Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-29, 11:55   #7
Sputnik2012
 
Sputnik2012s avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 711
Sharp$: 2706


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hej Kisumu det är bara allmänt jobbigt att man får leta reda på allt själv.
Det är så mycket som inte stämmer och mycket som inte nämns.

Skriver följande för alltid är det något nytt för någon.

Sportmarket öppnar inte konton hos själva bolaget webbsida utan tillhandahåller bara marknaden dom erbjuder på deras plattform och 30% skatt.

Men min uppfattning är att du betalar 50 Euro för Bet365 och Matchbook och andra bolag och har fysisk tillgång till sidorna och om jag förstått det hela rätt går avgiften till Mullvaden samt det som håller i servicen.

Skattefritt.

Vidare så kan man alltid föra in pengar på e-plånboken men inte vinster till bank-konto utan tar ut via förbetalt kreditkort och då blir transaktionerna osynliga.
Samt Mullvad och Service kommer inte infinna sig vid en rättstvist.

Detta är väldigt intressant för jag läser om elimineringar och avstängningar på forumet.
Men inte lösningarna på problemen.

Anledningen jag vet vilken väg man ska ta och vart pengarna finns är tidigare erfarenheter av advantage play och allt runt om kring.

Plötsligt, för mig, blir det väldigt intressant med att börja använda tjänster som plussat många tusenlappar hos Bet365 och jag kan investera större belopp med vetskapen att skulle det bli problem och tillgångar blir strypta så kan man gå andra vägar.

Alltså ser man möjligheterna och tar inte allt man läser och allt man får sagt till sig i olika trådar som absoluta sanningar.
Det finns fler sätt att bli eller vara vinnande och det finns fler lösningar inför en viss sak än absolut sanning, bara för att mängden tror att det är enda sättet.

MVH
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kisumu (+100)
Sputnik2012 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat