Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-11, 20:45   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 12/6


Fredags-Topp på g och det är sex olika ligor från fem olika länder som ska besökas. Trevliga bataljer i Spanien varvas med italiensk cupfinal och nypremiär i Turkiet bland annat. Kort och gott så finns här något för alla. Som alltid är målet åtta gröna bockar och vägen till full pott startar med en spik i Turin. Häng på!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19.29

1. Juventus - Milan 1

Statistik
Även i Italien är det fotbollsdags igen. Coppa Italia är det som gäller och den andra matchen mellan Juventus och Milan står på agendan. Första fajten slutade 1-1 efter att Ronaldo prickat dit kvitteringen på stopptid. Således sitter La Vecchia Signora i ett perfekt utgångsläge inför returen. En fajt som Milan kommer spela utan Zlatan Ibrahimovic, Hernández och Castillejo. Samtliga är avstängda i returmötet. Higuaín är ett osäkert kort i Turin-klubbens dress men i övrigt verkar Sarri ha hela sin trupp till förfogande. Det ska räcka. Ettan är en stabil spik att luta sig mot.

2. Hoffenheim - RB Leipzig 2

Statistik
Leipzig gjorde en rakt igenom dålig match senast. 1-1 mot Paderborn var ett lågvattenmärke precis som den brutalt usla utvisningen som Dayot Upamecano tog. Fransmannen sparkade bort bollen efter avblåsning trots att han redan hade ett gult. En avstängning väntar därmed nu. Lika bra kanske! Hoffenheim fick med sig 2-2 mot Düsseldorf borta. En viktig poäng för värdarna som också fick spela med en man mindre under nästan hela matchen. Benjamin Hübner har därmed lyckats med konststycket att bli utvisad i de två senaste matcher han spelat. Imponerande på sitt sätt och han får såklart också stå över nu. Rent kvalitétsmässigt är Red Bull-laget en nivå upp. Tvåan ska gå först.

3. Valencia - Levante X

Statistik
Dubbelmötet för Valencia mot Atalanta i Champions League slutade i en mardröm. Omkring 35 procent av hemmalagets spelare och ledare hade smittats av Coronaviruset. Nu dryga tre månader senare är det dags att åter spela fotboll för Los Che. En stor fråga som kvarstår är såklart hur statusen på de spelare som legat sjuka är och om detta på något vis kommer påverka fredagens utfall. Ferrán Torres har sprungit runt småskadad på sistone och är osäker till start. Kondogbia är dessutom avstängd. Levante ska absolut inte räknas bort och med tomma läktare på Mestalla finns klart läge att överraska. X2 gillas skarpt och till en favoritetta bör dessa tecken få plats snabbast möjligt.

4. Granada - Getafe 2

Statistik
För Granadas del har säsongen varit ett stort utropstecken. Nykomlingen från Andalusien har imponerat med sina 38 inspelade poäng så långt. På Estadio Nuevo Los Cármenes har värdarna löst poäng eller segrar i tio av de 13 fajterna som spelats. Antonio Puertas är avstängd för de rödvita vilket är ett stort avbräck. Getafe har dock en trio spelare som inte får vara med och leka på grund av samma orsak. Mata, Arambarri och Maksimovic är alla vid sidan. Inga duvungar precis. Även om truppen hos besökarna är bred och streckvärdet tilltalande är det absolut läge att snegla på andra tecken än tvåan. X2 först och helgardera om stålarna räcker

5. Moreirense - Rio Ave X

Statistik
Rio Ave har gjort många fina insatser under säsongen. Vila do Conde-klubben är med i striden om Europaplatser och har framförallt imponerat på bortagräs med endast tre noterade förluster på tolv fajter. Inför mötet med Moreirense får gästerna dock klara sig utan flåbusen Matheus Reis som åter är avstängd. Värdarna har från februari och framåt varit stabila och radat upp sju matcher utan förlust. Mot Boavista i nypremiären målade Filipe Soares och sköt med sitt mål åter tre viktiga poäng till sitt lag. 1-1 slutade höstmötet och det förväntas åter bli jämnt. Börja med krysset och gardera efter plånbok från höger.

6. Sporting - Pacos de Ferreira 2

Statistik
Pacos de Ferreira tog en extremt viktig trepoängare i föregående batalj då Rio Ave besegrades på bortaplan. Två snabba mål i början av matchen fällde till slut avgörande då gästerna vann med 3-2. Bruno Teles fick förtroende från start i backlinjen men det slutade inte bättre än att brassen fick syna det röda kortet i första halvlekens slutskede. Avstängd nu därmed. Sporting slåss i toppen och har efter 25 spelade omgångar lagt beslag på den viktiga fjärdeplatsen som innebär spel i Europa kommande säsong. I en jämn match kryssade Lissabon-laget senast mot Guimaraes och nu kommer Lejonen från huvudstaden garanterat målas upp till skyhöga favoriter. De gulgröna Bävrarna har vunnit tre av de fyra senaste och ska kunna ge hemmalaget en match. Riktigt roligt skrälldrag.

7. Real Oviedo - Ponferradina 1

Statistik
Real Oviedo är ett mycket starkt hemmalag. Räknar vi in fjolåret och årets säsong har de blåvita endast förlorat fem av 36 matcher här! Ruggigt stabilt. Cuco Ziganda och hans mannar står nu redo att fortsätta på den inslagna vägen då Ponferradina kommer till Estadio Nuevo Carlos Tartiere. Gästerna och tillika nykomlingarna har gjort en finfin säsong men det är i första hand hemma som La Ponfe trivs. På resande fot är gästerna sämst i Segundan med raden 2-5-8. Känslan blir därför att 1X kommer stå sig bra.

8. Göztepe - Trabzonspor 2

Statistik
Det är turkisk nypremiär som gäller nu och som därmed får äran att avsluta Topptipset fredag. Trabzonspor är serieetta i Süper Lig och gästerna har inte förlorat en ligabatalj sedan mitten av december. Svarta Havets Storm, som besökarna också kallas, har en stekhet norrman på lån i Alexander Sörloth. 24-åringen har varit en ryktenas man i Trabzon under våren men norrmannen kommer som allt ser ut fullfölja säsongen med sitt nuvarande lag. Med strikern kvar i laget och ett i övrigt mer eller mindre skadefritt bortagäng ska Göztepe få en mycket tuff uppgift. En seger har värdarna lyckats lösa på de fem sista matcherna innan corona-uppehållet. Motsvarande möte i fjol slutade 1-3. Tvåan är utmärkt att inleda med.


Singelstrecket! - Juventus

Hemma i Turin förlorar sällan Juventus och här ska de vitsvarta kunna slå in matchbollen i cupmötet med Milan. Stabil etta!

Kupongrensaren! - Pacos de Ferreira

Pacos de Ferreira var på gång redan innan uppehållet och tog senast mot Rio Ave en mycket meriterande skalp. Sporting är bra men inte omöjliga att rå på. Fint skrälldrag.


Spelförslag:

72 rader

1. Juventus - Milan 1
2. Hoffenheim - Leipzig x2
3. Valencia - Levante 1x2
4. Granada - Getafe x2
5. Moreirense - Rio Ave x2
6. Sporting - P.Ferreira 1x2
7. R.Oviedo - Ponferradina x
8. Göztepe - Trabzonspor 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Juventus - Milan 1
2. Hoffenheim - Leipzig (x)2
3. Valencia - Levante 1x2
4. Granada - Getafe 1x2
5. Moreirense - Rio Ave (1)x(2)
6. Sporting - P. Ferreira 1x2
7. R.Oviedo - Ponferradina 1x
8. Göztepe - Trabzonspor (x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat