Visa ett inlägg
Gammal 2020-05-28, 14:37   #6
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Anonym Visa inlägg
tack för svaret.

En annan sak jag undra är.

Går unibets villkor före spellagen.
Jag menar unibet har i sina villkor att de kan stänga ner ett konto utan att ange någon orsak. Medan enligt spellagen så måste de meddela orsak till avstängning och betala ut återstoden av pengarna som återstår på kontot.

Kan man skicka kronfogden på de med sitt anspråk ? Tänker om de bestrider så kan man dra det till domstol den vägen ?
Vågar inte svära till 100% men det är väldigt få lagar som är en så kallad dispositiv lag, dvs att du kan avtala bort det som står där och att man ej behöver följa det. Om inget avtalas bort eller så gäller dock lagen!

Vad gäller den här lagen tror jag inte det går att avtala bort något alls. Sök på spellagen och se om den är dispositiv eller inte!


Du kan även ansöka hos Kronofogdemyndigheten ja, kostar 300 kronor som ifall du vinner kan kräva Unibet på isf. Du behöver ha något som verifierar att de är skyldiga dig pengar åtminstone. Sen har Unibet tio dagar på sig att bestrida ärendet och ifall de gör det måste du dra de inför domstol i sådana fall och det kostar 600 kr (tror jag), eller 2 500 kronor beroende på hur stor skulden är etc. Skulle de inte bestrida den och bara vara likgiltiga så kommer Kronofogdemyndigheten med ett utslag som säger att du ska ha pengarna. Betalar de inte så får du begära indrivning eller liknande. Är för dåligt insatt i exakt hur det fungerar och vad det kostar etc. Så läs på lite själv om hur förfarandet går till där!

Men du kan dra det till domstol direkt utan att behöva passera KFM!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2020-05-28 klockan 14:40.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat