Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-12, 10:13   #221
rotagg
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 292
Sharp$: 2068
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Ämnet kanske börjar uttjatat men ännu ett märkligt sammanträffande.
När Propulsion av någon märklig anledning skall kollas upp i sina ben och fötter av en ST veterinär händer detta.
Den personen som tillsammans med två andra utses att utföra denna viktiga kontroll är Daniel Söderberg som av en händelse är uppfödare till Sorbet !! Inte första gången han har kontakt med Stall Zet.
Visst är det på gränsen till idiot förklaring av ansvariga på ST ?
Jäv situation är väl bara förnamnet.
Ja, de är väl rätt bra polare? Söderberg är väl främst veterinär åt Redéns gamla arbetsgivare Tarzan och Al dente har väl till och med varit i träning hos Redén så givetvis finns en jävsituation där. Vad som är än mer märkligt är att ingen verkar ha kollat på något papper i samband med den utredningen. Eller upptäcktes det hela men mörkades redan då?

Jag menar om det går sådana rykten om att hästen skulle varit nervsnittad redan då, varför gick de inte till botten med det? Tror att Redén i första intervjun efter avslöjandet nämnde att han hört talas om det för första gången förra året. Hur kan han inte då göra allt rentvå hästen? Jag kan för mitt liv inte begripa det.

Men som någon nämnde tidigare så är det skillnad på folk och folk i ST:s värld. Jag fortsätter min ATG bojkott tills vidare för jag kan inte förstå hur någon kan komma ur detta med hedern i behåll.

Jag har tidigare dragit paralleller till Gocciadoro-fallet och då var det så extremt viktigt att arbeta skyndsamt eftersom han skadat sportens anseende så mycket. Men det verkar inte vara fallet när det gäller Propulsion.

Daniel Redén skulle förövrigt åka till Rättvik förra torsdagen med två hästar och köra själv. Det hade varit hans hittills enda framträdande efter elitloppet, tyvärr drabbades båda hästarna av "halsinfektion". Sicken otur han verkar ha nu. För mig hade det sett snyggare ut om det bara stått transporthinder eller liknande...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+15)
rotagg är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat