Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-10, 21:42   #65
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mr_stylez Visa inlägg
För trög för att fatta att det var mot mig men nu ser jag och förstår haha Jag är rätt bra på att skriva slarvigt/fel här så , tyvärr, har alltid bråttom med det mesta i livet, otålighet är en dygd är mitt motto!

Hoppas med din förklaring nu att folket fattar dina inlägg lite bättre du har fått en del påhopp på slutet, störigt med sånt, du är duktig och svarar iaf, jag bara ignorerar mest om jag får ngt, enklast så haha men det är jag det.
ja, jag har inga problem med lite debatter. Svarar i stort sett alltid om någon skriver något. Är inte speciellt konflikträdd av mig, varken här eller AFK.

Sen tål jag påhopp rätt bra. Tycker dock det blir tråkigt när man drar in personliga angrepp då det inte tillhör diskussionen.

Ignorerar sällan någon heller då jag alltid försöker jobba med att ordet bör vara fritt - och sen tycker man olika - och det får vara okej helt enkelt! Twitchade rätt mycket tidigare men slängde aldrig ut någon hur jobbiga de än var. Man vinner aldrig en sådan "fajt". Kommunikation löser det mesta och de som endast vill ha uppmärksamhet och skapa kaos tröttnar snabbt ifall man behandlar de relativt vänligt.

Sen har jag säkert mina issues också utan att veta om det och jag uttrycker mig klumpigt ibland men AFK så vet ju folk ungefär hur jag menar ändå. Har dock svårt att anpassa mig på nätet och därför blir det missförstånd ibland. Men jag är öppen och tål det mesta och står för mina åsikter och vågar visa vem jag är! Säger som Magnus Betnér. Har du problem med mig - så ring och red ut det! Jag tänker inte vara anonym och gömma mig!


EDIT: FÖRTYDLIGANDE! Hade frågan varit (om mr_stylezz kunde lära sig skriva rätt) om MDR syftade på Milliondollarrhyme så hade så klart aldrig svaret blivit "Japp, det förstår du väl". Då är ju allt befogat och frågan hade fått ett svar som varit tydligt. Nu blev ju frågan i sig komisk då mr_stylez skrev "MDM" och det passade ju faktiskt in på Milliondollarrhyme ifall vi nu bortser från gängse regler i förkortningar! Därav min "fetning" av "rätt" bokstäver!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2020-07-10 klockan 21:46.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat