Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-21, 10:00   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 21/2


Vi tar åter helg och det gör vi med ett rungande härligt Topptips! Sju länder och åtta olika ligor är det som gäller där både skrällar och fina spikförslag hittas. Det hela börjar i Derby och tas i mål i Gijón.



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Derby - Fulham X

Statistik
Fulham har ambitioner om att snabbt ta sig tillbaka till Premier League. Då håller det inte att torska mot bottengäng som Barnsley med 0-3! En genomgående usel prestation från Londonlaget och ska det finnas chans att hota ett bra Derby på bortagräs behöver prestationen upp flera nivåer. The Rams fick nöja sig med 1-1 mot Huddersfield senast och det finns en skadeproblematik i hemmalägret. Bland annat fick Duane Holmes kliva av senast och missar denna fajt. Även lirare som Keogh och Bielik är som bekant borta hela säsongen. Hugget som stucket på Pride Park. Lika bra att måla rakt over omedelbums!

2. Metz - Lyon 2

Statistik
Ligue 1 ståtar med en match där Metz ställs mot toppaspiranten Lyon. Bortalaget har som bekant haft en mindre rolig säsong och kommer få stora bekymmer att ens fixa en Europaplats till kommande säsong. En elfteplats efter 25 omgångar är självklart inte godkänt. Matcher mot Les Grenats, som hemmalaget kallas, är dock en framgångssaga för gästerna över tid. Sex segrar i rad inbördes och 19-0 i målskillnad är svårt att snacka bort. När dessutom trion Vincent Pajot, Habib Maiga och Farid Boulaya är avstängda blir uppdraget än mer svårt för Metz. Tvåan är en fullt gångbar och rätt fin spik trots allt!

3. Brescia - Napoli 1

Statistik
Brescia skulle testa på lyckan i Turin förra söndagen. Ett på förhand omöjligt uppdrag och inte skulle det bli lättare då Ayé drog på sig dubbla gula innan halvtid och därefter var den dagen körd. Balotelli, Donnarumma och övriga i hemmalägret får nu en ny chans till poäng. Napoli är på gång och har tagit fina skalper mot Inter (cupen) nyligen samt Juve i ligan. Däremellan har också Lecce löst en trea i Neapel. Med andra ord finns fortsatt en viss ojämnhet hos bortalaget. Svenska folket verkar tro att detta ska bli kattens lek med råttan. Något som knappast kommer ske. Bara måla på med alla tecken och kämpa in knallen från väst!

4. Real Betis - Mallorca 1

Statistik
0-1-10! Detta är Mallorcas hemska bortarad i La Liga. Nykomlingen som presterat okej hemma på ön har varit helt genomusla på bortaresorna och Celta är enda lag som fått lämna ifrån sig poäng till “Den mekaniska bakelsen” (Japp, gästerna kallas faktiskt så). Kan klubben från Mallis fixa poäng i Sevilla mot Real Betis? Troligen inte. Visserligen saknas Borja Iglesias i hemmalägret som drog en tackling på en ledare i senaste 0-0-bataljen mot Leganés. Rött kort såklart men frånvaron från den annars så iskalla Pandan ska inte spela någon roll. Mötet på Benito Villamarín inleds från vänster.

5. St. Mirren - Hearts 2

Statistik
Skotskt bottenmöte letar in. Hearts från huvudstaden är en gåta denna säsong och hittas efter 27 omgångar på en jumboplats i ligan. Klass hos “Syltkakorna” från Edinburgh finns och med landslagsgubbar som Naismith, Boyce, Washington borde en sistaplats inte vara möjlig. Läge att segra för gästerna nu. St. Mirren fick spela 120 minuter fotboll plus tillhörande straffar i veckan då laget slog ut Motherwell i cupen. En bra prestation såklart men visst ska värdarna kunna vara en aning mattade av den tuffa holmgången nu. Värdet till höger är dessutom kanonfint och då blir det enkelt att ta första penseldraget därifrån.

6. Aves - Guimarães 2

Statistik
Primeira Liga ståtar med en kamp mellan jumbon Aves och mittengänget Guimarães. Hemmalaget har visserligen skrapat ihop en del poäng hemmavid men fyra segrar på 21 matcher är såklart inte godkänt. Gästerna är betydligt mer stabila. 1-2-förlusten senast mot Porto hemma var en rätt bra genomförd match och dessförinnan körde de vita “Erövrarna” över stackars Famalicao med 7-0! Samma storlek på siffror är knappast troligt nu men att tvåan ska målas ner allra först är givet.

7. Kortrijk - Genk X

Statistik
Det är ingen bra säsong som fjolårets mästare Genk gör. Skadebekymmer och vinterförsäljningar har knappast gjort saker och ting bättre för de blåvita. Hos besökarna hittas svenske Benjamin Nygren. 18-åringen har haft stora bekymmer att ens ta plats på bänken men den tidigare IFK Göteborgs-liraren finns med i truppen till Kortrijk. Förutom skador får också gästerna klara sig utan backen Dewaest som är avstängd. Hemmalaget har gjort flera fina prestationer i rad och kan bland annat visa upp tre segrar i rad mot Standard Liège, Waasland samt Oostende förra helgen. 1X känns faktiskt allra bäst även om alla tecken får åka med på större kuponger.

8. Sporting Gijón - Cádiz X

Statistik
Högst upp i Segunda-tabellen hittas Cádiz. Gästerna gjorde en makalöst fin höst som dessvärre trappats av en aning på sistone. Andaluserna reser dock norrut med en rätt fin trupp och laget är dessutom fortsatt bäst i klassen på bortagräs. Sporting kommer dock inte stå utan chans nu. 2-0-segern mot Santander på bortaplan senast var stabil och hemma på El Molinón har de rödvita löst poäng i tio av 14 fajter. Gijón kan absolut lösa poäng där krysset ligger allra närmast till hands. X2 liras på litet som stort system.


Singelstrecket! - Lyon

Lyon må ha underpresterat hela säsongen. Borta mot Metz ställs dock Les Gones inför en mycket passande uppgift. Tvåan till bra procent är en spik att lita på.

Kupongrensaren! - Brescia

Om Lecce kunde fälla Napoli ska Brescia också kunna göra det. Till mycket fin procent är det givet att åtminstone ge Balotelli och grabbarna chansen. Skönt drag!


Spelförslag:

72 rader

1. Derby - Fulham 1x2
2. Metz - Lyon 2
3. Brescia - Napoli 1x2
4. Real Betis - Mallorca 1
5. St. Mirren - Hearts x2
6. Aves - Guimarães 2
7. Kortrijk - Genk 1x
8. Sporting Gijón - Cádiz x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Derby - Fulham 1x2
2. Metz - Lyon 2
3. Brescia - Napoli 1(x2)
4. Real Betis - Mallorca 1(x)
5. St. Mirren - Hearts 1x2
6. Aves - Guimarães (x)2
7. Kortrijk - Genk 1x2
8. Sporting Gijón - Cádiz x2




Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat