Ämne: SBTECH Live
Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-05, 14:43   #16
JagKanEUBookies
 
Reg.datum: mar 2018
Inlägg: 3
Sharp$: 81
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av pagluca1 Visa inlägg
Gemensamt är att de alla har investerat i Kambi. SBTech får otroligt mycket kritik just nu oavsett vad de gör. Många hoppas på att affären mellan de och Draft Kings inte blir av så det bedrivs mer eller mindre en smutskastningskampanj mot dem. (DK har lagt bud på SBT).
Har sett det. Tänker också spelmässigt då jag försöker följa alla jag tycker är bra och gemensamt där är att nästan ingen ens rör någon form av av Sbtech fast det finns lika många som Kambi? Känns som urvalet av svenssons också hellre tar en Kambi än att gå in på en Sbtech som ser rätt dyster ut och live med. Vet att SBT kallas för clone eller klon för man i princip enbart är en kopia av Pinnacle/Asien i realtid fast med sämre RTP% så huset alltid vinner utom få gånger när SBT tvingas kopiera Bet365 som sneat helt på bollen men då limiterar man otroligt fort och fixar missen. Tippar SBT har absolut högst vinst sett tll omsättning hos kunderna då man aldrig ligger fel mer än sekunder.

Svs signade ju mest SBT för att huvudkonkurrent var Kindred som hade Kambi + ATG som nu har sport har Kambi så blir inte bra att alla har samma tänker jag när man resonerat? Gissningar jag sett på twitter mest.
JagKanEUBookies är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat