Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-18, 21:41   #3
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Rolig omgång där jag hoppas välta megafavoriten Double Exposure. Stoet är fenomenalt, men lever Une Etoile Gar upp till sitt kunnande bör det bli jobbigt att plocka ned denne. Jorma laddar vad som går och jag tror att han kan hålla ut opponenten sida vid sida. Örjan tar en lugn dödens, men vi vet hur fort Nurmos märr kan springa sista 700 och då kommer Double få svettas.

Sedan tror jag det kan smälla i guld. Tae Kwon Deo har spår tolv och det är tuffa papper. Även Disco Volante startar från bakspår och då ska det till klaff i de här sällskapen. Tycoon Conway Hall kommer laddas vad som går och håller han upp täten utan att det kostar för mycket kan han absolut rinna undan från spets. Det är inte samma häst nu som i fornstora dagar, men av intrycket att döma ifrån segern senast verkar formen vara på uppåtgående och han biter fortsatt ifrån sig bra i spets.

Mest intressant är dock hedershästen Lionel. Även jag har pratat om att ge upp honom vid det här laget, men här måste han bara streckas till 1%! Hästen har fått flera tuffa lopp i tuffa gäng och då vinner han inte längre. Det här är en medioker gulddivision och när han har ett avsevärt bättre läge än flera av konkurrenterna bör han bevakas tidigt. Antonsen har aviserat att det primära målet är att köra hästen i ryggar och förlita sig på att avslutningen biter bra. Det finns dock en risk att han hamnar utvändigt ändå, men löser det sig är han given.

Redéns Hill Street fick äntligen ett bra läge och här lär det vara påställt, oavsett vad stallet säger. Blir han trea eller bättre går han ur klassen och då gäller det att ta vara på chansen. Inför senast sade Redén att det skulle vara intressant att se hur fort han kan springa på innerspår, det tar jag med mig till den här starten. För att han inte var som bäst i den förra starten, det är givet. Men Örjan tog upp lite strax innan mållinjen för att hästen ska känna sig modig i nästa start.

...och så söndagsspiken där jag inte ändrat mig ännu, avdelning ett. Öppet lopp där mycket beror på vad som händer i starten. Ingo kan öppna bra och håller han upp innersniffen ska han ses med god segerchans. I en svår omgång kopplar jag nog grepp direkt och spikar. Formstark häst, härdad i klassen, bra läge!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
exlee (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat