Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-08, 16:44   #28
mikaels
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Erik Berglöf skrällde med Test Drive på V64 i går. I kväll kan han skrälla på V86.
- 4 Lemon Brodde (V86-1) är en väldigt bra häst och det är framför allt ett väldigt jämnt lopp, så han är en av dem som kan vara långt fram tror jag, säger den glade värmlänningen när vi ringer.
I dag ska hans fyraåring tävla utan skor på bakhovarna för andra gången i karriären. Förra gången blev det seger.
- Han var fruktansvärt bra i loppet han gjorde som treåring utan skor och nu är det dags att prova utan skor igen. Tyvärr är han lite bättre i voltstart än med auto men det bästa vore definitiv att komma till ledningen så jag försöker öppna så fort det går och ser om det går att komma dit, för han har haft spets två gånger och då har han varit fantastisk bra båda gångerna. Han har liksom sprungit och bromsat lite bakom hästar men han har blivit bättre på det också. Vi har övat hela vintern.
- Han har känts jättefin i träningen. Jag körde fort för ett par dagar sedan och han var väldigt alert och pigg, så jag är helt nöjd med honom. Det är den som får bästa loppet som vinner det här.
- Han har gjort två starter efter vila och blir stadigt bättre för varje lopp. Senast blev allt fel med både tredje- och fjärdespår under slutrundan och jag var mycket nöjd med hans insats trots att det bara blev sexa. Hade jag bara vetat att han skulle kunna ta ledningen så har jag trott på toppchans, men då han inte är någon blixt så är det säkert konkurrenter runt om som är snabbare. han har lärt sig att gå bakifrån så jag förväntar mig ändå en bra insats. han känns fin i jobben och jag är nöjd med hur han känns för dagen. Nu blir det barfota bak och så har han gått en gång tidigare och då vann han överlägset. Det finns en hel del kvar i utveckling på honom och hoppas jag har en häst för lite större uppgifter framöver. I övrigt blir det svensk jänkarvagn och helstängt huvudlag med hål, säger Erik Berglöf.
...visst brukar "den glade värmlänningen" ibland kunna vara uppåt, men det här är ju en 2%-are som han vurmar för och har man råd så...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+1)
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat