Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-20, 13:37   #50
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

Nu är det dags att forma systemet for SO Norrland och än hur jag vrider och vänder blir det förmodligen så här. Det lutar kraftigt åt TRE spikar

avd 1 14 Lets Go Earmie
Finns ingen anledning att ändra mig sedan jag såg startlistan. Ska loppet garderas måste det till en riktigt stor bunt streck och då blir det tomt i nåt annat lopp i stället.
Niklas tror att han ska få en supersommar med denna häst och jag håller med. Tycker att det är en "14 häst" redan nu. Han har inget emot ett tredje spår i första kurvan säger han och siktar att hamna långt fram, varför inte dödens ? Klart det blir nervöst att se om travögat fortfarande är torrt, men den som inte vågar vinner inget.

avd 3 nr 2 Love no Pain. Ruskigt imponerande senast. Hon är snabb ut och Jorma ser nog till att komma loss och ta täten och sedan ska loppet vara över hoppas jag

avd 5 nr 9 Merrit. Sett loppet som hästen tillsammans med Rickard gjorde på Valla. Imponerande!!, Sedan det kortlopp som Merrit vann i Bollnäs, från bakspår . Hur lätt som helst på 13.1. Inget snack om att det är bästa hästen i fältet.Härlig speed. Bara att ta rygg på 2 Gordon Mearas i starten (som är snabb ut.) Långt upplopp på åkern så Merrit hinner nog dit. Hade hellre velat se RNS i sulkyn men lite spänning får det gärna bli.

Fyra lopp ska alltså garderas. Redan 34 andelar sålda (av 50) så det blir förmodligen upp emot 6500-7000 rader till dom 4 garderingsloppet, vilket borde räcka till en massa lågprocentare också.

Senast redigerad av SO den 2020-03-20 klockan 13:40.
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat