Ämne: Gs75
Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-07, 11:06   #5
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Rätt intressant omgång, får dra ihop ett litet andelsspel.

Första loppet är ett typiskt skrällopp för mig. Det är inga större pengar att kriga om så det är risk för lustempo med en betrodd i spets. Men samtidigt. Det är inga pengar att kriga om så... intespeciellt många vässar upp hästarna max för att vinna det. Men någon gör det alltid, och alla som vill får chansen i såna här små fält. Är inne på att heltäcka det här!

Tror också Winnetou blir svårstoppad. Väldigt ursäktad senast att han inte vann, såg ut att gå ruggigt fort över upploppet. Det är annars Micke J på start man är mest rädd för där.

Mahma Lane var bara en dryg längd efter storfavven i finalen senast efter resa i andraspår. Risk att PU släpper, men oavsett riktigt streckvärd och jag dubblar nog med den!

Riktigt öppet lopp i låg klass. 8,13 bästa skrällbuden som inte är så chanslösa som sina 1%!

Goop hela vägen här med jättefavoriten, tråkigt men sant. Lira tvilling med 4 som spetsar och släpper.

Halvöppet silverlopp med alldeles för stor favorit. Har precis gått ur brons och de flesta andra här har stångats i silver runt ett år. 1,2,10 är nog de mest streckvärda oddsarna.

Det här var ganska enkelt, spik på spets och slut för Mr Southwind. Jävligt prisvärd som knapp favorit inget att tveka på!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat