Ämne: V75 ÅBY 8/8
Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-02, 19:25   #3
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Jaha om vi ska göra en tävling av det här då, så säger jag väl att dessa blir favoriter. Långtifrån självklart dock, bara de första två och fjärde som känns väldigt säkra.

Unoicsdue Gnafa
Champ Lane
Power
Anthara Bi
Atik DL
Man At Work
Cokstile

Kul omgång! Finaler så man behöver inte plugga ihjäl sig, men mycket klurande blir det såklart ändå. Inte många sådär väldiga aha-upplevelser som kom efter första blicken. Men några funderingar...

Unoicsdue går långlopp och är inte så fantastiskt tvärspeedig. Det brukar rassla på rätt bra i finalerna, trots toppspår så tänker jag nog försöka fälla den där. Sen går han ur klassen vid vinst också, matchningsperspektivet kan vara värt att fundera på också kanske. Även om de flesta hästägare och tränare verkligen vill vinna finaler så kan det där spela in när det kommer till taktiken. Kanske sitter halva italienska maffian och blankar 1X2-hästen på lördag?

Tänkte något om att Newport Beach var ohyggligt bra vid Jägers-vinsten. Men så insåg jag att det var fel Fritzl-häst jag tänkte på. Hur man än vrider och vänder på det här så känns det som att Örjan hittar ner i slagläge som vanligt, samtidigt som de kör det i halsen på han där framme (har väldigt svårt för den där metaforen men nu fick han den stackars Örjan). Så blir det ungefär lika spännande som vanligt.

Tredje loppet kanske är det klurigaste av dem alla! Vem förbereder och kör på allvar för vinst med Derbyt på horisonten?

Tar Anthara ännu en seger? Jag tror det spontant, den där hör mer hemma på nästa tillägg. Dock stenhårt motstånd jämfört med senast så den får nog kämpa ordentligt för havren!

Ganyboy var urstark näst senast och sist gick den efter galoppen lika bra som bra V75-hästar med dubbelt så mycket på kontot. Sagari har laddat järnet för att rivstarta sin satsning, de kommer gå all in för att fixa en finalseger här. I ett i övrigt ganska svårlöst lopp (som brons brukar vara) så kan det mycket väl bli spik här!

För att vara en final blir man inte superupphetsad över silverloppet. Klurar man ut vem som leder loppet så blir det kanske inte så mycket svårare än så.

Kul lopp Åbys stora faktiskt, även om man gärna skulle haft ett par stjärnor till med för att vara helt nöjd. Jag unnar Velvet Gio att få sin efterlängtade seger här i storloppet dessutom. Är inne på att han har hygglig chans till det också, för ser det inte ut som Brad till ledningen och Jepson som känner till pansarvagnen Velvet släpper välvilligt och taktiskt ledningen över tre varv på Åby? Sen kan annat hända, men oavsett borde han få en bra resa och man kan ju inte tveka om att han krigar in i mål.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat