Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-17, 20:53   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 18/6


Matcherna duggar tätt i Allsvenskan och under torsdagen kompletteras den andra omgången med fem ljuvliga matcher. Kalmar ser ut att bli en trevlig värdespik hemma mot Helsingborg medan Sirius kan vara ett spännande drag på Jämtkraft Arena i Östersund. Topptipset fulländas genom två matcher i La Liga och en avslutande dansk drabbning. Mot åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Häcken - Malmö FF 2

Statistik
Ett ringrostigt Häcken fick bara med sig en poäng hem från Halland efter 1-1 mot Falkenberg. Daleho Irandust målade direkt i premiären och stod dessutom för ett par fina framspelningar som nog borde ha resulterat i mål. Andreas Alms getingar kan betydligt mer än vad de visade på Falcon Alkoholfri Arena och det vill nog till en bättre insats när Malmö kommer på besök. Di blåe bjöd inte på något bländande spel hemma mot Mjällby, men kunde tack vare två individuella prestationer signerade Anders Christiansen säkra tre poäng. MFF har inte torskat på Hisingen sedan 2015 och är i grunden ett vassare lag än Häcken. Tvåan först.

2. Östersund - Sirius 2

Statistik
Östersund premiärspelade mot Hammarby och det såg allt annat än bra ut för gänget från Jämtland. Bajen borta är knappast någon hämtgurka, men som Ian Burchnalls gäng presterade är det svårt att se hur ÖFK ska greja kontraktet. Om Sirius var bra eller Djurgården dåliga ska vi låta vara osagt, men premiären lovande ändå gott för upplänningarna som rent spelmässigt höll jämna steg med de regerande mästarna. Några poäng blev det emellertid inte för Henrik Rydström och company som föll med 0-2. På ett tomt Jämtkraft Arena ska gästerna anses ha goda chanser. X2 gillas skarpt!

3. Varberg - IFK Göteborg 1

Statistik
Astrit Selmani lotsade sitt Varberg till en historisk seger i premiären borta mot Helsingborg i måndags. Kaptenen sköt två strutar och assisterade till Norlins 3-0 balja som också blev slutresultatet på Olympia. De svartgröna började aningen nervöst men tog sedan över helt och rullade ut Olof Mellbergs HIF fullständigt. Nu väntar ett annat västkustsgäng, nämligen IFK Göteborg. Änglarna stod för en modest premiär hemma mot Elfsborg och fick dessutom August Erlingmark utvisad. Han är därmed avstängd nu. Sett till hur lagen presterade i helgen skulle det inte förvåna om Varberg löser en viktoria hemma på Påskbergsvallen. Alla tecken smakar bäst på större system.

4. Kalmar FF - Helsingborg 1

Statistik
Vi byter kust och hamnar på den östra sidan där två lag som inledde med varsina förluster drabbar samman. Kalmar var aldrig riktigt nära poäng på Östgötaporten senast även om det bara blev förlust med uddamålet (1-2). Nya tag för KFF som förlusten till trots såg klart bättre ut än Helsingborg. Skåningarna såg faktiskt rent av urusla ut mot Varberg och i truppen finns dessutom flera frågetecken. Andreas Granqvist var bland annat sjuk senast. Återstår om mittbacken hinner repa sig innan bussen rullar mot Småland. Etta lockar klart mest och är en tänkbar spik om den håller sig omkring 50-55 procent.

5. Mjällby - Falkenberg 1

Statistik
Vidare söderut till lilla Hällevik där det återigen ska spelas allsvensk fotboll på vackra Strandvallen denna sommarkväll. Mjällby har en spännande trupp som säkert kan ställa till det för många lag i Allsvenskan, i synnerhet på hemmabana. Premiären gav mersmak även om det blev torsk i Malmö. Falkenberg är även de att starkt gäng hemma på den alkoholfria arenan, men på resande tass håller inte FFF någon vidare klass. I fjol grejade hallänningarna en viktoria på 15 trippar och här blir det återigen tufft. Firma Moro/Batanero löser tre pinnar åt MAIF!

6. Real Madrid - Valencia 1

Statistik
Från Blekinge till den spanska huvudstaden där Real Madrid går en sedvanlig duell mot Barcelona i toppen av La Liga. Los Blancos hade som väntat inga bekymmer med Eibar senast och kunde mer eller mindre jogga in tre pinnar på den tillfälliga spelplatsen Alfredo di Stéfano Stadium. Kroos, Ramos och Marcelo noterades för målen i 3-1-segern. Valencia har varit bedrövliga på resande fot under hela säsongen. Bortaraden 3-3-7 och 27 insläppta i egen bur skrämmer knappast några titeljagande maränger. Ettan är gjuten i betong.

7. Alavés - Real Sociedad 1

Statistik
Alexander Isak lyckades inte uträtta speciellt mycket under den halvtimme han fick hemma mot Osasuna. Den gänglige anfallaren och hans kamrater i Real Sociedad fick bara 1-1 på hemmabana. En missräkning, helt klart. Gänget från San Sebastián har annars stått för en fin säsong och siktar på att kröna den med en biljett till Champions League. Alavés Fernando Pacheco får ta på sig nederlaget borta mot Espanyol i nypremiären. Målvakten tog med händerna utanför straffområdet tidigt i den första halvleken vilket såklart resulterade i ett rött kort. Han är därmed avstängd här. Sitter på botbänken gör även gästernas Merino. På Estadio Mendizorrotza har Alavés kammat poäng i fem av de senaste sex matcherna. Värdlaget ska absolut inte räknas bort, speciellt inte då värdet ser ut att bli förmånligt. Alla tecken!

8. Midtjylland - Bröndby X

Statistik
Danska Superligans mästerskapslutspel har sista ordet på torsdagens Topptips. Eftersom FC Köpenhamn endast fick 1-1 borta mot Nordsjälland har Midtjylland ligatiteln som i en liten ask. Hemmalaget toppar slutspelet med god marginal ner till FCK. Klassiska Bröndby måste troligen få med sig poäng hem från Herning för att inte glappet upp till tredjeplatsen ska bli för stort inför slutspurten. De gulblåa besökarna brukar höja sig mot just Midtjylland vilket två vinster på de senaste fyra inbördes ligamatcherna indikerar. Ettan lär streckas hårt och då ska den breda penseln fram i värdejaktens namn.


Singelstrecket! - Real Madrid

Real Madrid stångas med Barcelona om titeln och har inte råd att tappa poäng mot ett bortasvagt Valencia. Los Blancos har ännu inte förlorat på hemmabana i ligan denna säsong. Etta!

Kupongrensaren! - Alavés

Alavés har sett stabila ut i egna borgen under hela säsongen. Bara tre förluster på 14 fighter är ett facit som inte ska ignoreras. Ettan är en potentiell rensare!


Spelförslag:

72 rader

1. Häcken - Malmö FF x2
2. Östersund - Sirius x2
3. Varberg - IFK Göteborg 1x
4. Kalmar FF - Helsingborg 1
5. Mjällby - Falkenberg 1
6. Real Madrid - Valencia 1
7. Alavés - Real Sociedad 1x2
8. Midtjylland - Bröndby 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Häcken - Malmö FF (1x)2
2. Östersund - Sirius x2
3. Varberg - IFK Göteborg 1x2
4. Kalmar FF - Helsingborg 1(x)
5. Mjällby - Falkenberg 1(x)
6. Real Madrid - Valencia 1
7. Alavés - Real Sociedad 1x2
8. Midtjylland - Bröndby 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat