Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-04, 15:06   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 5/7 - JACKPOT!


Det senaste Europatipset genererade ingen spelare som lyckades pricka in full pott. En ruggigt svår 13-rätters var det och söndagens kupong ser också ut att bli en utmaning även om ett par riktigt stora favoriter tar plats. 4 miljoner i jackpot finns också att ta del av så här gäller det verkligen att gnugga geniknölarna ordentligt. Vi sparkar igång med mötet Newcastle - West Ham. Häng på!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Newcastle - West Ham 2

Statistik
West Ham tog en hyperviktig trea då derbymötet med Chelsea genererade i maximal utdelning. Yarmolenko utmanade en mot en och placerade vackert in 3-2 i matchens slutskede. The Hammers ställs nu mot ett Newcastle som spelat in poäng i fem raka tillställningar. Bruce mannar sköljde över Bournemouth i veckan (4-1) men i ärlighetens namn var det mer frukten av ruttna körsbär än duktiga skator. Ettan kommer av allt att döma målas upp på tok för hårt och då är vi såklart snabbt framme och hugger med början från högersidan.

2. Liverpool - Aston Villa 1

Statistik
Det var baksmälla deluxe i Liverpool-lägret när de korade mästarna skulle besöka Etihad i veckan för toppmöte. Manchester City spände musklerna ordentligt och tog en gigantisk 4-0-vinst. Visst fanns det en del okej tendenser framåt hos The Reds men med spelare som Mané, Salah och Alexander-Arnold i främre led ska vi kunna förvänta oss mer. Nu är det dock hemmaplan som gäller. Anfield Road har varit ett ointagligt fort under hela säsongen och raden 16-0-0 säger egentligen det mesta. Aston Villa kommer få slåss för kontraktet hela vägen in i kaklet. Lejonen från Birmingham har dock en lång uppförsbacke att försöka komma förbi. Nykomlingen har inte lyckats vinna på denna sida coronauppehållet. Ettan är såklart ett måste att plita ner men tar inte Klopps mannar detta på allvar ska Villa absolut kunna utmana. Tvåan blir ett fint drag att plocka med på större bongar.

3. Southampton - Manchester City 1

Statistik
Det var faktiskt klasskillnad när Man City enkelt besegrade Liverpool i torsdags. 4-0 på tavlan efter 90 minuter var inte orätt och de himmelsblå visade ruggig klass mot ett segt mästargäng. Frågan är om Guardiola och hans mannar är lika sugna på att spela en brunkarmatch mot Southampton på St. Mary's. City är mer eller mindre klar tvåa i ligan och förberedelserna inför kommande säsong är redan igång. Bland annat har skadedrabbade Leroy Sané i dagarna signat ett kontrakt med Bayern München och “Filosofen” kommer säkert lufta en del spelare framöver. Att City ska målas ner tidigt är en självklarhet men en etta som cirkulerar runt fem procent är nästintill lika självklar då jakten på miljonerna är full gång.

4. AIK - Falkenberg 2

Statistik
AIK har inlett Allsvenskan en aning skakigt. Tidigare i veckan föll solnaiterna på Göteborgsmark med 0-1 mot IFK och på Friends har de gulsvarta ännu inte vunnit. Falkenberg har tre raka förluster inför avresan mot Solna. Eklunds mannar lirade dock en rätt bra fotboll mot Sirius och hade ett par olycksaliga minuter i andra halvlek som kostade alla tre poäng. Edi Sylisufaj har varit het och målat två gånger om för gästerna. Att hemmalaget nu glider upp till megafavoriter är såklart inte korrekt. X2 ser ut att kunna liras till drygt 20 procent vilket gör helgarderingen på nationalarenan given. Jobba Falken!

5. Elfsborg - Malmö FF X

Statistik
Malmö har ännu inte förlorat i Allsvenskan i år men Di blåe har inte imponerat rent spelmässigt. Jon Dahl Tomasson har en hel del att polera för att få sitt “Real-lag” att bli den där omöjliga bjässen som bara maler på i det svenska finrummet. Elfsborg har över lång tid haft det bekymmersamt inbördes. Boråsarna känns dock ganska stabila i år och både Per Frick samt Jesper Karlsson har varit stabila pjäser i de offensiva leden. Samuel Holmén drog på sig ett rött kort senast och är inte spelbar medan Sivert Nilsen fortsatt är skadad. Trots detta finns god chans till poäng för de gulsvarta. X2 först men måla på rakt över om resurserna finns.

6. Häcken - Hammarby 1

Statistik
Hammarby har inlett serien knackigt. Bajen vann visserligen med 1-0 mot Varberg i torsdags men utan att imponera. Tvärtom egentligen då Söderbröderna såg rätt sega ut på Tele2:s konstgräs. Häcken står, precis som de grönvita, på sju poäng inledningsvis. Alexander Söderlund gjorde sina första 90 minuter i hemmadressen då laget lirade 0-0 i Örebro. Norrmannen kommer bli en viktig del i Hisingslagets offensiv. Att 32-åringen nu verkar fullt kurerad från sin skada är ett mycket positivt tecken för värdarna. Hammarby har faktiskt inte vunnit på Hisingen sedan 2005 och kommer få slita för poängen även denna gång. Strecken faller därför från vänster.

7. Sirius - Örebro X

Statistik
Sista allsvenska stoppet för dagen är Uppsala. Formstarka Sirius tar sig an Örebro på Studenternas och de blåsvarta kommer med en fin skalp i bagaget. Sedan premiärförlusten mot Djurgården har värdarna löst poäng eller segrar i samtliga fyra efterföljande bataljer och nu är det Örebro som står som opponent. ÖSK har haft det en aning bekymmersamt i offensiva led och står med en futtig strut framåt på de tre senaste. Som tur är för närkingarna är defensiven solid och laget släpper mer eller mindre inte till något bakåt. Det ska också tilläggas att gästerna vunnit tre raka inbördes då spelplatsen varit Uppsala. Med ett mittentecken inleder vi.

8. Napoli - Roma 1

Statistik
Både Napoli och Roma kommer till mötet i Neapel med varsin 0-2-torsk. För romarnas del blev det tvärnit mot Udinese hemma i huvudstaden. Perotti synade ett rött i mitten av första halvlek, där och då var matchen mer eller mindre över för Giallorossi som redan hade 0-1 i baken. Napoli tog stryk då framtunga Atalanta tryckte in två strutar i början av andra halvlek senast. De himmelsblå såg dock spelmässigt väl så fina ut och både Lozano samt Koulibaly hade fina lägen att måla. För tillfället känns värdarna hetare och får förtroendet hela vägen på San Paolo.

9. Inter - Bologna 1

Statistik
Inter hade total lekstuga då stackars Brescia fick en rejäl åktur på San Siro häromsistens. Sex målskyttar kunde presenteras för de blåsvarta där dessutom danske Eriksen, Martínez samt Valero brände jättelägen och 6-0 var nästan i underkant. Ett styrkebesked från Contes mannar. Aningen tuffare nu. Bologna dominerade mötet med Cagliari rejält utan att få någon större utdelning. Kvalité i truppen finns med Palacio och Orsolini bland annat som offensiva hot. Ettan skenar streckmässigt och då är det solklart läge att försöka peta in åtminstone ett kryss redan från start.

10. Cagliari - Atalanta 2

Statistik
Atalanta stormar fram. Glenn Strömbergs forna klubb har inför resan till Sardinien tävlingsraden 11-1-0 på de tolv senaste och Bergamo-klubben är dessutom hela ligans mest målglada lag. Cagliari har åter hittat en liten formtopp efter en bedrövlig period innan det långa spelavbrottet. Värdarna har fixat sju poäng på de tre senaste och stabiliserat sig i mitten av tabellen. Här får dock ö-laget klara sig utan Pellegrini som är avstängd och trion Klavan, Pereiro, Oliva är antingen helt out eller ytterst osäkra. Detta ska bara La Dea, som gästerna kallas, vinna! Tvåa på Sardegna Arena.

11. Parma - Fiorentina 2

Statistik
Svenskarna Kulusevski och Gagliolo slog till med varsin strut för Parma då laget gästade Verona nyligen. 2-3-förlust var ändå ett faktum men det ska nämnas att parmaskinkorna stod upp fint mot nykomlingen och kunde mycket väl löst en pinne. Fiorentina får stort förtroende hos oddsmakarna men inte hos svenska folket vad allt verkar. Sett till senaste tidens prestationer är det absolut värt att ifrågasätta det favoritbetrodda La Viola. I sina bästa stunder är dock Chiesa, Ribéry och gänget ett riktigt bra fotbollslag och när tvåan mycket väl kan landa runt 30 procent är det såklart givet att plocka med gästerna omedelbart. Hela upp och jobba in de violetta!

12. Osasuna - Getafe X

Statistik
Spanien och La Liga tar kupongen i mål med dubbla bataljer. Osasuna är formstarka och visar upp tre raka vinster inför mötet med topplaget Getafe. Här får dock värdarna spela mötet utan viktige veteranen Enric Gallego som är avstängd. Getafe föll i mötet med Real Madrid senast och formen hos det tidigare pop-laget är aningen ifrågasatt efter bara en seger på de sju senaste. 0-0 slutade senaste matchen lagen emellan och det luktar jämnt även nu. Alla tecken får sin plats omgående där värdet ser ut att tippa över till vänster.

13. Villarreal - Barcelona 2

Statistik
I och med att Real vann häromdagen är Barcelona mer eller mindre piskade att vinna. Katalanerna kommer från dubbla kryss mot Celta Vigo och Atlético Madrid, spelet har väl inte riktigt varit så lysande som vi kanske är vana att se Messi och company. Villarreal visar storform. Den gula ubåten har 5-1-0 på de sex senaste och Cazorla, Moreno och gänget har dessutom haft nollan intakt i fem av dessa. Här blir det dock andra bullar. Ett stormande, titeljagande Barca som dessutom kan hamna streckmässigt korrekt blir en rätt skaplig spik att luta sig mot. Tvåan lyser klart på Estadio De La Cerámica.


Singelstrecket! - Atalanta

Atalanta gör en kanonsäsong och laget vet inte hur det känns att förlora för tillfället. Att ojämna Cagliari ska kunna bryta gästernas framgång är inte troligt. Bra spik på Sardinien.

Kupongrensaren! - Southampton

Dags för reaktion nu från Manchester Citys sida. 4-0-triumfen mot Liverpool var ett skönt besked från Guardiolas mannar som kunde tvåla dit mästarna. Troligen är laget inte lika taggat för mötet mot Southampton. Att ettan på St. Mary’s cirkulerar i trakterna kring fem procent är ett strålande skrälltecken i miljonjakten.


Spelförslag:

432 rader

1. Newcastle - West Ham 2
2. Liverpool - Aston Villa 1
3. Southamp. - Man City 12
4. AIK - Falkenberg 1x2
5. Elfsborg - Malmö FF x2
6. Häcken - Hammarby 1x
7. Sirius - Örebro x
8. Napoli - Roma 1
9. Inter - Bologna 1x
10. Cagliari - Atalanta 2
11. Parma - Fiorentina 1x2
12. Osasuna - Getafe 1x2
13. Villarreal - Barcelona 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Newcastle - West Ham (x)2
2. Liverpool - Aston Villa 12
3. Southamp. - Man City 12
4. AIK - Falkenberg 1x2
5. Elfsborg - Malmö FF 1x2
6. Häcken - Hammarby 1(x)
7. Sirius - Örebro 1x2
8. Napoli - Roma 1
9. Inter - Bologna 1(x)
10. Cagliari - Atalanta 2
11. Parma - Fiorentina (1x)2
12. Osasuna - Getafe (1)x(2)
13. Villarreal - Barcelona 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat