Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-21, 19:56   #10
pepsimax
 
Reg.datum: aug 2013
Inlägg: 148
Sharp$: 1353
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
”Livnära sig på spel” är ett ganska diffust begrepp. Sitter man på pojkrummet hos föräldrarna så fungerar 10-20k per månad fantastiskt bra. Har man hus och familj så är det inte lika roligt. Du är mer eller mindre tvungen att använda Bf om du inte vill betala skatt. Tyvärr är marknadsdjupet inte tillräckligt utöver på de stora evenemangen. Lekt katt o råtta med Bfs botar tillräckligt många år för att inse att det håller på att torka ur. Som Sonny skriver så är USA en möjlighet, dock lite osäker på hur en exchange hanteras av deras olika delstatslagar. Fräscha pengar behövs för Bfs exchange överlevnad.
Förstår vad du menar och visst är det ett diffust begrepp. Jag har själv haft spel som huvudsyssla sen ca 2 år tillbaka och 10-20k är inte ens värt stressen skiten ger. Men samtidigt är 10-20k en extremt lätt summa att dra ihop, speciellt om man faktiskt ser var det är lätt att tjäna pengar. Jag tycker oftast det är en felaktig uppfattning att man måste trada på börsen om man ska "leva på spel". Där finns säkert 100 olika saker man kan göra inom kategorin "leva på spel" och att försöka slå bottarna på börsen måste vara det ABSOLUT svåraste. Kan man däremot bemästra det så är det ju en grym egenskap. Jag kan säga att jag använder exchangen extremt lite efter regleringen och kan säga att man behöver inte ens en exchange för att dra in BRA med pengar (50k+) per månad. Men allting handlar om vad man fokuserar på. Men att som oerfaren gå in och börja med att tro att man ska spöa börsen då tror jag man börjar i helt fel ände! Finns betydligt enklare sätt att dra in pengar på spel än att trada på börsen om man inte är extremt erfaren och insatt som jag fått intrycket av att du är.

Edit: Alla sätt jag menar man kan leva på spel är inom kategorin odds betting osv. Menar inte poker elr någon casinohustle.

Senast redigerad av pepsimax den 2020-02-21 klockan 19:57.
pepsimax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat