Ämne: Domartabbar
Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-30, 22:04   #1
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Domartabbar


Här postas videos från lopp där våran kära domarkår gjort bort sig - detta kan kanske i framtiden (om man får drömma lite) föra fram till en professionell domarkår, som är avlönad från ATG, ST eller något centralt håll och inte av banorna själva, som nu då man tillhandahåller oftast rena amatörer. Deras erfarenhet kvittar tydligen då så många fel begås, varje vecka! Det måste till något mer då vi spelare lägger ner tid och själ, samt inte minst stora summor pengar.

Hur kan det komma sig att så många miljarder skall vara i händerna på slika amatörer?

Det jag vill att ni postar är fel som domarkåren begår, mången gånger helt på egensinniga beslut - det kan gälla starter som borde ha blåsts av pga. felaktigheter men som inte görs. Det kan vara diskningar som är helt horribla - ja, det kan gälla ALLA fel vi uppdagar dessa amatörer gör, varje dag! Det måste komma till ett slut när vi skall vara HELT i händerna på denna korrupta och föråldrade domarkår...

Fyll på tråden med gamla och framtida exempel så kan vi kanske få till någonting av förändringar inom den amatörism som genomsyrar stora delar utav domarkåren inom vår kära travsport!

Kör!

https://www.travsport.se/siteassets/...reglemente.pdf

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mr_stylez (+20), SistaStallskriket (+50)

Senast redigerad av Fulsprit den 2020-06-30 klockan 22:43.
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat