Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-07, 19:18   #48
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Toppgänget sett till kuskar får ju så mycket gratis, hyllas av alla och respekten följer ju med in i alla lopp oavsett hästar. Travet är ju en ryggdunkar-sport där man ger varandra tjänster och gentjänster åt alla håll.
Hade varit intressant att veta vad Goop och Per Nilsson pratade om när Per kom fram till dödens ... Nilsson med storfavoriten liksom. Kanske Goopen får tillbaka en annan gång?

Sen är ju folket i tv av samma skrot och korn och alla avlönas av ATG. Klart de inte pratar illa är en kritiska. Jag menar. Ta en sån som Ulf Ohlsson, iskall på sistone men inte ett ljud om en sån grej bland all annan dynga de ändra pratar om.
Ja men just i förra loppet fanns ju ingen anledning att prova för spetsen ens, kusken visste att han var klar när han kommit i dödens och bara onödigt att köra hårdare än nödvändigt.

Däremot i första V64, Untersteiner hade ju gjort smart i att iallafall försöka väcka upp hästen, trycka till och överraska Björn efter ett halvvarv när det går i lustempo. Där är ju skillnaden (möjlig) vinst mot nästan säker förlust.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat