Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-08, 22:51   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 9/6


Portugisisk, tysk, österrikisk och polsk fotboll står på Topptips-agendan. Endast två tecken ser ut att hittas under 2.00 i odds vilket bäddar för en klurig och ganska spännande kupong. Först ut ska de röda Tupparna från Barcelos försöka brösta upp sig mot Porto-dräparna Famalicao. Häng på!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 17:59

1. Gil Vicente - Famalicao 1

Statistik
Nypremiären slutade i moll för Gil Vicente. 0-1 i baken mot Portimonense var trots allt en tämligen väl genomförd match för Barcelos-laget som nu ska ta sig an Famalicao på hemmagräs. Värdarna får nu klara sig utan fransmannen Claude Goncalves som är avstängd men i övrigt ser truppen tämligen intakt ut. Gästerna vann något överraskande mot Porto senast. Segern blev dock aningen dyrköpt efter att både Álex Centelles och Pérez synat ostskivor och är därför avstängda nu. Värdemässigt blir med största sannolikhet denna kamp vänstervriden och då är det självklart att måla ner de röda tupparna först.

2. Dynamo Dresden - Greuther Fürth X

Statistik
Det lyster knappast av självförtroende kring Branimir Hrgota och hans lagkompisar i Greuther Fürth. Gästernas omstart är fortsatt segerlös. Dresden blir inget enkelt uppdrag för Fürth. Med två matcher till godo på lagen strax ovan finns goda möjligheter för jumbon att klättra uppåt i tabellen. 3-2-segern mot 17:e-placerade Wehen var ruskigt viktig. En sen utvisning på viktige Patrick Schmidt ställer dock till det ordentligt för Dynamon. Dessutom har de vitgröna besökarna inte torskat inbördes på de sex senaste försöken. Känslan säger, allt tecken.

3. St. Pölten - Admira Wacker 2

Statistik
Vi tar oss söderöver och slår oss ner i Österrike där det ska spelas matcher i nedflyttningsrundan. St.Pölten överraskade när laget i nypremiären krossade Tirol (5-0). Lånet från Philadelphia Union, Cory Burke, hade en strålande dag på jobbet och slog till med ett hattrick för klubben. Mot Austria Wien i mötet efter löste värdarna 1-1 dessutom. Nu är det Admira Wacker som står som opponent. Ett motståndarlag som börjat om med två raka nederlag. Gästande klubben är dock ingen favoritmotståndare för St.Pölten då det helgula hemmalaget bara vunnit en av de elva senaste inbördes. Med en skenande etta är det solklart läge att blicka höger. Härligt skrälldrag.

4. Swarovski Tirol - Mattersburg 2

Statistik
Tirol hade svängdörrar i sitt försvar då St. Pölten enkelt vann med 5-0 för dryga veckan sedan. Swarovski släpper in flest mål av alla inom den österrikiska toppfotbollen och därför får 1-1-resultatet mot Altach senast anses som en smärre framgång. Innsbruck-lagets andra bekymmer är spelet på hemmagräs. Ett uselt facit på Tivoli-Neu är något som också behöver bekämpas. Mattersburg är nedflyttningsgruppens bästa bortalag och vann här i vintras med klara 3-1. X2 blir därför en ganska trevlig lösning på den gamla EM-arenan.

5. Austria Wien - Altach 1

Statistik
I den österrikiska huvudstaden ska Austria fortsätta på den fina inslagna vägen. Klubbens form är nämligen helt strålande då elva raka tävlingsmatcher slutat med minst en poäng för de violetta. Altach är inte oävna men till denna svåra bortakamp får laget klara sig utan sin kanske bästa spelare, Jan Zwischenbrugger. Mittfältaren gjorde inte bara mål mot Tirol senast utan drog även på sig ett gult kort som nu innebär avstängning. Höstbataljen slutade 2-0 och något liknande är troligen att vänta nu. Bra spikförslag.

6. Lech Poznan - Pogon Szczecin 1

Statistik
De avslutande tre matcherna hämtas från Polen och Ekstraklasa. En liga som nu går in i slutfasen av grundserien. För Poznan och Szczecin är det mer eller mindre klart att det blir mästerskapsrundan som gäller från och med den 20:e juni. Lech är stabila hemmavid. Klubbens sju av de åtta senaste på Stadion Miejski har slutat med seger eller poäng. Dessutom gjorde The Railwaymen, som hemmalaget kallas, en riktigt stark upphämtning senast då 1-3 blev 3-3 innan slutsignalen mot Zaglebie. Pogon Szczecin är formsvaga men löste ändå en mycket viktig 1-0-viktoria mot Cracovia i lördags. I Poznan har The Dockers däremot haft det oerhört tufft på sistone och någon trea är knappast att förvänta nu. Ettan är ett givet tecken att måla ner först.

7. Zaglebie Lubin - Korona Kielce 1

Statistik
Det blev en riktigt trist avslutning för Zaglebie i den senaste bataljen mot Poznan. 3-1 blev 3-3 och de så oerhört viktiga poängen i kampen om topp 8 försvann därmed. Visst finns chansen fortsatt för Lubin-klubben men då är det enbart seger som räknas när Korona Kielce står som opponent. Gästerna kommer få spela i nedflyttningsgruppen senare. Detta har varit klart under en tid men likväl har Kielce gjort bra matcher på sistone. Ett rött kort på flåbusen Jakub Zubrowski ställde dock till det rejält senast då laget fick se 1-0-ledningen tappas till en 1-2-förlust. 1X ska absolut räcka på Stadion Zaglebia.

8. Lechia Gdansk - Cracovia 1

Statistik
Lechia Gdansk har visat stor styrka i två raka matcher nu. Först vändningen i derbyt mot Arka Gdyna där 2-3 blev 4-3 under matchens slutminuter och i fredags förvandlades 0-2 mot svårspelade Gornik till 2-2 med dryga tio minuter kvar. Gott krut och vältränade “Gdanskar” verkar det med andra ord som. Cracovia huserar på samma poäng som Lechia men formen är bedrövlig. 0-0-6 och 3-10 är Krakow-klubbens facit sedan 22:a februari. Nya svårigheter att vänta nu där ettan, trots viss överstreckning, spikas på mindre kuponger.


Singelstrecket! - Austria Wien

Austria Wien känns som ett lag för bra för nedflyttningsgruppen. De violetta ska ha mycket goda chanser till att fortsätta sin fina obesegrade streak mot Altach.

Kupongrensaren! - Admira Wacker

I grunden är detta två mycket jämna lag och då blir det knas om Wacker streckas så lågt som under 20 procent. Väldigt bra skrälltecken som omedelbart ska målas ner.


Spelförslag:

72 rader

1. Gil Vicente - Famalicao 1x
2. D.Dresden - G.Fürth 1x2
3. St. Pölten - A.Wacker 1x2
4. S.Tirol - Mattersburg x2
5. Austria Wien - Altach 1
6. Lech Poznan - Pogon Sz. 1
7. Z.Lubin - K.Kielce 1x
8. L.Gdansk - Cracovia 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Gil Vicente - Famalicao 1x2
2. D.Dresden - G.Fürth 1x2
3. St. Pölten - A.Wacker 1x2
4. S.Tirol - Mattersburg x2
5. Austria Wien - Altach 1
6. Lech Poznan - Pogon Sz. 1(x)
7. Z.Lubin - K.Kielce 1(x)
8. L.Gdansk - Cracovia 1(x2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat