Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-05, 19:28   #153
Altoc
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 520
Sharp$: 7929
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Frasse77 Visa inlägg
Propulsion resultat och heder ska inta falla bort på felaktiga grunder säger Reden. Men då måste han ju mena att resultaten från Usa står kvar och det ska dom ju göra för där är det lagligt. Men resultaten i Europa måste ju nollas och avelsvärderingen tas bort och vid en ny måste det bli icke godkänd för här har han ju varit dopad.

Självklart är inte det hästens fel så varför ska hans heder försvinna.

Förstår han anlitar Arvenberg för här kommer det bli många juridiska tvistemål.

Jag vet ej vad som är rätt eller fel, men en sak är säker är att detta kan ej ST försöka tysta ner och komma med några halvsanningar för då är travets förtroende för alltid kört i botten.

Bra att Reden skrev sin syn på saken, men bara inte trav tv hakar på nu och gör detta till sanningar och honom till offer. Dom ska rapportera sakligt tills en dom fallit och hur obekvämt det än är för dessa herrar så måste dom vara helt neutrala annars tror jag aldrig travsporten klarar sig.
Exakt så! Nu pågår en utredning och givetvis ska Redén lämna sin version av vad som hänt. Men helt rätt som du skriver, hans version får inte göras till någon sanning innan alla fakta är framme.
Altoc är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat