Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-31, 16:46   #2542
abborre
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 1 304
Sharp$: 4102
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Frasse77 Visa inlägg
Sant så är det ju att det var mer än hästar som köptes, och som du säger dom har ett stort eget kapital. På ngt sätt var ju Berner och dom på sin tid ngt liknande, men dom visste ju tillslut åker dom dit. Men dagens upplägg är ju chansen minimal med dessa upplägg att dom åker fast.

Så är det ju att om man kollar på Sverige så är det ju som du säger att dom "stora" har sina huvudbolag offshore, och jag förstår dom att hålla på med detta är inte billigt. Köper du då dom bästa stammarna och flera stycken är det svårt och finansiera det med ett litet bolag skrivet i Sverige.

Många som i alla fall jag pratar med förstår inte att idag är det flera gånger svårare och få en häst och gå ihop, än vad det var förr när allt blir dyrare och prispengarna inte räcker till. (gnäll från min sida och lite nostalgi när en matlapp täckte månaden)

Så i min mening som hästägare var det bättre förr, men samtidigt får man fram en topphäst idag, så blir det ju jackpott. Men svårt att slås på auktioner när du möter personer med obegränsad plånbok.
Som köpa en triss lott. Väldigt få höga vinster. Det är övriga som betalar kalaset. Nöjd att få gå tillbaka o få en ny lott
abborre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat