Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-14, 21:49   #4
KalleRovaniemi
 
Reg.datum: apr 2019
Inlägg: 42
Sharp$: 185
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av JagKanEUBookies Visa inlägg
Stämmer absolut inte. Svenska Spel limiterar inte spelare i den meningen 200kr. Har aldrig sett eller hört det och har spelat över 10 000 spel där minst.

Däremot finns det något som kallas flaggning, extra delays, maxlimit spelobjekt, maxlimit dagggräns.

Flaggning är där ditt konto har en speciell funktion eller värde där ett odds droppas mer eller snabbare när insats från dig kommer. Sett flera exempel på twitter av flera där man filmat också. De lägger 500kr och oddsen stendyker när man egentligen ska få spela 5000kr Alltså måste man lägga 500kr 10 gånger och det råkar också ta längst tid av alla spelsidor att lägga 10 raka spel.

Här kan Svenska Spel lägga dit en till sak utom just flaggning och skapa delay som skyddar mot syndikat/tipsters och där man sett filmer där ena får in alla sina 10st 500kr med kort tids delay medans den med flaggat konto får spela på samma sätt men så fort 500kr läggs så laddas tiden kanske x5 så länge som att du spelar live och oftast dyker oddsen innan du hinner ladda in det du vill.

Och sen kan vi gå in på en tredje sak och det är att man även har en maxgräns för vad en spelare får spela på en dag som är runt 27-30k tror jag på oddset även om man kör hela tiden nya matcher.

Svenska Spel har även en väldigt sänkt maxgräns på spelobjekt som det heter vilket gör att du ibland kan få upp maxgröns har nått på spelobjektet fast inte du fått en krona på det. Det är ofta när ingen jobbar på trading där och kan frysa oddsen efter en tipster gått ut med ett spel.

Så Svenska Spel är Fort Knox med lite fin fasad bara,
Ok tack, bra sammanfattning. Jag noterar att oddsen pausas ofta när jag lägger ett bet nu för tiden.
KalleRovaniemi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat