Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-07, 20:30   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 8/2


En Premier League-batalj och resten matcher från andra- och tredjedivisionen. Det är utmaningen framför oss. En skönt välbalanserad kupong med ett par klara spikar och en del fina skrälldrag. Det hela startar på sydkusten där Brighton och Watford gör upp om mycket viktiga poäng. Analysen är klar så varför vänta!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Brighton - Watford X

Statistik
Två lag som spelat rätt bra fotboll men som inte fått till det där lilla extra under säsongen är Brighton och Watford. Graham Potters gäng har vunnit en tävlingsmatch sedan femte december. Ett facit som helt enkelt inte är tillräckligt bra och nu får The Seagulls snegla bakom ryggen. För ett av lagen som jagar är Watford. The Hornets fortsätter tappa ledningar på spektakulära sätt. 2-0 mot Everton senast förvandlades till 2-3 och vips var alla tre poäng bortblåsta. Watford har i januarifönstret värvat sydamerikanskt. Argentinaren Pussetto (Udinese) och brassen Joao Pedro från Fluminense är klara för klubben. Mer breddspelare än spets dock. Ovisst på AmEx Community Stadium och alla tecken blir högst lämpligt.

2. Nottingham - Leeds 2

Statistik
Ett något ifrågasatt Leeds ställs inför en tuff utmaning. Bielsas mannar har nu vunnit en av de fem senaste tävlingsmatcherna och flåset från lagen jagandes bakom i ligan blir än mer påtagligt. Ett av gängen som nu fått ordentlig vittring på gästerna är Nottingham. Forest föll dock mot Birmingham senast och gjorde en rätt slätstruken insats. Kalvin Phillips är borta hos besökarna med anledning av en avstängning. I övrigt ska Bielsa kunna matcha starkast möjliga lag. När då tvåan ser ut att kunna liras till magiskt fin procent är det rätt givet att börja från höger. Finns en viss oro att singla Påfåglarna, släng med ett kryss på större system så är vi i hamn.

3. Blackburn - Fulham 2

Statistik
Fulham är laget som närmast jagar Leeds och West Bromwich. Londonlaget kunde ställa ett riktigt slagkraftigt gäng på banan senast. Mitrovic och Kamara var bägge åter med i laget då The Cottagers löste en 3-2-viktoria mot Huddersfield. Blackburn hänger på i jakten om kvalplatser uppåt. Rovers har plockat poäng i de fyra senaste tillställningarna. Det saknas dock en hel drös lirare i hemmalägret. Sedan tidigare är målkungen Bradley Dack borta och nu är dessutom Lewis Holtby borta med anledning av en knäskada. Knappast optimalt. Här är det klart läge att fatta pennan från höger.

4. Brentford - Middlesbrough X

Statistik
Det var inget snack om saken då Brentford reste till Hull förra helgen. 5-1 till Londonlaget och algeriern Said Benrahma slog till med ett hattrick. Värdarna har dessutom värvat in en av Oxfords bästa målskyttar, Tariqe Fosu, för att spetsa till laget ytterligare. Det kommer bli oerhört spännande att se om The Bees kan ge de absoluta topplagen en match framöver! Middlesbrough är åter inne i en sämre trend. Woodgates mannar har dock visat goda intentioner under vintern och dessutom vann laget här i fjol. Dessutom får vi backa bandet till 1964 (!) för att senast hitta en hemmaseger inbördes på Griffin Park. Här behöver det garderas och det finns ingen anledning att snåla med tecken!

5. Huddersfield - QPR X

Statistik
Queens Park Rangers har nu fyra torsk på de fem senaste tävlingsmatcherna. Formen får därmed anses vikande hos The Hoops som dessutom tappat sin bästa målskytt, Nahki Wells, under fönstret. Huddersfield har inte legat på latsidan vad gäller påfyllnad av truppen under vintern. Bland annat har The Terriers lånat in Arsenal-spelaren Smith-Rowe. 19-åringen slog till med en strut senast mot Fulham. En match laget förlorade med 2-3. Förra säsongens Premier League-lag är hursomhelst en rejäl besvikelse i år och när ettan nosar på 50 procent-strecket är det givet att fatta pennan från höger. Helgardera vid större system.

6. Luton - Cardiff X

Statistik
Luton har haft stora bekymmer under egentligen hela säsongen med att hitta en vinnande väg fram. Nykomlingen löste dock en blytung seger mot Derby i senaste hemmamatchen. Det är dock The Hatters enda viktoria sedan Wigan besegrades på Kenilworth Road i början av december. Cardiff å sin sida kryssar sig fram just nu. Walesarna har delat på poängen i nästan hälften av årets seriematcher och har oerhörda problem att knyta ihop vinstsäcken. Inför mötet här spelade dessutom The Bluebirds en tuff FA-cup-batalj mot Reading i veckan. 120-minuter fotboll och därefter straffar som dessutom förlorades. Kanske inte den mest optimala uppladdningen. X2 känns därför som ett rätt givet val redan från start.

7. Reading - Hull 1

Statistik
Hull har rasat ihop fullständigt på senare tid. Fem raka förluster, 3-11 i målskillnad och dessutom har ett par av lagets ledande spelare lämnat klubben! Bland annat är Jarrod Bowen i West Ham nu medan Kamil Grosicki flyttat till West Bromwich. Extremt tunga tapp. Tigrarna svarade med att plocka in Marcus Maddison från Peterborough. En till synes rätt desperat lösning. Reading tog en fin skalp i FA-cupen mot Cardiff senast. The Royals vände dessutom 0-2 i mötet med walesarna. När nu Hull dessutom har en uppsjö skador att ta hänsyn till känns ettan genomstabil.

8. Stoke - Charlton 1

Statistik
Stoke fick en rejäl snyting borta mot Derby senast. 0-4 i baken och därmed inkasserade The Potters sin första förlust under 2020 i ligan. Värdarna har dock breddat truppen under vintern. Aston Villa-spelaren James Chester finns nu bland annat att tillgå på lån. Framtiden får ändå anses rätt ljus i hemmalägret. Charlton vann nykomlingsmötet med Barnsley senast. En mycket viktig skalp för Lee Bowyer och hans mannar. Lyle Taylor slog till med ett av de två målen i 2-1-vinsten. Ska gästerna ha susningen av en chans här måste såklart 29-åringen leverera. Framförallt när lagets två, i övrigt bästa målskyttar, Bonne och Leko är skadade. I dagsläget finns dock ingen anledning att misstro värdarna. Stannar ettan runt 65 procent är det bara spika av och gå vidare.

9. Swansea - Derby 1

Statistik
Derby tog en övertygande 4-0-skalp mot Stoke i senast ligamatchen. Av bara farten sköt The Rams sig även vidare i FA-cupen mot League Two-gänget Northampton också i veckan. Värvningen av Wayne Rooney har sannerligen slagit väl ut. Gästerna har dock fortsatt jätteproblem utanför Pride Park. Vi får faktiskt backa bandet till premiären för att senast finna en ligaseger på bortagräs för baggarna. Swansea får numera klara sig utan Borja Bastón som traskat över till Aston Villa. Frågan är om det ens är ett avbräck för walesarna! Spanjoren har inte hittat nätet sedan 28:e september och varit ifrågasatt. 3-2-0 är hemmafacit för Svanarna från december och framåt och ettan känns faktiskt som en klart lämplig spik!

10. Sunderland - Ipswich X

Statistik
League One avslutar med fyra kamper. Ett möte från den övre halvan inleder det hela. Klassiska Sunderland föll klart mot Portsmouth senast. 0-2-nederlaget gjorde att de bägge lagen switchade plats i tabellen. Sebastian Larssons tidigare klubb hade dock dessförinnan nio raka bataljer i ligan utan nederlag. Så visst finns det hopp om en kvalfylld vår. Ipswich blir dock ingen lätt nöt att knäcka för The Black Cats. Gästerna är ligans bästa bortalag med sina 28 poäng och i fjol vann The Tractor Boys med 2-0 på Stadium of Light. Tufft och tajt. Ta med alla tecken omedelbart.

11. Tranmere - Portsmouth 2

Statistik
Tranmere fick en del uppmärksamhet när klubben tidigare under säsongen slog ut Watford ur FA-cupen. Efter vinsten mot The Hornets har det dock varit slut på det roliga. Liverpool-klubben har inför mötet med svåra Portsmouth radat upp fyra raka nederlag och hemska 0-12 i målskillnad. Pompey, som gästerna kallas, är i brutal form. Åtta raka segrar i alla tävlingar och siktet på en absolut topplacering i ligan ligger utstakad för sydkustklubben. Tvåan är helt självklar att inleda med. Där X2 får anses som ett jättelås.

12. Peterborough - Oxford United 2

Statistik
Oxford har som tidigare nämnt tappat spelare under detta transferfönster. Att gästernas lirare skulle vara hett villebråd kom knappast överraskande. De gulklädda har nämligen varit riktigt bra under säsongen och skött sig fint i både liga och cuper. Tufft motstånd nu för gästerna. Peterborough är ett lag i absoluta toppen och kommer från en mycket övertygande 4-1-skalp mot Ipswich. Värdarna står dock som tidigare nämnt utan en av sina mer framstående målskyttar då Marcus Maddison lånats ut till Hull. När ettan nu ska upp och bråka i trakterna kring 70 procent är det helt givet att gå för skrällen. X2 blir en perfekt lösning.

13. AFC Wimbledon - Fleetwood 2

Statistik
Fleetwood, eller Torskarmén om ni så vill, kommer från en övertygande 2-1-viktoria mot Doncaster senast. Den tidigare flåbusen Joey Barton styr gästerna och har gjort det riktigt bra. Framförallt övertygar Fleetwood på hemmagräset, lagets resor under säsongen har inte riktigt varit lika framgångsrika. AFC från Londonförorten Wimbledon slåss i botten. Avståndet till Tranmere under strecket är sex pinnar men värdarna kommer få slita hela vägen in i mål för att undvika de negativa platserna i botten. Hemma på Cherry Red Records Stadium plockas ändå en del poäng och på större system finns absolut ingen anledning att snåla med tecken även om tvåan känns rätt given som utgång.


Singelstrecket! - Reading

Hull har haft en hemsk period. Förluster på löpande band och tapp av lagets viktigaste spelare. Reading bör kunna utnyttja detta och spiken på Madejski Stadium känns given!

Kupongrensaren! - Oxford United

Oxford fick visserligen respass mot Newcastle i FA-cupen senast men de gulklädda var minst lika bra som Saint-Maximin och gänget. Till fina bortaprocent är laget givet att ha med här!


Spelförslag:

432 rader

1. Brighton - Watford 1x2
2. Nottingham - Leeds 2
3. Blackburn - Fulham 2
4. Brentford - Mboro 1x2
5. Huddersfield - QPR x2
6. Luton - Cardiff x2
7. Reading - Hull 1
8. Stoke - Charlton 1
9. Swansea - Derby 1
10. Sunderland - Ipswich 1x2
11. Tranmere - Portsmouth x2
12. Peterborough - Oxford x2
13. AFC Wimble. - Fleetwood 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Watford (1)x(2)
2. Nottingham - Leeds (x)2
3. Blackburn - Fulham (x)2
4. Brentford - Mboro 1x2
5. Huddersfield - QPR 1x2
6. Luton - Cardiff x2
7. Reading - Hull 1
8. Stoke - Charlton 1
9. Swansea - Derby 1
10. Sunderland - Ipswich 1x2
11. Tranmere - Portsmouth x2
12. Peterborough - Oxford (x)2
13. AFC Wimble. - Fleetwood (1x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat