Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-11, 09:23   #83
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

1) Strong Pepper, favorit till norska derbyt, men mycket svår att sätta in mot dessa fyra- och femåringar i Sverige. Dessutom aldrig startat i volt. Garderar rejält.

2) Karamell Hill har övertygat. Millie Millionaire står 20 m bättre till mot Karamell än senast de möttes. Tar ett par streck till. Orlando och Ies Elisabet är strukna. Hade varit streck på dem annars.

3) Spikar Fort Knox. Han har 3000 m att göra bort sig på, men jag tycker streckningen är lockande och vill ta honom innan alla andra spikar.

4) Tvåhästarslopp enligt spelarna, där Åsrud Vilja blir stor favorit. Jag går emot och spikar Ulsrud Tea. Tror helt enkelt att hon är bättre.

5) Civilion är stor favorit från knepigt spår. Kanske går barfota, men jag läste någonstans att den inte ska göra det. Ett jävla gissel när de håller på och trixar. Hur som helst så ska jag ha några streck till.

6) Tredje spiken blir Zap di Girifalco. Det verkar klart på den. Annars är Island Life intressant om den får ledningen, men det behövs lite streck om Zap inte levererar.

7) Jämnspelat lopp och jag tar ett gäng.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat