Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-26, 10:36   #5
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Kollade igenom omgången lite snabbt och har lagt några vinnarlir.

ZENONE BAR (Formstark och tror det kan bli lite körning när gasglada Wilhelm Paal är med från från framspår. Spurtstark rackare.)

CUP OF TEA (Mötte Mister Hercules och gänget senast vilket givetvis blev för tufft. Hängde ändå med godkänt på en 13-tid och då ska han väl kunna utmana Stig H:s springare?)

FORJANE DE SEGRIES (Vann den tunga vägen senast och det är knappast tuffare emot nu. Har även visat prov på god fart och klaffar det lite bör ekipaget kunna fälla alla under slutvarvet.)

GENTIANE EVENING (Ett litet chansdrag, men hästen har placerat sig bra mot tuffare konkurrenter och kan bli farlig med lite klaff.)

YOGHURT COMPOSITE (Tänkte gå på Iwan Boko innan strykningen av ettan. Nu fastnar istället blicken på Yoghurten som jag tror kan spetsa. Hästen är formstark och kan springa ganska fort. Till 25 gånger är hästen värd en chans.)

GREVIN SISU (Fullföljde hyggligt senast och ska ha gått framåt med det loppet. Barfota runt om nu och från ett bra läge är Salmela optimist. Rikard har Lennartsson invändigt med en bra häst och Widell samt Kontio på utsidan. Detta kan göra att det blir lite körning och då kan Grevin Sisu bli farlig.)

Senast redigerad av Piraten den 2020-06-26 klockan 10:37.
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat