Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-03, 15:12   #5
Dahle
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 638
Sharp$: 22763
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eveton Visa inlägg
7 Månprinsen A.M. gör comeback efter 11 månaders tävlingsuppehåll och jagar 10:e raka. Nu nedstruken ett hack. Inte alls vässad, enligt Melander. Går den överhuvudtaget att fälla? J-O Persson har i vanlig ordning ett gäng till start, varav den mest meriterade 3 Smedheim Solan har årsdebuten avklarad, var dock mer än lovligt blek då och chansen är väl inte stor att man står emot favoriten.

I avd 4 gör 10 Prins C.K. debut i regi JOP. Kvalade på en tid som de flesta andra i loppet inte kommer ner i ännu och vinner väl även om distansen inte har testats tidigare.

Avd 2 1 Monster Viking vann senast från lika läge, men får svårt att hålla ifrån sig 6 Sundbo Bysen från start som kan bli svår för hästarna på 20 tillägg att komma ifatt. Långt ifrån travsäker dock.
Angående 10 Prins C.K så kan det vara som du säger att den är klar direkt, men som 7 Haga Mode har gått på slutet, vågar jag inte lämna den utanför lappen. Kanske tom chansspik med tanke på att favoriten inte startat på ett år och kan sakna lopp/tempo, medan Haga har visat form och gått väldigt bra.
Får se hur jag gör framåt kvällen. Just nu lås
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat