Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-04, 21:19   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 5/6 - 100K EXTRA!


Fredagstips med allt vad det innebär. Fem olika ligor ska besökas och det finns gott om bra skrälldrag att hamra in utefter vägen. 100.000 kronor i extrapengar kryddar dessutom. Kupongens absolut bästa spik finns i Polen då hemmastarka Górnik Zabrze ska fixa tre poäng i mötet med Lechia Gdańsk. Mot åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:29

1. Freiburg - Mönchengladbach X

Statistik
Mönchengladbach visade styrka hemmavid senast det begav sig då laget var kliniska mot Union Berlin. 4-1-viktorian var aldrig hotad där bland annat Marcus Thuram slog till med dubbla baljor. Freiburgs spel efter Corona-uppehållet har inte varit till belåtenhet. Klubbens säsong i stort har varit bra men nu hackar spelet betänkligt. Viktiga mittfältaren Janik Haberer dras med skadebekymmer och kommer saknas hos värdarna dessutom. Det ska dock snabbt tilläggas att det rödsvarta hemmalaget haft ruskigt enkelt för Borussia inbördes på Schwarzwald-Stadion. Siffrorna 8-1-0 på de nio senaste här är en ögonöppnare. Med detta i åtanke blir det helt givet att helgardera omedelbart.

2. Bochum - St. Pauli 2

Statistik
St.Pauli har haft det förvånansvärt enkelt när det vankats kamper mot Bochum. Hamburger-klubben har inte noterats för en enda förlust i 2.Bundesliga på Ruhrstadion sedan 2013. När serien återupptogs blev det dock en smärtsam 0-4-förlust för Kiezkicker, som gästerna kallas, mot ett hypereffektivt Darmstadt. Därefter är det dubbla kryss som noterats, läge för en första seger på denna sida corona-uppehållet nu därmed. Bochum har visserligen inte torskat i ligan sedan Stuttgart vann här med 1-0 i februari men spelet mot bland annat Nürnberg senast likväl som 2-1-kampen mot Kiel dessförinnan har varit sisådär. Värdemässigt ser tvåan ut att bli riktigt skaplig så en spännande kombination i X2 blir valet.

3. Greuther Fürth - Sandhausen X

Statistik
Mittenmöte från Fürth nu där Sandhausen med finfin form kommer på besök. Gästerna vann nyligen mot John Guidettis Hannover (3-1) och bara dagarna innan hade de vitdressade monterat ner Wehen med matchens enda mål. Greuther finns på en plats ett par pinnhål ovan. De grönvitas form är dock mycket tveksam där bara en seger finns noterad på de åtta senaste. Framåt hos värdarna finns svenskt på topp. Branimir Hrgota är lagets bästa målskytt med tio fullträffar men precis som för laget har det gått en del troll i maskineriet på slutet. Vi börjar med X2.

4. Santa Clara - Braga X

Statistik
Ute på Azorerna slår vi oss ner för nästa batalj. På Estádio de Sao Miguel huserar till vardags Santa Clara. Ett ö-lag som varit väldigt mycket upp och ner denna säsong. Innan uppehållet som varit tog värdarna en poäng på tre matcher så detta brejk kommer garanterat passande för Os Acoreanos. Braga har varit ruskigt bra på denna sida det nya året. Segrarna stod som spön i backen i ligan där smått otroliga raden 9-1-0 fanns på Ärkebiskoparnas konto innan avbrottet. Nu behöver klubben starta om på nytt. Inte helt enkelt alla gånger och med smått galen procent österut är det solklart läge att ta fram stora garderingspennan. Jobba Santa Clara!

5. Aves - Belenenses 2

Statistik
Sist i Primeira Liga finner vi Aves. Klubben slogs i botten redan i fjol men fixade ändå 36 poäng när säsongen summerades vilket enkelt löste en biljett i finrummet denna säsong. Nu blir det värre. Klubben från Villa das Aves har bara vunnit fyra av 24 matcher och avståndet upp till Ferreira ovan strecket är jobbiga nio poäng. Inför kampen med Belenenses är dessutom både Luiz Fernando och Rúben Macedo avstängda plus att ett Covid-19-fall finns i truppen men där har klubbledningen inte gått ut med vem det gäller. Gästerna har haft en del bekymmer på bortagräs men ska ändå anses som favoriter nu. Frågan är dock hur motivationen är med tanke på platsen i det ingenmansland som laget nu befinner sig i. Tvåan är första tecknet att måla ner men finns stålarna är det ändå läge att gardera upp.

6. Skive - Vendsyssel 1

Statistik
För Skive är varje poäng av stor vikt. Att fixa 1-1 i derbyt mot Viborg senast var på förhand säkert välkommet men nu tappade klubben en ledning med bara minuter kvar vilket grusade förhoppningarna om att rycka ifrån än mer i bottenstriden. Vendsyssel såg inte alls speciellt bra ut mot Fredericia senast. 0-1-förlusten var gästernas andra raka i ligaspelet. När lagen ställdes mot varandra i höstas vann Skive med just 1-0 och här finns en hel del som talar för något liknande. 1X känns som en stabil lösning.

7. Fredericia - Vejle 2

Statistik
Vejle flyger fram i toppen av den danska andradivisionen. Sju poäng är avståndet ner till Viborg då tolv omgångar återstår. Ligans bästa striker hittas hos gästerna då Kjartan Finnbogason öst in 14 mål och tillsammans med svenske Diego Montiel utgör han en livsfarlig offensiv. Till mötet med trean Fredericia får dock serieledarna klara sig utan sin isländske måltjuv. En avstängning väntar nämligen. För värdarnas del saknas Christian Ege Nielsen som också är avstängd. Det brukar bli rätt jämna möten dessa lag emellan men med ett litet övertag för Vejle. Börja med tvåan där X2 duger gott på större system.

8. Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk 1

Statistik
Polsk fotboll tar det hela i mål. Gruvarbetarna från Zabrze gästas av Lechia Gdańsk i ett ruskigt viktigt möte i kampen om topp 8. Hemmalaget är just nu utanför de åtråvärda mästerskapsplatserna medan Gdansk finns precis ovan. För hemmalaget är det dubbelt spanskt i måltopp. Jesús Jiménez och veteranen Igor Angulo har varit enastående framåt för sitt lag med 21 av lagets totalt 35 mål på kontot. Kan duon åter komma upp i nivå ska det absolut kunna bli en rolig fredagskväll för Zabrze-fansen framför TV:n. Gästerna gick en tuff holmgång i derbyt mot Arka Gdynia senast och bör vara en aning slitna. Ettan känns riktigt fin.


Singelstrecket! - Górnik Zabrze

Zabrze är ett av Polens bästa hemmalag och kan stoltsera med raden 8-4-1 inför mötet med Gdansk. Kommer ettan kunna spelas till omkring 50 procent är det en härlig spik att luta sig mot.

Kupongrensaren! - Freiburg

Ett av Mönchengladbachs stora boogie-team i Bundesliga är Freiburg. Med detta i bakhuvudet och med troligen rätt skön procent till vänster är det givet att få med både ettan och krysset. Bra drag!


Spelförslag:

72 rader

1. Freiburg - M-gladbach 1x2
2. Bochum - St. Pauli x2
3. G.Fürth - Sandhausen x2
4. Santa Clara - Braga 1x2
5. Aves - Belenenses 2
6. Skive - Vendsyssel 1x
7. Fredericia - Vejle 2
8. Górnik Z. - L.Gdańsk 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Freiburg - M-gladbach 1x2
2. Bochum - St. Pauli (x)2
3. G.Fürth - Sandhausen 1x2
4. Santa Clara - Braga 1x2
5. Aves - Belenenses (1x)2
6. Skive - Vendsyssel 1x
7. Fredericia - Vejle (x)2
8. Górnik Z. - L.Gdańsk 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat