Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-20, 20:47   #7
tvablaa
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 093
Sharp$: 6131
Standard

Kul men lurig omgång tycker jag även om det känns svårt att fälla Double Exposure. Tankar:
1: Börjar vackla kring Ingo när det är flera tuffa emot. Frågan är om inte Andre Ward kan vinna från dödens? Spelvärde lyfter Hobby men sågar Criterion som jag tycker känns given vid gardering.
2. Borde räcka långt med 5 och 6 som Sjödén skriver.
4: Klar fördel de längst bak. Speedy Face känns klart spelvärd men Dante har väl aldrig vunnit på V75 och jag känner mig aldrig trygg med Kolgjinis. För mig är Mack Dragan första strecket då det är bästa ekipaget.
5: Kul guldlopp där Gareth Boko ofta vunnit i mitt badkar. Tycoon tar väl spets och släpper inte över den här distansen. Marc Elias sätter sig sedan lugn i dödens om hästen går felfritt. Gillar ju Tae Kwon Deo men förstår inte riktigt hur den ska vinna. Vid gardering tar jag nog hellre Esprit Sisu och kanske Monark Newmen från rygg ledaren.
6: Var tidig inne på sos på Man at Work men förstår att ett inte är givet och att Hill Street är klart snabb ut liksom många andra. Svårt och dyrt vid gardering. Är inte så imponerad av Zap di Girifalco än och tvivlar på att Norton Commander vinner bakifrån.
7: Velten Limelight kan vara överlägsen, var ju inte så långt efter Don Fanucci senast. Gillar dock inte att spika i sista när det också finns vingelrisk. Bakom är 10 tidig och gissar väl också att PU valt Look Håleryd av en anledning.

Har någon koll på vilka Spelvärde spikar?
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat