Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-09, 20:14   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 10/6


Det har varit härlig utdelning om vartannat efter Europatipsets återstart. Spektakulära skrällar och favoriter som inte håller måttet är ett genomgående tema över tid. Veckans tredagarskupong är härligt spretande. Cupmatcher, portugisisk toppfotboll, nypremiär av La Liga samt mycket mer står på agendan. Det kryllar denna gång av gigantiska favoriter där målet är att fälla minst en av dessa. Häng på så tar vi oss en titt!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:14

1. Bayern München - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Det vankas semifinal i DFB-cupen. Frankfurt ska försöka ge sig på “de omöjliga” från Bayern på Allianz Arena. Hütters örnar har såklart ingenting att förlora men nu får gästerna klara sig utan bland annat Filip Kostic som är avstängd. München vinner inte bara matcher just nu utan öser dessutom in mål. Trots 0-1 i baken mot Leverkusen senast kunde Flicks mannar trycka in fyra påsar framåt och enkelt gå segrande ur Bundesliga-striden med 4-2. En rätt spännande grej dessa lag emellan är att i fyra av de fem senaste kamperna har antingen Bayern eller Frankfurt gjort fem mål framåt. Räkna alltså inte med en målsnål tillställning. Ettan är given att måla ner först men med rådande streckfördelning ska självklart krysset till minimal procent också få en chans.

2. Porto - Marítimo 1

Statistik
Porto föll med 1-2 mot Famalicao i återstarten av den portugisiska ligan. Något turligt för Drakarna var att också Benfica tappade poäng och nu står de bägge giganterna på 60 poäng vardera efter 25 spelade omgångar. Otavio kommer missa denna kamp då en avstängning hägrar. Även gästerna Marítimo får klara sig utan spelare på Dragao. Både Jorge Correa och Rodrigo Pinho får se mötet från sidan. Knappast optimala förutsättningar för Madeira-klubben. Gästerna har under de senaste 20 åren aldrig vunnit i ligan här och någon skalp är knappast trolig nu heller. Krysset till drygt tio gånger pengarna ska ändå få sin plats på lite större kuponger.

3. Portimonense - Benfica 1

Statistik
Det blåser inga trevliga vindar kring Benfica. En seger på de nio senaste tävlingsmatcherna är ett rakt igenom bedrövligt facit för Lissabon-klubben. Efter 1-1-debaclet mot Tondela senast utsattes dessutom gästernas buss för stenkastning av ilskna fans. Knappast någon harmonisk uppladdning inför matchen mot Portimonense. Hemmalaget slåss med näbbar och klor i botten av tabellen. En livsviktig seger bärgades mot Gil Vicente senast och på Estádio Municipal de Portimão har värdarna enbart torskat en av de åtta senaste ligamatcherna. Underbart skrälläge för Algarve-klubben därmed. Både ettan och krysset ska med ögonaböj.

4. Aalborg - Aarhus 1

Statistik
Aalborg och Aarhus möttes så sent som i söndags. Då var det ligaspel som gällde där gästerna löste en 3-2-skalp på Portland Park. Nu är det cupmatch som gäller, semifinal i DBU Pokalen. Hemmalaget slog ut storlaget FC Köpenhamn i föregående runda och för gästerna var det inget som helst snack då Esbjerg las på rygg efter 4-1. Cupspelet på senare år har varit framgångsrikt för AaB. I fjol nådde klubben semifinal och elva gånger tidigare har hemmalaget tagit sig till final. Här finns bra läge att åter ta sig dit och även om ettan är svag blir ändå 1X valet på mindre kuponger åtminstone.

5. Sturm Graz - Red Bull Salzburg 2

Statistik
Red Bull Salzburg har rivstartat i Österrikes tävlingsspel efter uppehållet. Tre raka vinster och brutala 13-0 i målskillnad gör att gästerna ryckt ifrån i toppen av tabellen samt kammat hem den inhemska cupen. Mästerskapsrundans tredje omgång nu således och för Röda Tjurarna är det Sturm Graz som står som opponent. Till skillnad från Salzburg är Graz helt ur slag. Klubben bottnar nu gruppen efter två raka nollor och inte lär det bli någon förbättring efter denna batalj. Möjligen rör sig tvåan upp mot 80 procent men det ska inte spela någon roll. Banktvåa!

6. Sevilla - Real Betis X

Statistik
Efter tre månader utan fotboll i Spanien är det så åter dags att sätta igång La Liga igen. Sevilla - Real Betis rivstartar med ett hett derby. Ramón Sánchez Pizjuán kommer eka tomt och frågan är hur formen är hos dessa lag efter det långa uppehållet. Värdarna får klara sig utan Nemanja Gudelj som är avstängd men i övrigt är det tämligen fulltaliga trupper som ska kunna matchas. Betis slog till med en jätteknall precis innan Corona-pandemin tog över, då Real Madrid besegrades med 2-1. De grönvita vargarna ska absolut kunna ställa till med oreda mot storebror i staden och här är det den stora garderingspennan som ska plockas fram.

7. Belenenses - Guimaraes 2

Statistik
Guimaraes ångar på i den portugisiska högstadivisionen. 2-2-mötet mot Sporting senast var en fint utförd match och klubben är fortsatt med i diskussionerna vad gäller de mer ädla tabellplatserna. Inför matchen mot Belenenses är Joseph Amoah avstängd. Ghananen som varit långtidsskadad fick chansen mot Lissabon-klubben senast men drog på sig dubbla gula och är nu istället avstängd. Hemmalaget tog en fin seger mot Aves senast men nu skruvas svårighetsgraden upp ett par snäpp. De två senaste matcherna inbördes har slutat 5-0 och 5-1 till Guimaraes så tvåan är given att måla ner först.

8. Tondela - Aves X

Statistik
Aves är på väg med väldig fart ut ur Primeira Liga. Klubben från Vila das Aves har bara vunnit fyra av 25 matcher vilket såklart är alldeles för dåligt. Tondela huserar på 14:e plats i tabellen och har just nu rätt behagligt avstånd ner till bottenduon under strecket. Mot Benfica senast fixade dessutom hemmalaget en skrällpoäng i Lissabon i och med sitt 0-0-resultat. Värdarna har dock varit betydligt bättre på resande fot jämfört med hemma på Estádio João Cardoso. Med ett par frågetecken kring skador i hemmatruppen dessutom känns det rätt klart att försöka gardera denna batalj tämligen omgående. 1X2!

9. Granada - Getafe 2

Statistik
Fredagsfajter nu och vi inleder åter i Spanien. För Granadas del har säsongen varit ett stort utropstecken. Nykomlingen från Andalusien har imponerat med sina 38 inspelade poäng så långt. På Estadio Nuevo Los Cármenes har värdarna löst poäng eller segrar i tio av de 13 fajterna som spelats. Antonio Puertas är avstängd för de rödvita vilket är ett stort avbräck. Getafe har dock en trio spelare som inte får vara med och leka på grund av samma orsak. Mata, Arambarri och Maksimovic är alla vid sidan. Inga duvungar precis. Även om truppen hos besökarna är bred och streckvärdet tilltalande är det absolut läge att snegla på andra tecken än tvåan. Valet kommer falla på gaffeln (etta-tvåa) där krysset lämnas åt sidan på litet som stort system.

10. Valencia - Levante X

Statistik
Dubbelmötet för Valencia mot Atalanta i Champions League slutade i en mardröm. Omkring 35 procent av hemmalagets spelare och ledare hade smittats av Coronaviruset. Nu dryga tre månader senare är det dags att åter spela fotboll för Los Che. En stor fråga som kvarstår är såklart hur statusen på de spelare som legat sjuka är och om detta på något vis kommer påverka fredagens utfall. Ferrán Torres har sprungit runt småskadad på sistone och är osäker till start. Kondogbia är dessutom avstängd. Levante ska absolut inte räknas bort och med tomma läktare på Mestalla finns klart läge att överraska. X2 gillas skarpt och till en favoritetta bör dessa tecken få plats snabbast möjligt.

11. Juventus - Milan 1

Statistik
Även i Italien är det fotbollsdags igen. Coppa Italia är det som gäller och den andra matchen mellan Juventus och Milan står på agendan. Första fajten slutade 1-1 efter att Ronaldo prickat dit kvitteringen på stopptid. Således sitter La Vecchia Signora i ett perfekt utgångsläge inför returen. En fajt som kommer spelas utan Zlatan Ibrahimovic som är skadad. Higuain är ett osäkert kort i Turin-klubbens dress men i övrigt verkar Sarri ha hela sin trupp till förfogande. Det ska räcka. Ettan är en av kupongens bästa singlar.

12. Hoffenheim - RB Leipzig 2

Statistik
Leipzig gjorde en rakt igenom dålig match senast. 1-1 mot Paderborn var ett lågvattenmärke precis som den brutalt usla utvisningen som Dayot Upamecano tog. Fransmannen sparkade bort bollen efter avblåsning trots att han redan hade ett gult. En avstängning väntar därmed nu. Lika bra kanske! Hoffenheim fick med sig 2-2 mot Düsseldorf borta. En viktig poäng för värdarna som också fick spela med en man mindre under nästan hela matchen. Benjamin Hübner har därmed lyckats med konststycket att bli utvisad i de två senaste matcher han spelat. Imponerande på sitt sätt och han får såklart också stå över nu. Rent kvalitétsmässigt är Red Bull-laget en nivå upp. Med en tvåa som möjligen inte blir överstreckad ens är det självklart att inleda från höger.

13. Dynamo Dresden - Hamburg 2

Statistik
Vi avslutar med ett mycket viktigt möte i 2.Bundesliga. Det är för Dresden av vikt att fortsätta på inslagen väg och vinna matcher. Klubben slåss i den absoluta botten men vårsäsongen har inte varit så pjåkig och chansen till räddat kontrakt finns. Hamburg är på helt andra sidan av tabellen. Just nu finns klubben i bra slagläge i toppen där en biljett till högstaligan är målet. Dinosaurierna, som gästerna också kallas, har tre raka segrar inbördes och till de priser som nu verkar målas upp är det en klockren väg att gå om suget efter att singla tvåan finns. Bra spik.


Singelstrecket! - RB Salzburg

De frustande tjurarna har verkligen tagit sig an uppdraget efter uppehållet på bästa sätt. Inget lag ser ut att kunna stoppa läskeblask-klubben och Graz är ett nummer för litet. Stabil spik.

Kupongrensaren! - Portimonense

Benfica är i brutal gungning och ifrågasätts på bred front. Portimonense vann senaste ligamatchen och ska absolut kunna skrälla till det. Rysarrensare!


Spelförslag:

432 rader

1. B.München - E.Frankfurt 1x
2. Porto - Marítimo 1
3. Portimonense - Benfica 1x2
4. Aalborg - Aarhus 1x
5. Sturm Graz - Salzburg 2
6. Sevilla - Real Betis 1x2
7. Belenenses - Guimaraes 2
8. Tondela - Aves 1x2
9. Granada - Getafe 12
10. Valencia - Levante 1x
11. Juventus - Milan 1
12. Hoffenheim - Leipzig 2
13. D.Dresden - Hamburg 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. B.München - E.Frankfurt 1(x)
2. Porto - Marítimo 1x
3. Portimonense - Benfica 1x2
4. Aalborg - Aarhus 1x2
5. Sturm Graz - Salzburg 2
6. Sevilla - Real Betis (1)x(2)
7. Belenenses - Guimaraes x2
8. Tondela - Aves 1(x2)
9. Granada - Getafe (1)2
10. Valencia - Levante 1x2
11. Juventus - Milan 1
12. Hoffenheim - Leipzig (x)2
13. D.Dresden - Hamburg 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat