Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-20, 11:35   #62
Altoc
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 522
Sharp$: 7933
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Jo, idag sker det mindre ofta och kan mycket väl bara vara att någon trycker in rejält sista sekundrarna, men för något år sedan så skedde detta väldigt ofta...spelet stängs ju först efter en halvminut(man ser att det ändras efter ca ett halvvarv), för att det ska finnas möjlighet till snabb korrigering av felaktigheter(ex.vis 1000 vinnare blir 10000 av misstag på banan) och att spel ska hinna in från utlandet...den där halvminuten går ju faktiskt att utnyttja om det finns mindre nogräknad toto-personal och toto-chef, eller utländska "snabba uppkopplingar"...hoppas och tror att detta är "åtgärdat nu", men fortfarande blir man lite fundersam ibland, men inte alls i samma omfattning som för ett par år sedan...
Tror du kan släppa dom där tankarna helt. Mindre nogräknad toto-chef kan förstås finnas, men vill påstå det problemet var större decennier tillbaka. Utan att gå in på detaljer.
Vad som förändrats är att vi nu alla har vår egen totokassa och därför spelar de sista sekunderna på helt annat sätt än tidigare. Från det vi lägger spelet ska det sen från vår mobil/dator in i ATGs totosystem. Sen därifrån ut till banan och ut till deras skärmar eller ut till Livens presentationssystem och sen åter tillbaka till vår mobil/dator/TV. Det måste helt enkelt bli en fördröjning.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mikaels (+5)
Altoc är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat