Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-12, 22:27   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 13/6 - 250K EXTRA!


Helgen är kommen och det blir en underbar dag framför TV:n minst sagt. Fokus denna lördag är Bundesliga och La Liga som står för samtliga bataljer. Ett par riktigt stora favoriter finns på kupongen och här behöver åtminstone en eller ett par av dessa tappa poäng för att sätta lite skjuts på utdelningen. Vi inleder i Bayern!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:29

1. Bayern München - Mönchengladbach X

Statistik
Bayern firade en finalplats i tyska cupen tidigare i veckan då Frankfurt besegrades med 2-1 hemma och segerstreaken fortsätter för Die Roten. Maskinen från München gör lite vad de vill just nu men Flick och hans röda gäng kan möjligen få en prövning under lördagen. Lewandowski och Müller är bägge avstängda inför mötet med Mönchengladbach och dessutom finns lite skador som oroar i truppen. För gästernas del är det Plea som får sitta på läktaren och även Borussia har en del skador som gäckar. De vitsvarta var dock spellediga i veckan medan värdarna gick en tuff match mot Eintracht. Möjligen kan detta påverka utgången en aning och krysset måste få plats snabbast möjligt. 1X är dock tillräckligt.    

2. Fortuna Düsseldorf - Dortmund 1

Statistik
Sett till spelet skulle nog Fortuna Düsseldorf vunnit mötet mot ett decimerat Hoffenheim. Malmöbekantingen Uwe Rösler styr som bekant hemmalaget vilket han gjort riktigt bra. Inför denna drabbning får Rösler klara sig utan Adam Bodzek som är avstängd. Dortmund har fått spela senaste matcherna utan Håland. Norrmannen är vad allt verkar åter i truppen nu och det kan såklart göra en del skillnad. De gulsvarta är såklart ett bättre lag än Düsseldorf men insatsen mot Berlin senast (1-0) ställde ändå en del frågor. Motsvarande möte i fjol slutade faktiskt 2-1 och ettan är ett skrälltecken som får åka med redan från start. Etta-tvåa.  

3. Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Hertha Berlins uddamålsförlust mot Dortmund senast var berlinarnas första torsk sedan 0-5-nederlaget mot Köln i februari. Labbadia har sannerligen fått fason på hemmalaget. Det är dock mer än en handfull spelare som nu finns på den mindre roliga skadelistan. Senast i raden av skadade lirare är Dilrosun som fick kliva av efter dryga halvtimmen mot de gulsvarta. Frankfurt är fruktansvärt ojämna. Ömsom vin ömsom vatten. Örnarna gjorde en rakt igenom stabil cupsemi mot Bayern men fick lämna Allianz med en 1-2-förlust till slut. Hemma mot Mainz i Bundesliga-mötet innan var laget däremot helt under isen. Ettan blir att lita på när det kommer till mindre kuponger men finns stålarna är det helt givet att gardera upp, gärna hela vägen över.    

4. Paderborn - Werder Bremen X

Statistik
Paderborns hopp om fortsatt Bundesliga-existens lever alltjämt. Nykomlingen tog senast en mycket fin pinne mot Leipzig (1-1) efter att de Röda Tjurarna fick spela hela andra halvan av matchen med en gubbe mindre. Nu ställs dock mycket på sin spets. Mötet med Bremen är ett direkt jumbomöte och ska värdarna fixa det omöjliga finns bara seger som räknas här. Förutsättningarna hade dock kunnat vara bättre. Mamba och Hünemeier är bägge avstängda och nyttige Schonlau är dessutom skadad. Werder Bremen kommer från två raka nederlag och imponerar inte heller. Det kommer säkerligen gå att ta på ångesten i katakomberna på Benteler Arena och här är det läge att försöka måla ner alla tecken så snart det bara går.  

5. Wolfsburg - Freiburg 1

Statistik
Wolfsburg var det senaste i raden av lag att besegra nyligen nämnda Werder Bremen. Vargarna, som tidigare slog ut Malmö FF ur Europa League, slåss i Bundesliga-toppen och har fin kontroll över en topp 6-plats. Hemma på Volkswagen Arena har spelet dock gått i stå efter att serien åter kommit igång. Både Dortmund och Frankfurt har rest härifrån med tre poäng. Freiburg är inte av riktigt samma dignitet. De rödsvarta besökarna har bara vunnit en futtig bortamatch i ligan sedan 29:e september i fjol och trots detta är laget med i snacket om Europaplatser. Ganska imponerande ändå. Ettan är given att utgå från men visst ska vi ge åtminstone krysset utrymme på större system.    

6. Mallorca - Barcelona 2

Statistik
Vi byter land och tittar till tre härliga La Liga-bataljer från Spanien. Semesterön Mallorca får storfrämmande då Barcelona kommer till Iberostar Stadium. På denna arena har Mallis-laget dräpt drakar förr. Real Madrid, Villarreal och Valencia är ett par av lagen som fått vända hemåt med svansen mellan benen. För Barcelonas del har det dock aldrig varit speciellt bekymmersamt att resa ut hit. Katalanerna har vunnit tio av de elva senaste ligamatcherna här och när dessutom både Messi och Suárez ryktas vara spelklara blir det svårt att inte motivera en Barca-skalp. Tvåan kommer säkerligen att streckas upp mot 80 procent men vi ger ändå Setiéns mannar fullt förtroende.

7. Leganés - Valladolid X

Statistik
Valladolid ska återstarta sitt La Liga-äventyr med att besöka Estadio Municipal de Butarque och Leganés. En mardrömsarena för Blanquivioletas som sedan 2014 varit på besök här fyra gånger, förlorat samtliga och aldrig gjort mål. Helt nya förutsättningar nu dock och Gurkodlarna, som värdarna kallas, har inte varit i speciellt gott slag sett över hela säsongen. Nästjumbon tog dock en riktigt fin skalp då Villarreal besegrades på Estadio De La Cerámica innan uppehållet. 1X blir valet att utgå från men finns flisen är det såklart inte så dumt att måla på hela vägen över för säkerhets skull.  

8. Celta Vigo - Villarreal X

Statistik
Från Galicien hämtas den sista bataljen för dagen och det är Celta Vigo som ska försöka upprepa fjolårsbedriften att besegra Villarreal på Estadio de Balaídos. Det var nämligen första gången sedan 2006 (!) som lagets lyckats med den bedriften. Gästerna tog nog uppehållet som blev med ro. Tre raka förluster hade den gula ubåten dessförinnan noterats för och i kampen om Europaplatserna ställde dessa nollpoängare såklart till det en del. Klass i Alcácer, Cazorla med flera gör det dock omöjligt att plocka bort besökarna. Helgarderingen blir därför den lättaste vägen ut.    


Singelstrecket! - Barcelona

Barcelona med alla kanoner på plats ska utan tvivel hållas som skyhöga favoriter på Mallorca. Katalanerna ska lösa detta och spiktvåan behöver inte ifrågasättas.

Kupongrensaren! - Fortuna Düsseldorf

Dortmund må vara ett av Bundesligas bästa lag men Fortuna vann motsvarande möte i fjol och har dessutom löst poäng i sju av de åtta senaste. Kul drag!


Spelförslag:

72 rader

1. B.München - M-gladbach 1x
2. F.Düsseldorf - Dortmund 12
3. Hertha Berlin - E.Frankfurt 1
4. Paderborn - W.Bremen 1x2
5. Wolfsburg - Freiburg 1
6. Mallorca - Barcelona 2
7. Leganés - Valladolid 1x
8. Celta Vigo - Villarreal 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. B.München - M-gladbach 1(x)
2. F.Düsseldorf - Dortmund 12
3. Hertha Berlin - E.Frankfurt 1(x2)
4. Paderborn - W.Bremen 1x2
5. Wolfsburg - Freiburg 1(x)
6. Mallorca - Barcelona 2
7. Leganés - Valladolid 1x2
8. Celta Vigo - Villarreal 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat