Ämne: V4 Vaal 8krs
Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-26, 09:01   #3
zimonzzon85
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 018
Sharp$: 14773
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
tror du gör rätt som spalar lite mindre system ggr 3 idag.

ATG har flyttat V4 till lopp 1-4 för att passa våra lunchsändningar. normalt lägger de V4 Sydafrika i de sista 4 loppen och där är det alltid de bästa loppen samt handicapper i högre klass = jämnare lopp med fler bra hästar med vettiga vinstchanser.

Idag ligger som sagt V4 i Vaals 4 första lopp och det är 4 Maidenlopp och inte handikapplopp. det skiljer en hel del på de bästa och de sämsta hästarna på V4 idag till skillnad mot när V4 består av 3-4 handikapplopp.

I första avdelningen är det "work riders" lopp - dvs de som rider hästarna i jobb men inte har riktiga jockeylicenser. Det finns en del av dessa work riders som är halvproffs och duger mot "riktiga" jockeys med i loppet - dessa får även de bästa hästarna att rida i lopp som detta så första avd borde bli rätt favoritbetonad.

Även de övriga avdelningarna är ganska favoritbetonade. Går det utanför de mest spelade i ett lopp kan det nog bli ok utdelning - 1-2K , då är det gött med ggr 3 spelat

tror man skall spela ungefär som du lagt upp det idag


själv är man lite deppad för Sydafrika pausar all galopp i MINST 3 veckor efter dagens tävlingar. Som tidigast öppnar de 18/4 igen men det kan skjutas upp om corona situationen blivit värre - vilket allt tyder på att den blir ett tag till :-(
Tack basse för infon Va tror du om min spik i andra ?
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat