Ämne: NHL 14/10
Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-14, 05:31   #2
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Tampa, Nashville, Edmonton, Calgary känner jag på rak arm. Dementera gärna om jag har fel.

Nashville fixade precis en bortaseger mot Chicago med 3-2 där Lindbäck fick en smakstart som ny keeper, såg bara sista perioden men där höll man jämnt och sammanlagt vanns skotten med 27-25. Båda lagen har inlett med två segrar, St. Louis var förra säsongen kända för sin grymma statistik på bortaplan och egentligen känns det som att det här kommer bli en jämn match och oddsen är relativt jämna 2.30 - X - 2.50. Trots att matchen känns väldigt öppen kommer jag prova hemmalaget.

Tampa och Philly har båda inlett med 2 segrar. Den enda matchen jag har sett var Philly mot Colorado där man hade ganska bra med tur. Först två stycken shorthanded goals på sjuk Coloradoslarv. Sedan med två minuter kvar gör man 3-2 på ett riktigt turmål från snäv vinkel. 4-2 tom bur. Var inte särskilt imponerad av Philly. Tampa slog precis Montreal på bortaplan, ni som såg matchen berätta gärna vad ni såg. Tampa finns iaf till 3.35 och Philadelphia till 1.90, där känns det som att värdet ligger på Tampa då rak på Philly till 1.9 inte lockar.

Har inte sett någon av Edmontons matcher och väntar fortfarande på oddset. Khabibulin är bekräftad som målvakt för Edmonton, 63/65 saves. Svårt att bedömma efter två matcher, men just nu är han hetast efter att Luongo precis släppt in minst fyra mot Ducks. Edmonton har en ny ung slagkraftig trupp och har inlett med två vinster, Minnesota förlorade mot Carolina i två raka. Tankar?

Calgary känns smått intressant, inte för att de verkar särskilt bra utan för att Florida verkar väldigt ruttna i år igen. Florida hör hemma i botten och Calgary i mitten. Tar man med pre-season så har Calgary 5/6 på senaste och Florida 1/6. Båda lagen har gått under 5.5 i de första två matcherna. Tar man lagets sex senaste med pre-season inkluderat har de tillsammans gått under 5.5 10/12 matcher. Ett underspel verkar vara på sin plats. Men jag är själv mer nyfiken på ett rakt spel så någon som sett Calgarys matcher får gärna berätta hur det har sett ut.

Senast redigerad av Galeocerdo cuvier den 2010-10-14 klockan 05:41.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat