderlecht var mycket nära att vinna senast lagen gick upp i kamp. När värdet faller helt och hållet över till höger är det givet att rita ner tvåan tidigt även om en helgardering såklart är allra bäst.

8. Pacos Ferreira - Boavista X

Statistik
Ett stopp i Portugal ska också hinnas med. Pacos de Ferreira vann Segundan förra säsongen och är därmed nykomlingar. Coach Pepa och hans mannar har gjort det helt okej där elva av totalt 16 pinnar hämtats in hemmavid. Boavista kommer på besök nu. Ett Porto-lag med lite nyfött självförtroende efter dubbla segrar i bagaget. När dessa gäng möttes i höstas delades poängen broderligt. Det bör bli jämnt även nu och att måla rakt över känns knappast som någon dum idé.


Singelstrecket! - Eintracht Frankfurt

Det är nya muntra tongångar i Frankfurt just nu. Eintracht kommer med dubbla segrar mot Leipzig (liga och cup) nyligen. Dessutom har Örnarna hunnit plocka poäng av Düsseldorf samt besegra Hoffenheim. Ettan mot Augsburg känns mycket stabil!

Kupongrensaren! - Anderlecht

Hade någon sagt innan säsongen att Anderlecht skulle vara streckade under tio procent borta mot Gent hade nog de flesta tagit det som ett skämt. Nu verkar just detta scenario slå in och då är det, trots skadebekymmer, givet att få med de violetta!


Spelförslag:

72 rader

1. Roma - Bologna 1x
2. E.Frankfurt - Augsburg 1
3. Alavés - Eibar x2
4. Angers - Lille x2
5. Bristol C - Birmingham 1
6. Lincoln - Rotherham 2
7. Gent - Anderlecht 1x2
8. P.Ferreira - Boavista 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Roma - Bologna 1(x2)
2. E.Frankfurt - Augsburg 1
3. Alavés - Eibar x2
4. Angers - Lille 1x2
5. Bristol C - Birmingham 1(x)
6. Lincoln - Rotherham (x)2
7. Gent - Anderlecht 1x2
8. P.Ferreira - Boavista 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat