Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-14, 18:30   #1
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

V75 Kalmar (söndag 21/6) 16.20 - Snack, tips, idéer och lite tuppfäktning


Själv är jag rätt på det men det blir likväl fel i det stora hela. Så nu är jag på en lång paus. Dvs, mer än tolv timmar. Egentligen längre men med tanke på att det är V75 i söder nästa helg så kan jag ju inte hålla tassarna borta antar jag.

Tänkte dra lite snabba och spontana tankar här innan jag blir påverkad av något annat. Sen har man en vecka på sig att korrigera och bygga något slagkraftigt!


V75-1: Måste nämna Fredrik Persson på hemmaplan här direkt i inledningen. Form på stallen och här en duglig häst från springspår. Nr 6 Earthquake Neo blir tidig hos mig. Även nr 1, 2 och 7 är tidiga och jag tror man överlever en del med den här fyrlingen.

V75-2: Lägsta klassen och Oscar L.A. med Joakim Lövgren blir nog stor favorit med all rätta. Jag vill dock ha med nr 8 Master Sea, trots uselt spår, då jag tror den har fartresurser för att kunna utmana. Kommer antagligen inte låsa på två här utan antingen spikar jag om procenten är rätt eller så kommer även nr 4 Elche med som borde bli en av de betrodda här. Innerspåret med Greger Fajersson och hästen G.K. Ursus blir väl draget här antar jag som kan rensa lite.

V75-3: Vem ska slå Double Exposure här? Perfekt startspår och den borde ha en del respekt med sig. Kan bli spik men jag kommer syna nr 3 Une Etoile Gar extra i sömmarna innan jag tar några beslut. Nr 2 Sharp Dream gjorde det bra senast men är väl huvudet lägre än de bästa här. Nr 5 Activated och nr 6 Wild Love är ju också bra hästar i Stoeliten men spår på utsidan av Double Exposure.

V75-4: Stayerlopp där jag kommer strecka på rätt många tror jag även om de starkaste till sist har knäckt de flesta. Men nr 1 Totti Face med gamle T Zackrisson kommer med åtminstone på startvolten. Antagligen fler då jag tycker ingen är riktigt chanslös här - allt beror på positionerna. Nr 7 Vagabond Bi gjorde det bra senast om än man kanske kunde krävt lite mer. Finns fler intressanta här också trots mellanvolten. varför inte Sheriffen med T Jonsson som en storskräll? Jag älskar Dragster och den kan svepa allt sista 300 meterna vid rätt löpning. Får hoppas den stannar kring 5%. Nr 13 Pacific Face blir mitt förstastreck dock och den borde bli hyfsad favorit här. Nr 14 Mack Dragan visar lite form igen och kanske vinner snart trots att jag oftast ratar den och tycker den är klart överskattad.

V75-5: Kalmarsundspokalen är ett djävulskt getingbo och jag har faktiskt inga direkta tidiga tankar här. Ingen chanslös här inte och den som rankas sist blir nr 9 Monark Newmen pga spår. Här blir det att verkligen plugga, jämföra lopparkiv sinsemellan och lyssna på tränare och kuskar.

V75-6: En liten varning för nr 8 Sevilla som blixtrade till från ingenstans senast. Kan den överraska här trots spår 8? Nr 12 Norton Commander är väl bästa hästen här men spåret kunde ju blivit bättre. Nr 3 Hill Street ratade jag senast men nu är spåret mycket mer lockande och bör vara tidig i ranken. Silverdivisionen är inte mycket enklare att bena ut än guld (V75-4). Dock tycker jag alla mellan 1 och 6 är intressanta här. Snabba sommarbanor och bra positioner är viktigt.

V75-7: Nr 2 Sobel Jasmine rankas ner trots bra spår. Skor runt om nu och det kommer nog inte räcka mot den här omgivningen i en riktigt bra klass 1. Jag tror jag kommer lägga mina ägg i korgen där nr 10 Zodic Dany Grif startar. Barfota runt om nu och var tvåa med skor senast bakom Volare Gar. Vågar man sitta med den ensam här från bakspår? Är den huvudet högre än övriga? Jag tror det men det blir att gå igenom det här loppet extra noga innan man fattar några beslut.

Nu börjar nedräkningen till midsommar och sen vilodag och därefter en V75:a från Kalmar! Kämpa!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat