Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-29, 06:46   #1
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Årjängstravet 29/6-2020 - snacktråd och diverse spel!


Årjängstravet, https://www.sverigetravet.se/travbanor/arjang, bjuder på riktigt spelvänliga lopp och jag är taggad till tusen efter en natt med diverse fulsprit... Långt upplopp (205 meter, men klent med bredden vid voltstart, kan möjligtvis missgynna springspåren...)

Inget lopp är stenklart, i alla fall inte på V4an som jag mest koncentrerat mig på... Finns sjukt fina lågprocentare som bara måste med på kupongen! Betänk att Anders Svanstedt har haft virusinfektioner på flera av de startande så frågan är hur formen är i dennes stall...

Mina tidiga och roliga och måste-streck...

Lovato Hannover i första är tyvärr en storfavorit men ett måste då den bästa kusken sitter där i denna "kuskmatch" där man får högst ha 100 starter i sulkyn under 2019. Erik Killingmo, http://www.travsport.no/Andre-elemen...usk/?sokId=134, är en kanonkusk som varvat ner mycket de senaste åren men har en otroligt imponerande segerprocent de senaste åren. Kan vara ett spikförslag men läget är dåligt. Kusen i toppform och därtill två raka på just Årjängstravet.

1, 2, 3, 6 är garderingarna, om man väljer att inte gå på spiken. Kusarna 1 och 2 är det plus på tack vare lägena och kuskarna - bra segerprocent där också. Kuskminus på en annars väldigt intressant kuse från perfekt läge är nummer 6, Up To Joy. Tyvärr, är kusken riktig klen och kanske man kan chansa bort denna pga. detta! Än värre är det på nummer 3, Ferrari Gil, bra häst, läge, lågprocentare och kanonform men en ytterst dålig härförare i jollen! Ja, det är ju ekipaget vi spelar på, inte en av de två...

Hmm, hittade nu information som man kanske skulle hålla käft om men det kan jag inte då jag är en ytterst godhjärtad person (nåja).

Lovato Hannover skulle egentligen haft en straffsumma på 200 000 på sig såsom USA-import, men denna slapp kusen... Betänk hur billigt inne denne nu står - det blir spik för mig och spel om någorlunda bra odds. 2.50 och jag trycker till!!!

https://trav365.no/vant-suverent/19.8022

Då börjar vi uppladdningen för en ny vecka!

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mr_stylez (+10)
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat