Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-15, 09:25   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 15/6


Veckan första Topptips-kupong startar med allsvensk fotboll. Trippla kamper från den svenska högstaligan drar nämligen igång denna vackra måndag. Spansk, portugisisk, dansk och turkisk fotboll ska också hinnas med innan vi summerar det hela. Vi intar Eleda Stadion omedelbart och kollar till om Mjällby kan överraska.



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Malmö FF - Mjällby 1

Statistik
Första stoppet för dagen blir som sagt Eleda Stadion i Malmö där Di blåe ska premiärspela mot nykomlingen Mjällby. Gästerna slår såklart ur enormt underläge nu men laget från Listerlandet har värvat smart och kan bli en obehaglig överraskning för många lag. Batanero, Moro, Sabovic och Löfgren är alla intressanta inslag i truppen. Nu blir såklart denna uppgift omöjlig. MFF ser otroligt fina ut och har dessutom under 2020 kryddat en redan sylvass trupp med mer godis i form av Toivonen och Kiese Thelin. På Stadion har skåningarna torskat en match i Allsvenskan sedan maj 2018 och den trenden kommer inte brytas nu. Ettan är en spik att banka in med klubba!

2. Falkenberg - Häcken 2

Statistik
Häcken är som alltid en utmanare om de mer ädla platserna men klubben från Hisingen har inte fått till den där riktiga fullträffen ännu. Kanske är denna säsong Bollklubbens säsong! Söderlund, Tuominen och Leo Bengtsson är hursomhaver intressanta värvningar även om de gulsvarta tappat herrar som Paulinho, Arkivuo och Kizito bland annat. Falkenberg höll sig kvar i Allsvenskan med nöd och näppe i fjol och laget är även denna säsong tippade att få slåss i botten. Inbördes med Häcken är det heller inga roliga siffror att stirra in sig på om man är FFF-supporter. På hemmaplan har hallänningarna aldrig vunnit i modern tid mot de gulsvarta. Givet att börja med tvåan därmed.

3. Helsingborg - Varberg 1

Statistik
Coronaviruset har satt sina spår inom den svenska idrotten. Helsingborg är ett lag som ekonomiskt tagit en rejäl smäll och klubben har i veckan vädjat om hjälp utifrån. Hyreslättnader på sju miljoner av kommunen och insamlingar ska rädda klubben. På planen ska nu de rödklädda försöka lösa sin första sportsliga uppgift. Varberg står som opponent och det är en nykomling med stil som entrar Olympia. Hallänningarna var ruggigt spännande att följa i Superettan i fjol och tog välförtjänt en av de två direktplatserna upp. Den sydafrikanska duon Tashreeq/Le Roux blir intressant att följa likväl som Robin Tranberg, tidigare Dalkurd. Ettan ska ju målas ner tidigt givetvis men nog ska Boisarna kunna ha chans att skrälla till sig en pinne i denna premiär. 1X således.

4. Levante - Sevilla 2

Statistik
La Liga rullar på, för både Levante och Sevillas del är detta match nummer två efter corona-uppehållet. Båda lagen kommer från derbyn i sina respektive matcher i föregående omgång och det var ett Sevilla som imponerade mot Real Betis. Sett till underliggande statistik var det aldrig något snack, förutom Fernando och Ocampos mål fanns fina lägen av Koundé, Munir med flera. Värdarna kommer med ett 1-1-resultat i bagaget. En poäng som Levante ska vara ruskigt nöjda med efter att ha kvitterat på straff i 98:e minuten. Smolk i bägaren är Roger Martís utvisning. 29-åringen är lagets bästa målskytt och kommer nu få bevittna denna kamp från sidan. Tvåan känns stabil att börja med.

5. Real Betis - Granada X

Statistik
Betis föll som tidigare nämnt i derbyt mot Sevilla. Rubis mannar får därmed ta nya tag nu och det blir en utmaning för de grönvita. Granada vände 0-1 till seger 2-1 mot svåra Getafe senast. Carlos Fernández var stekhet hos nykomlingen och slog in det avgörande 2-1-målet men hade även bud på mer. Gästerna hittas åtta poäng före Betis i tabellen och ska absolut stå med god chans att göra ett bra resultat på Estadio Benito Villamarín. Helgarderingen sitter som en smäck där tvåan kommer rensa en del vad allt verkar.

6. Marítimo - Gil Vicente 1

Statistik
Från spansk boll till portugisisk. Ute i Atlanten och närmare bestämt Madeira hittar vi Marítimo. Klubben huserar i botten av tabellen av Primeira Liga och har haft stora bekymmer att vinna matcher. En av de elva senaste har slutat med seger för ö-laget. Nu kommer de grönröda lejonen ha en god chans att plocka en trea. Gil Vicente har bara vunnit en gång på Estádio dos Barreiros under 2000-talet och formen är tveksam i bortalägret. Med Bebeto avstängd hos värdarna och dessutom lite skador som oroar är det ändå läge att gardera ettan. Börja med 1X och fyll på om stålarna räcker till.

7. Silkeborg - Odense X

Statistik
Det spelas fotboll i Danmark och det är i Superligaens nedflyttningsrunda som Silkeborg och Odense hittas. Värdklubben har en rätt tuff säsong att blicka tillbaka på. Rödvita Idrottsföreningen har bara vunnit tre futtiga matcher på 26 försök. Nu gäller det att vässa formen inför det kvalspel som komma skall. Odense är ett lag med andra förutsättningar och självklart var inte målet med säsongen att hamna i nedflyttningsrundan. OB har dock underpresterat och vann faktiskt bara en match från november och fram tills nu. Här kommer troligen strecken att hamna korrekt, då blir det enkelt att inleda med favorittvåan och därefter strecka från mitten.

8. Sivasspor - Denizlispor 2

Statistik
Kupongens bästa skräll synas i Turkiet. I staden Sivas ska hemmalaget ställas mot Denizlispor i återstarten av Süper Ligs första kamp för lagen. De rödvita får spela denna match utan Marcelo Goiano som är avstängd. Ett stort avbräck. Gästerna spelade tre oerhört stabila matcher i mars månad och kan Tupparna komma upp i samma nivå nu så ska det inte vara omöjligt att rubba ligafyran. Till kanonfin procent dessutom är det fördelaktigt att fatta pennan från höger även om alla tecken gör sig klart bäst.


Singelstrecket! - Malmö FF

I år är tanken att Malmö åter ska få lyfta pokalen. Laget ser stabilt ut och precis som alltid är Di blåe extremt svårslagna hemma. Mot Mjällby vinner Toivonen och company.

Kupongrensaren! - Denizlispor

Grönsvarta nykomlingen Denizlispor har sett spännande ut under våren och kan absolut skrälla till det på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Mysig procent österut!


Spelförslag:

72 rader

1. Malmö FF - Mjällby 1
2. Falkenberg - Häcken 2
3. Helsingborg - Varberg 1x
4. Levante - Sevilla 2
5. Real Betis - Granada 1x2
6. Marítimo - Gil Vicente 1x
7. Silkeborg - Odense x2
8. Sivasspor - Denizlispor 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Malmö FF - Mjällby 1
2. Falkenberg - Häcken (x)2
3. Helsingborg - Varberg 1x
4. Levante - Sevilla (x)2
5. Real Betis - Granada 1x2
6. Marítimo - Gil Vicente 1x2
7. Silkeborg - Odense 1x2
8. Sivasspor - Denizlispor (1x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat