Visa ett inlägg
Gammal 2020-05-29, 17:06   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 30/5 - JACKPOT!


Tysk fotboll för nästan hela slanten då det åter vankas Europatips. Efter ytterligare en omgång utan någon med 13 rätt kryddas raden med 3,5 miljoner kronor i jackpot. Läge åter att blicka mot hög utdelning även om största favoriten Bayern München knappast kommer fällas. Vi drar igång det hela från Allianz Arena. Häng på!  



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:29

1. Bayern München - Fortuna Düsseldorf 1

Statistik
Bayern ångar, som vanligt, på mot mästartiteln. 1-0-viktorian borta mot Dortmund kan mycket väl varit den sista dödsstöten i kampen om ligaguldet. Joshua Kimmich visade klass när han mycket vackert avgjorde mötet på Signal Iduna Park och trots en rätt hård Dortmund-press blev det maskinen från München som segrade. Nu är det helt annan klass på motståndet. Uwe Röslers Düsseldorf vann visserligen med 2-1 i veckan mot ett totalt formlöst Schalke hemma men detta är en match av helt annan dignitet. Senast Fortuna vann en tävlingsmatch inbördes var 1991 och någon seger eller ens poäng är knappast att räkna med nu heller. Ettan är kupongens i särklass starkaste bank.  

2. Hertha Berlin - Augsburg X

Statistik
Huvudstadens Hertha och mäktiga Olympiastadion bjuder på Bundesligaboll mellan berlinarna och Augsburg. Ett bortalag som överraskade stort då 3-0 stod på tavlan i mötet med Schalke för dryga veckan sedan och mot Paderborn i onsdags fick Fuggerstädter med sig en ny poäng via 0-0. Hemmalaget har också varit starka på slutet. Inte minst visade berlinarna detta när Union slogs tillbaka med hela 4-0 i derbyt förra fredagen. Nu råder dock en del osäkerhet kring en handfull spelare i hemmatruppen. Bland annat är Niklas Stark skadad. Med lite flyt kommer både krysset och tvåan bli understreckade och då är det solklart läge att gardera upp bums.    

3. Schalke - Werder Bremen 2

Statistik
Det händer saker i Gelsenkirchen som är svåra att förklara. Schalke spelar huvudlös, rent av usel fotboll just nu och har noterats för nio raka tävlingsmatcher utan seger. Sedan ligan drog igång igen efter uppehållet har “04:orna” noll pinnar inspelade och 1-9 i målskillnad. Det blev knappast bättre av att Suat Serdar åkte på en skada i 0-3-torsken mot Augsburg i söndags och ser ut att missa hela säsongen. Werder Bremen slåss för sin Bundesliga-existens men har vaknat till liv på sistone. Poäng mot Mönchengladbach senast och dessförinnan 1-0-seger borta mot Freiburg ger hopp inför framtiden. Tvåan gillas skarpt och ettan lämnas faktiskt utanför på litet såväl som stort system.      

4. Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 2

Statistik
Ska vi snacka orättvisor inom fotbollen ska 3-3-mötet Frankfurt - Freiburg in i denna kategori. Eintracht dominerade mötet fullständigt men låg under, oförklarligt, med 1-3 med dryga 20 minuter kvar. Hütters örnar lyckades ändå ta sig tillbaka och kvittera innan 90 minuter var färdigspelade. Starkt såklart även om tre poäng skulle smakat mumma för ett utsatt bortalag i botten. Ny chans för fjolårets Europa League-sensation nu då Wolfsburg står som opponent. Vargarna var kliniska i mötet med Leverkusen i veckan och kunde resa hem med en fin 4-1-skalp i bagaget. Visst ska de grönvita ses som favoriter även denna gång men får bara gästerna igång målskyttet redan från start ska absolut inte tvåan anses omöjlig. Bra streckvärde väntas dessutom på Eintracht och en bortaknall måste med omedelbart.  

5. Mainz - Hoffenheim 2

Statistik
Robin Quaison har måltorka och Mainz spel flyger inte. Värdklubben kommer få slita hela vägen in i kaklet för att försöka lösa nytt kontrakt. Lördagens hinder står Hoffenheim för. Ett bortalag som tidigare i veckan bröt en åtta matcher lång segerlös tävlingssvit då Köln besegrades med 3-1. I skadade Ademyan och Kramaric frånvaro klev Christoph Baumgartner fram som tvåmålsskytt. I höstmötet lyckades faktiskt Mainz att krossa Schreuders mannar med hela 5-1. Andra bullar nu och tvåan är absolut ett tecken att måla ner först.      

6. Mönchengladbach - Union Berlin 1

Statistik
Oscar Wendt fick efter två inhopp mot Leverkusen och Frankfurt nu äntligen starta för sitt Mönchengladbach senast. Den svenske veteranen gjorde en mer eller mindre felfri insats i 0-0-mötet borta mot Bremen och ska anses med god chans att åter lira 90 minuter då Unionen från Berlin kommer på besök. Nykomlingen från huvudstaden började säsongen oerhört spännande men har mattats en del på slutet. Sex raka tävlingsmatcher har nu spelats utan seger för gästerna där lagets svenske skyttekung, Sebastian Andersson, också gått mållös från tre raka kamper. Urs Fischers mannar kommer få det oerhört kämpigt även denna gång men när lagen möttes i höstas blev det ändå en 2-0-skalp för berlinarna så helt uträknade ska besökarna inte vara. 1X är ett bra val att inleda med men på större system ska självklart en understreckad skrälltvåa få utrymme.  

7. Paderborn - Dortmund X

Statistik
Nykomlingen Paderborn ska få bekänna ordentligt med gulsvart färg då Dortmund kommer på besök. Hemmalaget har inte lyckats acklimatisera sig till den tuffa Bundesligan och en jumboplats ser ut att vara vigd åt Steffen Baumgarts mannar. Sedan omstarten har dock värdarna löst tre raka kryss och sett till spelet senast mot Augsburg låg laget närmast en seger. Dortmund må vara ett av landets bästa fotbollslag men någon 80-procentig favorit ska ligatvåan ändå inte anses som. Haaland har känningar i ett knä och titelmöjligheterna blåstes med allra största sannolikhet bort då München vann senast (0-1). Hela upp och hoppas på 1X för lite klassisk kupongrens helt enkelt.

8. Esbjerg - Aalborg 2

Statistik
Vi bryter av den tyska fotbollen och tar oss norrut. Danska ligan är som bekant åter i spel och på Blue Water Arena tittar vi till mötet mellan Esbjerg och Aalborg. Hemmalaget slåss i botten av tabellen medan gästerna balanserar på strecket uppåt som innebär mästerskapsrunda lite senare. Lagets bästa spelare, Lucas Andersen, går en kamp mot klockan och backen Rasmus Thelander saknas på grund av en skada. Trots detta ska besökarna hållas som mindre favoriter. Finns stålarna är det dock inte fel att måla ner ett kryss som stödhjul.    

9. Dynamo Dresden - Stuttgart X

Statistik
Åter i Tyskland och denna gång tar vi hissen ner till 2.Bundesliga. Första stoppet blir Dresden där den svartgula jumbon ställs mot topplaget Stuttgart. Medan värdarna vunnit två raka tillställningar (innan uppehållet) har gästerna underpresterat och den topp 3-plats som varit som i en liten ask innan är nu rejält utsatt. Dresden har under säsongen lånat in Patrick Schmidt från Heidenheim vilket visat sig vara en riktig fullträff. 26-åringen har tackat för förtroendet i offensiven med att stapla strutarna på hög. Rent lagmässigt ska visserligen gästerna anses bättre men formen är som sagt ifrågasatt. X2 först och helgardering om plånboken är tillräckligt djup.    

10. Hamburg - Wehen 1

Statistik
Ett av lagen som slåss med tidigare nämnda Stuttgart i toppen är Hamburg. Värdarna har en offensiv som målmässigt bara Bielfeld kan bemästra. Duon Sonny Kittel och Lukas Hinterseer har svarat för 20 fullträffar tillsammans denna säsong bland annat. Wehen är nästjumbo men har känning på lagen precis ovanför. Två raka 0-1-förluster bör dock sätta sina spår och mot ett ruggigt bra Hamburg blir det tufft såklart. Ettan är ett givet tecken men det verkar de allra flesta tycka. Upp mot 80 procent är det inte givet att spika av Heckings mannar. 1X blir därför valet där ett skrällkryss kommer skjuta upp utdelningen ordentligt.    

11. Heidenheim - Erzgebirge Aue 1

Statistik
En av tre spikar som vi kommer förlita oss på när det gäller det större systemet hittas på Voith-Arena. Hemmahörandes här är Heidenheim och detta är ett lag som på allra största allvar är inblandade i toppstriden. De röddressade är dessutom ett oerhört pålitligt hemmalag och har faktiskt inte förlorat här sedan sjätte oktober förra året. Aue är inget dåligt lag. En sjundeplats imponerar men här är det som natt och dag vad gäller spelet hemma kontra borta. Utanför det egna gräset får Erzgebirge skämmas då siffrorna 1-5-8 är nästintill sämst i klassen. Ettan kan troligen liras för under 55 procent och då är det strålande spik.  

12. Köln - RB Leipzig 2

Statistik
Det har hunnit bli måndag nu och vi gör åter ett nedslag i Bundesliga. Nu tappade visserligen Leipzig poäng senast mot Hertha Berlin hemma (2-2) men här ska Werner och company åter ha en ypperlig chans till tre friska pinnar. Köln är laget som nu står på andra sidan. Ett hemmalag som faktiskt, sett till spelet mot Hoffenheim, var värda ett bättre öde än den 1-3-förlust som blev utfallet. Bland annat brände Mark Uth en straff medan både Modeste och Jakobs skapade högkvalitativa chanser utan resultat. Red Bull-klubben är dock minst en nivå upp jämfört med Hoffenheim just nu och tvåan till mycket trevlig procent är given som utgång. X2 på större bongar är ett solklart lås.  

13. Lyngby - FC Köpenhamn 2

Statistik
Dansk fotboll tar kupongen in i mål. Semiderby på Själland gäller då Lyngby ska drabba samman med FCK. Gästerna gick inför uppehållet i mål med tre raka förluster i alla tävlingar. Således borde pausen gjort gott för huvudstadens lejon. Det ska dock tilläggas att besökarna av allt att döma måste klara sig utan Fischer, Wind, N’Doye samt Boilesen som alla dras med skador. Nykomlingen och tillika hemmalaget har gjort en fin säsong och har såklart ingenting att skämmas för. Sett lagdel för lagdel och trots ovan bortfall ska ändå FCK vara en klass upp. Med en trolig spelvärd procent dessutom känns spiktvåan ändå rätt given.    


Singelstrecket! - Bayern München

Aldrig kul att spika av en 1,05-oddsare men här finns ingen anledning att slösa tecken. Skrällar synas i klasar på andra håll.

Kupongrensaren! - Eintracht Frankfurt

Sett till spelet mot Freiburg senast borde Frankfurt snarare vunnit med 5-1 än lirat 3-3. Med detta i bakhuvudet finns ingen anledning att Örnarna nu ska bli så tokstora underdogs borta mot Wolfsburg som fallet verkar bli. Perfekt skrälltvåa.


Spelförslag:

432 rader

1. B.München - F.Düsseldorf 1  
2. Hertha Berlin - Augsburg 1x2
3. Schalke - Werder Bremen x2
4. Wolfsburg - E.Frankfurt 1x2
5. Mainz - Hoffenheim 2
6. M-gladb. - Union Berlin 1x
7. Paderborn - Dortmund 1x2
8. Esbjerg - Aalborg 2
9. D.Dresden - Stuttgart x2
10. Hamburg - Wehen 1x
11. Heidenheim - Erzgebirge 1
12. Köln - RB Leipzig 2
13. Lyngby - FC Köpenhamn 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. B.München - F.Düsseldorf 1
2. Hertha Berlin - Augsburg 1x2
3. Schalke - Werder Bremen (x)2
4. Wolfsburg - E.Frankfurt 1x2
5. Mainz - Hoffenheim x2
6. M-gladb. - Union Berlin 1(x2)
7. Paderborn - Dortmund 1x2
8. Esbjerg - Aalborg (x)2
9. D.Dresden - Stuttgart (1)x(2)
10. Hamburg - Wehen 1x
11. Heidenheim - Erzgebirge 1
12. Köln - RB Leipzig (x)2
13. Lyngby - FC Köpenhamn 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+13)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat