Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-13, 09:01   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 13/7 - 250K EXTRA!


Det är ett högklassigt Topptips som rullar igång veckan. Inte bara ska vi få ta del av grymma matcher från England, Italien, Spanien och Sverige. Kupongen kommer dessutom med en påse extrapengar i form av 250 000 riksdaler. Med Old Trafford som spelplats sparkar vi igång måndagskvällen.



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Manchester United - Southampton 1

Statistik
Det glöder om Manchester United för tillfället. Inte nog med att Bruno Fernandes är smått utomjordisk, här finns också framtung världsklass i Greenwood, Martial och Rashford för att nämna några. United går mot Champions League-platser och frågan är vilka som ska kunna stoppa dem! Southampton kanske? The Saints gör en finfin sommar där deras föregående två bataljer imponerat rejält. Inte nog med att gästerna kunde hindra Everton från en trea hemma på Goodison (1-1) utan dessutom stod klubben för en praktknall då Manchester City föll på sydkusten. En stenhårt streckad etta ska få hjälp med åtminstone ett kryss tidigt.

2. Inter - Torino 2

Statistik
Italienska toppen har skiktat sig en aning. Inter har långt ner till femteplatsen medan avståndet upp till Juve i topp är på tok för långt. Att Milano-laget dessutom blandar högkvalitativa insatser med rent av bleka kamper gör skrälläget på San Siro rätt trevligt. Lukaku och Barella är två skadade lirare i hemmatruppen som definitivt kommer saknas nu. Torino har varit en besvikelse under hela säsongen. Klubben kan däremot glädjas åt en skalp mot Brescia förra veckan och visst ska de vinröda kunna ställa till med bekymmer för Inter. Inbördes har faktiskt den blåsvarta värdklubben bara vunnit en av de sex senaste. Rensartvåan åker med snabbt som tusan!

3. Villarreal - Real Sociedad 1

Statistik
Ett längre stopp ska nu göras i Spanien där vi först kollar till en nagelbitare på den spanska östkusten. Villarreal fick en rejäl lektion då Barcelona gästade Estadio De La Cerámica förra helgen. Cazorla och grabbarna tog sig snabbt samman och sprang hem med alla tre poängen i den mycket tuffa bortamatchen mot Getafe i onsdags. En något kostsam viktoria då Iborra synade rött medan Moreno fixade gult och den viktiga duon är därmed avstängd. Sociedad är dock ett lag med stora bekymmer sett över tid. Under sommarens åtta bataljer finns bara en seger noterad för La Real som nu har tre matcher på sig att vända trenden och greja en Europaplats. Denna uppgift känns mycket tuff sett ur baskiska ögon och ettan blir en given utgång.

4. Alavés - Getafe X

Statistik
Ett annat baskiskt lag som går rejält knackigt just nu är Alavés. Värdklubben kan visa upp den mindre smickrande raden 1-0-7 under sommarmånaderna och nu är faktiskt goda råd riktigt dyra för laget som kommer allt närmare det obehagliga Segunda-strecket. Mendizorrotza är dock en plats där Juan Muniz blåvita mannar trivs rätt bra. Omkring 75 procent av alla poäng under säsongen har trillat in här. Getafe har varit något skakiga under den senaste tiden och nu ska dessutom coach Bordalás ställa en elva utan Ángel , Etxeita, Nyon och Suárez som alla är avstängda. Bara mata in helgarderingen redan från start.

5. Granada - Real Madrid X

Statistik
Tvekampen i La Liga-toppen går vidare. Madrid har en poäng tillgodo på Barca inför mötet med Granada. Därmed kan Marängerna från huvudstaden dryga ut till fyra pinnar vid seger med bara två ynka omgångar kvar. Nu kommer det dock inte bli så enkelt. Granada är ett riktigt stabilt gäng som triumferat många gånger hemmavid under säsongen. På Estadio Nuevo Los Cármenes har lag som Barcelona, Atlético Madrid och Getafe fått lämna utan att kunna plocka med sig treor. Reals form är brutal men sju gånger på 17 försök har de vitklädda tappat poäng på resande fot. 80 procent på tvåan känns skevt och det är solklart läge att gardera snabbt med start från mitten.

6. Malmö FF - IFK Norrköping 1

Statistik
Vi tar kupongen i mål i Sverige. I Malmö ska skåningarna försöka täppa till avståndet till serieledarna Norrköping. Gästerna från Östergötland har ryckt en aning i toppen efter en formidabel inledning på Allsvenskan. Jensa Gustafsson har också fått ett fint tillskott till truppen då Linus Hallenius från och med den 29:e juli är klar för spel i klubben. Bredden har kanske varit ett litet frågetecken hos IFK så Sundsvallssonen är ett välkommet tillskott minst sagt. MFF har lite bekymmer i bakersta leden. Nielsen fick kliva av mot Mjällby i cupsemin häromsistens. Även Christiansen är ett litet frågetecken inför “ödesmatchen”. Trots detta får ettan anses som ett fint tecken. Med lite flyt stannar Di blåe under 40 procent och då blir det rätt givet att utgå västerifrån. Dags för Norrköpings första torsk nu månne?

7. Kalmar FF - Elfsborg 1

Statistik
Kupongens trevligaste singelstreck hämtas från de småländska skogarna. Kalmar FF har redan vunnit lika många hemmamatcher (en) som laget gjorde under hela fjolåret. Överlag ser de rödvita mer intressanta ut denna sommar och nu ska det finnas mycket god chans till en ny trea. Elfsborg fick nämligen slita ordentligt för ingenting i torsdags då Göteborg löste finalbiljetten i Svenska Cupen efter en rafflande förlängning. Denna typ av fajter sätter såklart sina spår och när dessutom boråsarna är ett utpräglat konstgräslag känns uppgiften perfekt för Kalmar. Ettan kommer av allt att döma dessutom streckas på tok för lågt och då testar vi att singla Nanne Bergstrands manskap.

8. Dalkurd - Öster 2

Statistik
I Uppsala avslutar vi det hela. Superettan och mötet Dalkurd - Öster är det som gäller och medan gästerna från Växjö varit en frisk fläkt inledningsvis har det tidigare Borlänge-laget haft bekymmer. DFF har dubbla 1-2-nederlag i bagaget och senast mot GAIS skapades en hel del lägen utan något större resultat. För de rödblåas del var det egentligen inget större snack då Örgryte fick resa hem till Göteborg utan poäng. Petrovic och Keene är stabila i offensiva led medan defensiven är ramstark med bara ett insläppt på de fem inledande. Det luktar målsnålt på Studenternas där ett inledningsvis bättre Öster får förtroende från början.


Singelstrecket! - Kalmar FF

Elfsborg borde vara slitna efter 120 minuters cupsemi i torsdags medan Kalmar vilat. En etta som dessutom understreckas blir ett perfekt spikval.

Kupongrensaren! - Torino

Ojämna Inter ska absolut kunna få bekymmer mot ett Torino med seger i ryggen. Fem av de sex senaste inbördes har dessutom slutat med minst en pinne för de mörkröda. Ruggigt bra drag i Milano!


Spelförslag:

72 rader

1. Man U - Southampton 1x
2. Inter - Torino 1x2
3. Villarreal - Sociedad 1
4. Alavés - Getafe 1x2
5. Granada - R.Madrid x2
6. Malmö - Norrköping 1
7. Kalmar - Elfsborg 1
8. Dalkurd - Öster x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man U - Southampton 1(x)
2. Inter - Torino (1x)2
3. Villarreal - Sociedad 1(x)
4. Alavés - Getafe 1x2
5. Granada - R.Madrid 1x2
6. Malmö - Norrköping 1x
7. Kalmar - Elfsborg 1
8. Dalkurd - Öster 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat