Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-20, 21:32   #14
Kocken14
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5112
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Avdelning 5:

Hur är det möjligt att bena ut en vinnare här? Jag är ju inne på att såga bort Monark Newmen. Tycoon Conway Hall segade sig tillbaka som slagen in på upploppet när Monark Newmen. Gav en V6 till mig så tack Flemming!

Det kan ju bli så enkelt att Flemming får styra och ställa i spets men Kalmar har inte samma (känslan säger det) nedförsbacke där ledaren blir hjälpt - och då borde fler utifrån segra här.

Disco Volante gillar jag näst mest i fältet men övriga tycker jag det är lite tärning över vem som ska vinna. Oerhört jämnt lopp. Visst, nr 2 och nr 3 kan man ju också plocka bort! Nu har vi bara åtta ekipage kvar. Baron Gift missgynnas väl om banan är snabbsprungen och sen startspår långt ut på vingen med risk att det backas här. Stepping Spaceboy borde vara bortlottad också.

Jag blir inte klok på det! Någon måste ju vinna, nu är det ingen som kan vinna. Blir väl enkelt att Tae Kwan Deo bara sveper allt och alla! Där är lösningen trots spår 12 men bakspåren har ju segrat 8/13 gånger här vad jag läste! Lite tråkig procent bara!
Tvåhästarslås - Disco Volante och Tae Kwan Deo, kan det vara så enkelt att deras misslyckade start i årets Elitlopp slutar med att detta guldlopp drar Disco fram Tae Kwan Deo till segern då dessa har en jäkla massa spring i benen.
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+12)
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat