Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-30, 09:57   #23
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av warn90 Visa inlägg
Tror inte du fattar eller vill inte . ATG s odds och streckprocent är ju bara påhittad !!! Massa okunniga spelare som hakar på befintliga % . Lopp 2 tex 7 stod i 2,14 o streckad på 47% , hon tippade sig själv !!!! Bland dom vassa spelbolagen fick man 6-7 gg hela dagen , på en 50% !!!! Favorit hela dagen va 12an som Basse spikade , rensade 3-4 gg på V4 . I 4 loppet va det 2 stycken under 3gg på förhand 7-13 dom rensade nu lika mycket trots att 13 bara var 14% , detta såklart för att dom som va kvar va pålästa !!!! Händer hela tiden i Australien att chanslösa hästar är streckade på över 50% bara för o förvirra småspelare o Harry boy . Om man tar sig tid o analysera själv o kolla lokala bettingbolag plus dom stora så kan man tjäna mycket på enkla rader !!! Bara skita i Atgs hitta på odds o hitta på streckfördelning
Fast det är ATGs insatsfördelning som är det enda som visar vad utdelningen på det utfallet kommer att bli.

Och du, släpp sargen och sluta svamla om "rens från avdelning till avdelning". Det som ATG visar är hur många system som försvinner från avdelning till avdelning. Men det är hur många RADER som försvinner från avdelning till avdelning som spelar roll.

Så "rensade x ggr" är det värsta tramssnack man kan hålla på med.

MEN.....om du bortser från allt du har förstått det mesta fel när det gäller insatsfördelningsprocent och systemrens så är du en oerhört väsentlig detalj på spåren......

Att väga in vem som BORDE vara favorit och att dissa hästar som är superöverspelade på insatsfördelningen är en superrätt taktik. Det är det enda sättet att vinna i längden. Där har du helt rätt.

Men när det gäller utdelningen på V4-raderna som nämns i tråden så är det så att båda gav ganska precis vad man kunde förvänta sig utifrån hur hårt de vinnande hästarna var spelade enligt insatsfördelningen.

Att "skita i streckfördelningen" är ingen bra idé. Hur ska man kunna veta vilka som är övervärderade om man inte tittar på den?

Om du menar att man helst inte ska välja ut hästarna från toppen av streckfördelningen så håller jag med dig helt och hållet. Men för att undvika det så måste man ju titta på den. Att skita i den går inte.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Grant (+5), Gotland (+5)

Senast redigerad av Strappa71 den 2020-03-30 klockan 12:06.
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat