Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-07, 15:56   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 8/8 - TÄVLING + JACKPOT!


Stryktipset i helgen har jackpotpengar i potten. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort på 300 kr!

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!



Lördagens Stryktips bjuder på fotbollsgodis av den högre skolan när fyra europeiska storlag ska beträda Champions League-mattan. Den något mer anonyma skotska ligan, Superettan och Allsvenskan tar kupongen vidare. 10 miljoner finns att slåss om i jackpot så det finns alla anledningar att plugga på lite extra. Här kommer analysen!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Bayern München - Chelsea 1

Statistik
Kupongen inleds med Champions League-returer. Med tanke på vilka lag som ställs på banan så är det ändå en förhållandevis ointressant match som väntar på Allianz Arena. Bayern München körde nämligen över Chelsea i London i det första mötet och kliver in med en betryggande 3-0-ledning. Chelsea åkte på en rejäl snyting i FA-cupfinalen mot Arsenal och spelarna lär inte tro på några underverk här. Dessutom har Lampard en hel hög med avbräck att brottas med då Pedro, Pulisic och Azpilicueta alla klev av skadade mot Arsenal. Dessutom är Jorginho och Alonso avstängda och Willian på väg bort från klubben. Suveräna Bayern har vunnit precis allt på hemmaarenan efter uppehållet och inget talar för att den sviten inte ska förlängas. Ettan är en bombspik.  

2. Barcelona - Napoli 1

Statistik
Napoli har 1-1 att gå på från första mötet i Neapel. Frågan är om det räcker för de ljusblå som sällan gör sig bäst på bortaplan. Här är det dessutom frågetecken kring viktige Insignes medverkan på grund av skada. La Liga blev en besvikelse för Barcelona som fick finna sig i att sluta tvåa bakom antagonisterna Real Madrid. Barca är inte något självspelande piano längre och får nu klara sig utan avstängda Vidal och Busquets och troligtvis även Griezmann som dras med skadeproblem. Mycket ansvar vilar som vanligt på Messis axlar och om lekkamraten Suárez är på humör är ettan ändå trolig på Camp Nou.

3. Hamilton - Ross County 2

Statistik
Vi förflyttar oss till ett något mer undanskymt Skottland där ligan precis dragit igång. Det är två lag som slogs i bottenskiktet i fjol som drabbar samman, där Hamilton precis klarade livhanken som nästjumbo. Ross County, med tre målvakter som alla passande heter Ross, vann premiären hemma mot Motherwell och fick en fin start på säsongen. I fjol vann de lätt hemma mot Hamilton med 3-0 och knep en pinne här på den lilla arenan en bit utanför Glasgow. Värdarna fick istället tuffast möjliga start då giganterna Celtic väntade på bortaplan och det blev en väntad storförlust (1-5). Bättre chans nu givetvis, men det här är en helt öppen tillställning. Helgardera.

4. Livingston - Hibernian 1

Statistik
Mellan Glasgow och Edinburgh ligger Livingston där nästa match spelas. Hemmalaget hade en del missflyt i premiären när det blev förlust med uddamålet borta mot St. Mirren. Nu är det upp på hästen igen för att jobba vidare på den fina femteplats laget placerade sig på i fjol. Då var det framför allt ett starkt hemmaspel på Tony Macaroni Arena som lade grunden (8-4-2). Hibernian kommer från en tight 2-1-vinst mot Kilmarnock där australiensaren Boyle stod för båda målen. Här får de dock vara nöjda om de kan ta en pinne. 1X räcker.

5. Motherwell - Dundee United 1

Statistik
Dundee United höll på att få en flygande start på säsongen när de på straff tog ledningen efter bara sex minuter hemma i premiären mot St. Johnstone. När motståndarna dessutom fick ett rött kort i den första halvleken kändes det klart. Men nykomlingen United lyckades ändå inte hålla ihop det och fick nöja sig med en pinne (1-1). Inget vidare. Motherwell slutade trea i fjol och lär vara med och slåss i toppen bakom de stora jättarna även denna säsong. Här måste hemmalaget rankas klart högre, både på spelartrupp och rutin. Ettan är en potentiell spik.

6. Dalkurd - Norrby X

Statistik
I Superettan ska två svårslagna lag ta sig an varandra. Norrby kommer från sin första förlust på fem matcher då det blev torsk med uddamålet i en jämn match hemma mot Jönköpings Södra. Innan dess har de dock snott poäng i svåra bortamatcher mot både Sundsvall och Akropolis, samt vunnit borta mot Västerås. Truppen är helt klart intressant och det finns både klass och rutin. Dalkurd har sett småintressanta ut på slutet, kommer från seger borta mot nykomlingen Umeå och skapade absolut tillräckligt med chanser för att spräcka nollan hemma mot Örgryte innan dess (0-0). Den unge anfallaren Cissoko har gjort tre mål på de fyra senaste matcherna och är giftig. Ytterst svårtippad match där alla tecken plitas ner tidigt.

7. Halmstad - GAIS 1

Statistik
Halmstad var förhandsfavorit att vinna Superettan och ser man till truppen är favoritskapet befogat. Här finns det rejält med allsvensk klass och nu är även Alhassan “Crespo” Kamara spelklar och har gjort sena inhopp, och ett mål, i de två senaste matcherna. Den gamla Örebro- och Häckenspelaren har visat spets och där har HBK rejält med sparkapital. Men det har inte varit någon dans på rosor de senaste omgångarna för serietvåan som fått kämpa för poängen. 0-0 borta mot jumbon Ljungskile senast imponerade inte och i senaste hemmamatchen blev det förlust mot Akropolis. Toppchans här ändå mot ett svagt GAIS, som dock steppat upp lite på slutet. Framåt finns Celik och Yarsuvat som i sina bästa stunder kan hitta på bus. Ettan är trolig men streckas högt, så skrällkrysset åker med för chans på kupongrens.

8. Jönköpings Södra - Umeå FC 1

Statistik
Efter en tveksam start har Jönköpings Södra kommit igång. Framför allt offensiven har sett bättre ut där spelare som Omondi, Hamidovic och Al Ammari tagit för sig allt mer och nu stått för totalt elva mål tillsammans. Här har dock det svenska folket väl hög tilltro till smålänningarna och streckar upp ettan rejält. Umeå är visserligen nykomlingar, men har en solid organisation och har knappast gjort bort sig. På bortaplan har de endast förlorat med uddamålet mot topplagen Degerfors och Halmstad, samt plockat poäng av både Trelleborg och Öster. Här bör favoritettan garderas i jakten på utdelning.  

9. Djurgården - Hammarby 1

Statistik
Djurgården hängde upp derbyspöket i ett träd utanför Friends och tände på mot AIK. En väldigt viktig seger för den mentala hälsan och DIF ser ut att vara på gång efter raka segrar även mot Häcken och Varberg. Mot Varberg i veckan fick äntligen den tilltänkta skyttekungen Kujovic måla och nu är det toppläge att lägga ännu en huvudstadsrival på rygg. Hammarby fortsätter gå tungt. Två poäng mot Helsingborg och Falkenberg, där Bajen varit i underläge i båda fajterna, är inte förtroendeingivande. Hemma mot Falkenberg i veckan klev dessutom både Kacaniklic och Söderström av skadade och lär inte kunna delta nu. När Djurgården har i stort sett full trupp och gryende form är ettan en riktigt bra utgång.

10. Falkenberg - Malmö FF 2

Statistik
Ullareds-gänget från Falkenberg har verkligen steppat upp och stått för en rad fina prestationer. Hasse Eklund bör vara stolt över sina grabbar som nu spelat fem raka matcher utan förlust, trots att lag som Norrköping, IFK Göteborg och Hammarby stått på andra sidan. Men ingen vila, ingen rast. Nu väntar ett tufft slag mot mångmiljon-laget Malmö FF hemma på Falcon Alkoholfri Arena. Men då får de gulklädda klara sig utan den viktige defensiva mittfältaren Mathisen som är avstängd. MFF har börjat röra på sig där övertaggade Toivonen ihop med Christiansen garanterar klass och Thelin på topp börjar lukta landslagsnivå. 7-1 på de två senaste mot Blåvitt och Helsingborg ökar på självförtroendet. Utgångstvåa.

11. Mjällby - AIK X

Statistik
Det har inte blivit någon succë för den nya AIK-tränaren Grzelak. 0-0 mot Kalmar följdes upp med förlust i hemma-debuten mot Elfsborg som drog iväg till en 2-0-ledning redan innan paus. Det finns fortsatt väldigt mycket att jobba på i försvarsspelet för Gnaget som lämnade stora ytor till de kvicka elfsborgarna. Då straffas man. Mjällby stod för en moralhöjande sen kvittering hemma mot Sirius, en på det hela taget rättvis poäng. Moses Ogbu fortsätter att imponera på topp för Sölvesborgarna och stod också för målet. Där har det virriga AIK-försvaret en spelare att se upp. Svårtippat där alla tecken smakar bäst.

12. Häcken - Kalmar FF 1

Statistik
Häcken fortsätter att imponera hemma på Bravida Arena. I torsdags togs ännu en seger mot vasst motstånd när IFK Norrköping besökte Hisingen. Den tunga norska strikern Alexander Söderlund gjorde två mål och är på väg att bli den skyttekung han togs in för att bli. Kalmar gjorde i sin tur en säsongens sämsta insatser hemma mot Örebro och förlorade med 0-3. Det var i stort sett ingenting som funkade och försvaret var en riktig hönsgård. Inte ens den annars solida Viktor Elm kom upp i nivå. En mardröm och inte blir det enklare här för smålänningarna i en av de svåraste bortamatcherna för säsongen. Ettan är väldigt trolig och kan mycket väl spikas även om procenten säkerligen drar iväg.

13. Örebro - IFK Göteborg 2

Statistik
Nahir Besara hade en stor kväll på Guldfågeln Arena när han låg bakom det mesta i offensiv väg för sitt Örebro. Anfallaren stod för två mål, men kunde mycket väl gjort fel, när närkingarna vann rättvist med 3-0. Segern var säkerligen skön för ÖSK som kommer från en rad sämre insatser. IFK Göteborg hade en kväll som de haft flera gånger tidigare hemma mot Östersund. Blåvitt var spelmässigt överlägsna och skapade chanser för att vinna, där Aiesh bland annat missade en straff. Men IFK fick ändå nöja sig med en pinne. Det känns som det borde bli retroaktiv utdelning snart för göteborgarna. När tvåan ser ut att streckas för lågt är det en trevlig chansspik mot ett Örebro som inte ska överskattas för vinsten mot ett väldigt dåligt Kalmar.  


Singelstrecket! - Bayern München

Chelsea har rejält med problem inför denna retur. En hel radda viktiga spelare är skadade och avstängda. Dessutom lär inte motivationen vara på topp. Bayern har 17 raka vinster i alla tävlingar och har ännu inte förlorat under 2020. Bank-etta!

Kupongrensaren! - Umeå FC

Umeå har stått upp bra mot de bästa lagen i serien tidigare under säsongen och faller sällan ur ramen. I en så jämn serie som Superettan räcker det att Jönköping har en dålig dag för att skrällen ska vara ett faktum.  


Spelförslag:

432 rader

1. Bayern.M - Chelsea 1
2. Barcelona - Napoli 1x
3. Hamilton - Ross C. 1x2
4. Livingston - Hibernian 1x
5. Motherwell - Dundee U. 1
6. Dalkurd - Norrby 1x2
7. Halmstad - GAIS 1x
8. J-Södra - Umeå FC 1x2
9. Djurgården - Hammarby 1
10. Falkenberg - Malmö FF 2
11. Mjällby - AIK 1x
12. Häcken - Kalmar FF 1
13. Örebro - IFK Göteborg 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Bayern.M - Chelsea 1
2. Barcelona - Napoli 1(x)
3. Hamilton - Ross C. 1x2
4. Livingston - Hibernian 1
5. Motherwell - Dundee U. 1x
6. Dalkurd - Norrby 1x2
7. Halmstad - GAIS 1x
8. J-Södra - Umeå FC 1(x2)
9. Djurgården - Hammarby 1(x2)
10. Falkenberg - Malmö FF x(2)
11. Mjällby - AIK 1x2
12. Häcken - Kalmar FF (1)x
13. Örebro - IFK Göteborg 2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat