Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-01, 09:42   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 1/7


Premier League, Serie A, La Liga och sist men inte minst Allsvenskan. Det är sannerligen ett häftigt Europatips vi har framför oss denna onsdag som dessutom bjuder på trevligt värde. Ett par överstreckade favoriter ska fällas i jakten på smarrig utdelning. Jobba 13 rätt!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Arsenal - Norwich X

Statistik
Norwich har fått en bedrövligt återstart, tre raka förluster och uttåg ur FA-cupen är inte vad jumbon i Premier League hade hoppats på. Goda råd börjar bli dyra för Kanariefåglarna som alltjämt har sex poäng upp till säker terräng. Daniel Farkes manskap måste börja vinna matcher med start denna onsdag när Arsenal väntar i huvudstaden. The Gunners tog sig vidare i FA-cupen via 2-1 borta mot Sheffield United. Artetas gossar fortsätter att spreta åt alla håll, ena stunden ser det riktigt bra ut, men lägstanivån är fortsatt alldeles för låg. Att lita fullt ut på detta ojämna hemmalag till rådande procent är inte aktuellt. Alla tecken ritas därmed ner från start.

2. Bournemouth - Newcastle 1

Statistik
Ett av lagen Norwich konkurrerar med är Bournemouth som inför onsdagens hemmamatch med Newcastle har 27 poäng, samma antal som West Ham ovanför nedflyttningsstrecket. The Cherries kommer från dubbla näbbdragningar mot Palace (0-2) och Wolverhampton (0-1). Som lök på laxen tvingas Eddie Howe klara sig utan avstängde Callum Wilson. Joshua King dras dessutom med en ankelskada, men kan eventuellt vara tillgänglig mot Newcastle. The Magpies har haft ett tuffare schema sedan återstarten, med spel i FA-cupen bland annat, så visst skulle Steve Bruce nöja sig med en poäng på Vitality Stadium alla dagar i veckan. 1X känns som en rimlig lösning.

3. Everton - Leicester 1

Statistik
Everton har imponerat defensivt sedan Premier League drog igång igen efter uppehållet. 0-0 i derbyt mot Liverpool, där Ancelottis mannar låg närmast segern, följdes upp av 1-0 borta mot Norwich. Leicester har även de sett stabila ut försvarsmässigt, men eftersom Jamie Vardy inte varit sig lik har endast ett mål fallit framåt mot Watford (1-1) och Brighton (0-0). Rävarna behöver upp i nivå om inte Champions League-biljetten ska rinna dem ur händerna. The Toffees, som värdarna kallas för, har fått längre vila då Leicester gick en tuff batalj i FA-cupen mot Chelsea så sent som i söndags. Ettan är en intressant chansspik att ta i beaktning på denna luriga kupong.

4. West Ham - Chelsea 1

Statistik
Tillbaka till den engelska huvudstaden där ett spännande derby står på menyn. Chelsea har minst sagt fått en lysande start på sommaren. Frank Lampards adepter har både besegrat Aston Villa och Manchester City i ligan och krigade dessutom ner Leicester i cupen sedan Ross Barkley gjort matchens enda mål på King Power Stadium. Matcherna duggar tätt för The Blues som har en ganska diger skadelista, Andreas Christensen och Christian Pulisic är exempelvis två osäkra kort. West Ham har underpresterat sett till materialet, men att The Hammers ska streckas ner under tio procent känns inte korrekt. Börja med ettan och gardera efter plånbok.

5. Bologna - Cagliari 1

Statistik
Ett mittenmöte i Serie A gläntar på dörren mellan två lag som tagit lite olika vägar till deras nuvarande tabellplacering. Cagliari började som bekant i ett ursinnigt tempo och såg länge ut att vara ett gäng för toppen av tabellen. Sedan kom en rejäl dipp där Nainggolan och hans kamrater inte vann en enda tävlingsmatch på över tre månader. Mycket beroende på alla skador som Walter Zengas mannar drabbades av. Frånvarolistan är fortfarande lång hos gästerna till skillnad från hos Bologna som mer eller mindre kan mönstra bästa möjliga lag på Stadio Renato Dall’Ara. Tänkbar spiketta.

6. Hellas Verona - Parma 2

Statistik
Dejan Kulusevski fortsätter att imponera i Parma och bildar tillsammans med danske Andreas Cornelius och ivorianen Gervinho en skicklig trio i offensiven. Tomas Brolins forna klubb kommer närmast från en sur hemmatorsk mot Inter sedan Juraj Kucka dragit på sig ett rött kort för snack som indirekt kostade Parma poäng. Kulusevski och company ska dock vara nöjda med prestationen och de har överlag sett fina ut i juni månad. Hellas Verona rånade Sassuolo på en poäng senast (3-3) och föll dessförinnan 0-2 hemma mot Napoli. Gästerna fina form och värdet till höger leder till att pennan fattas från höger i norra Italien. Snåla helst inte med garderingar.

7. SPAL - Milan X

Statistik
Vi håller oss kvar i norra Italien när SPAL bjuder in Milan för ett spännande möte på Stadio Paolo Mazza. Med tio omgångar kvar av Serie A börjar goda råd bli dyra för SPAL som just nu har åtta poäng upp till säker terräng. Truppläget ser angenämt ut då bara avstängde Felipe saknas. Milan har imponerat utan Zlatan Ibrahimovic och både besegrat Lecce och Roma i ligaspelet. Här blir dock de rödsvarta från modemeckat alldeles för hårt streckade av det svenska folket. Dit med alla tecken snarast möjligt där ettan kan vara vägen mot miljonerna!

8. Valencia - Athletic Bilbao 1

Statistik
Sett till de tio senaste omgångarna i La Liga är Valencia ett av de absolut sämsta lagen. Bara två segrar och nio inkasserade poäng är långt ifrån godkända papper med tanke på vilken kapacitet som finns i truppen. 0-1 mot Eibar följdes upp av 0-2 borta mot Villarreal vilket också blev slutet på tränare Celades anställning. Kan Fladdermössen lyfta under den tidigare assisterande tränaren Voro? Hemma på Mestalla brukar Los Che vara svårslagna, men ett lag som Atletico Bilbao med Williams och García på topp ska definitivt kunna störa. Till rådande procent ska utgångsettan backas upp omedelbart.

9. Real Betis - Villarreal 1

Statistik
Vidare till Sevilla där ytterligare ett svårtippat möte väntar. Villarreal har sett riktigt bra ut sedan uppehållet, “Den gula ubåten” har skrapat ihop 13 av 15 möjliga poäng och blandat sig i striden om Champions League-platserna. Gerard Moreno har varit briljant i juni och noterades både för mål och assist när Valencia lades på rygg i söndags. Tuff uppgift väntar här för Moreno, Cazorla och övriga spelare i Villarreal eftersom Real Betis är oerhört svårspelade hemma i Andalusien. Fråga bara Real Madrid som fick lämna Estadio Benito Villamarín utan poäng just innan uppehållet. Ettan först, tvåan sen.

10. Valladolid - Levante 2

Statistik
Valladolid har gjort det bra efter förutsättningarna och kommer att greja ett nytt kontrakt om inget exceptionellt inträffar. Återstarten har dock inte varit den bästa för klubben från Kastilien och León som bara har vunnit en av fem fighter. Två mål i rätt bur sista fyra lär knappast skrämma Grodorna från Valencia. Levante har tagit sex poäng fler än Valladolid och kommer närmast från en övertygande 4-2-viktoria hemma mot Real Betis. 1-1 mot ärkerivalen Valencia och en vinst med 3-1 över Espanyol finns färskt i minnet när det handlar om spel på resande tass. Tvåa, eller möjligen X2.

11. Kalmar FF - Östersund 2

Statistik
En trio allsvenska matcher får avsluta Europatipset för den här gången. Östersund har fått tuffast tänkbara start i det svenska finrummet, men tendenserna hemma mot Norrköping lovade gott för framtiden. I omgången innan lyckades jämtarna få med sig en pinne borta mot Örebro, då ska det absolut finnas goda möjligheter till minst ett oavgjort resultat nere i Småland. Kalmar har inledningsvis blandat höga toppar med djupa dalar, 0-5 borta mot Djurgården senast hör definitivt till den senare kategorin. Romarinho blev dessutom utvisad på Tele2 Arena och missar därför onsdagens match. KFF får alldeles för stort förtroende här och då kan faktiskt ettan skippas helt, X2!

12. Malmö FF - Djurgården 1

Statistik
Eleda Stadion bjuder på ett väldigt intressant storstadsmöte denna onsdagkväll då de mesta mästarna ska upp i ringen mot de regerande mästarna från huvudstaden. Djurgården pulveriserade ett stackars Kalmar med 5-0 i den förra omgången sedan Fredrik Ulvestad pangat dit ett högst oväntat hattrick i den första halvleken. Otroligt imponerande, men samtidigt ska det sägas att Kalmars försvar knappt höll Division 1-klass. Malmö lirade 2-2 mot AIK på Friends och får tillbaka lagets ankare och lagkapten Christiansen från avstängning här. Med dansken i startelvan är känslan att Di Blåe drar det längsta strået i Skåne. Omkring 55 procent får ettan stå på egna ben, annars är krysset ett lämpligt komplement.

13. IFK Norrköping - Elfsborg 1

Statistik
Norrköping fortsätter att göra rent hus i Allsvenskan. Fyra vinster efter lika många omgångar och 13-4 i målskillnad är såklart väldigt imponerande av östgötarna. Totte Nyman toppar skytteligan och tillsammans med Sead Haksabanovic och Simon Thern bildar hemmasonen en sylvass trio. Elfsborg har faktiskt ännu inte förlorat i Allsvenskan och dessutom tagit sig vidare till semifinal i Svenska Cupen. Jimmy Thelin har dock gått hårt på sitt manskap vilket också syntes i matchen mot Sirius där boråsarna inte orkade hålla uppe spelet. Vi lägger samtliga ägg i Pekings korg även om ettan streckas aningen hårt.


Singelstrecket! - Norrköping

IFK pumpar på och med tanke på att Haksabanovic blir kvar i klubben säsongen ut blir troligen Peking att räkna med i guldstriden. Ett tröttkört Elfsborg har inget att hämta på Östgötaporten.

Kupongrensaren! - West Ham

West Ham har underpresterat sett till materialet, men att The Hammers ska streckas så lågt hemma mot Chelsea, som har gått två tuffa holmgångar på raken, rimmar inte. Spännande etta till magiskt värde!


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Norwich 1x2
2. Bournem. - Newcastle 1x
3. Everton - Leicester 1
4. West Ham - Chelsea 1x
5. Bologna - Cagliari 1
6. H.Verona - Parma x2
7. SPAL - Milan 1x2
8. Valencia - A.Bilbao 1x2
9. Real Betis - Villarreal 1
10. Valladolid - Levante 2
11. Kalmar - Östersund x2
12. Malmö - Djurgården 1
13. Norrköping - Elfsborg 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Norwich 1(x2)
2. Bournem. - Newcastle 1(x)
3. Everton - Leicester 1
4. West Ham - Chelsea 1x2
5. Bologna - Cagliari 1
6. H.Verona - Parma 1x2
7. SPAL - Milan (1x)2
8. Valencia - A.Bilbao 1x2
9. Real Betis - Villarreal 12
10. Valladolid - Levante (x)2
11. Kalmar - Östersund x2
12. Malmö - Djurgården 1
13. Norrköping - Elfsborg 1



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat