Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-24, 18:39   #23
KalleKlut
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 149
Sharp$: 9325
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
30 mil är inte så långt. Och bombar i dödens med en sån här häst för 60k efter att ha varit lite ljummen på V75. Nu är Lugauer alltid Lugauer, hade det varit något annat stall hade jag avskrivit att de skulle satsa på det upplägget. Men jag tror inte de kommer köra järnet i dödens för att vinna det här. Kan vinna ändå såklart, men det blir bra mycket svårare. Spets och slut!
Den som lever får se hehe. Böjer mig ödmjukast om Vikens är före

Hittade denna i vimlet.

Senast bröts segersviten efter fyra raka fullträffar.
På onsdagen är hästen tillbaka i hetluften och hans tränare andas optimism.
- Jag tror att han kommer vara ett snäpp vassare den här gången, säger Conrad Lugauer.
Il Duce Boko (V86-5) har gått från klarhet till klarhet under vintern. Han imponerade stort när han i februari krossade motståndet från positionen utvändigt om ledaren i en klass II-final i Svenska Travligan. Men mycket intjänade pengar på kort tid gjorde att han hoppade över klass I och senast gick direkt ut i bronsdivisionen. Där tog det stopp. Visserligen sprang han det snabbaste han har gjort över medeldistans, 1.13,5, men han var chanslös att blanda sig i segerstriden och kom i mål som åtta.
- Han gick inte dåligt men i bronsdivisionen räckte han inte till bara på talang. Därför har vi tränat lite mer inför den här starten och jag gillade jobbet han gick i förra veckan. Jag tror att han kommer vara ett snäpp vassare den här gången. Det krävs också mot de här hästarna, säger Conrad Lugauer
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat