Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-24, 22:16   #29
KalleKlut
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 152
Sharp$: 9338
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Tänkte precis gå in och skriva ungefär samma.
Franklin Face är riktigt startsnabb och är nog före Il Duce Boko efter 100m in i loppet. Borde bli dödens som sen blir andra ut då Conrad kör upp i dödens.
Kan bli rena drömresan för Adrian.

Fast med Kolgjinis vet man aldrig- är man före Conrad i starten kanske det brinner till i huvudet och man går all in för att köra i spets till varje pris - dvs man gasar till man är i ledning även om Vikens spetsar initialt

Franklin Face är i alla fall mer gynnad av distansen än de 2 favoriterna. FF har 4 raka vinster över 1640 och hur Adrian kör kommer nog påverka loppets utgång.
Vinsten på V75 1/18 höll ju FF undan för Man at Work på en kanontid mitt i vintern. Då var man nästan fattigast i loppet ( hästar upp till 900K) , Idag är FF rikast i loppet.

Hmm inser att jag håller på att övertyga mig själv att spika Franklin Face
Word på den Basse! FF tycker jag personligen är värsta hotet. Grymt startsnabb men står lite långt ut. Jag är inne på att Il Duce plockar ner framförallt Vikens från dödens om det skulle behövas. Men för att FF ska ta sig dit så krävs det nog 09 tempo första femhundringen. Då tror jag Duce ändå tar det i slutändan.
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat