Ämne: V75 ÅBY 8/8
Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-08, 08:32   #67
DrMarre
 
Reg.datum: sep 2019
Inlägg: 48
Sharp$: 607
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Har svårt att se det ändå, ens med närapå perfekt lopp nu när det är final. På Åby i maj t ex ska han vinna för att vara på rätt nivå för att kunna matcha de bästa i klassen. På Åby i april ska han kunna haka på och speeda bättre till slut. På Jägers i januari ska han inte behöva kriga så hårt för att rädda andraplatsen. Rygg ledaren med klaff på tempo och körning, eller om han på något vis kunde få fuska bort loppet i ledning (riktigt långsökt) så kan han vinna. Borde få tufft att nå hela vägen till seger annars. Värderar den till max 5% trots fina läget.
Går klart bra på Jägersro i januari enligt mig, extremt snabb avslutning efter ett ganska segt lopp.

Åby april, sitter ett hack för långt bak, kan väl hålla med om att han kunnat gå lite bättre sista 50.

Åby maj, går bra till slut efter att ha fått gå utvändigt.

Vidare får man väga in att hästen gått framåt för varje start och för närvarande tveklöst håller nivå för vinst i Silver med lite klaff, något jag personligen inte alltid ansett vara fallet sen hästen började tävla i klassen.

Att han inte skulle matcha de bästa i klassen givet en bra position och lite strul för de värsta konkurrenterna förstår jag inte riktigt, har flertalet gånger varit inom 1-2 längder mot mer eller mindre samtliga betrodda ekipage när de mötts.

Med det sagt, menar absolut inte på att den är superintressant, bara att den inte är felaktigt värderad.
DrMarre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat