Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-10, 19:19   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 11/8


Tisdagens Topptips innehåller spridda skurar. Kvartsfinaler från Europa League kombineras med utslagsmatch i Italien och två irländska cupfajter. Serielunket bistår Superettan och skotska Premiership med och utan vidare väntan tar vi sikte på fullträffen!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18.59

1. Wolverhampton - Sevilla 2

Statistik
Sevilla hade inga som helst problem med att avfärda Roma i åttondelsfinalen. 2-0 var siffror som italienarna ska vara tacksamma över och under Lopetegui blir andalusierna ett hot hela vägen. Ocampos, En-Nesyri och Reguilón är en livsfarlig trio som mycket väl kan såra även Wolverhampton. Vargarna slog ut Olympiakos i förra rundan, men med tanke på att Jonny gick sönder var det en dyrköpt seger. Här får britterna slå ur underläge, och mycket talar för att äventyret tar slut här. Tvåan lämnas ensam.

2. Shakhtar Donetsk - Basel 1

Statistik
Ett desto mer böljande möte är att vänta i den andra kvartsfinalen. Basel och Frankfurt turades om att anfalla till höger och vänster i deras returmöte och det var egentligen bara aktörernas oförmåga att göra mål som gjorde att siffrorna stannade vid 1-0 med schweizisk favör. Fabian Frei hette matchhjälten då och kultfiguren hos de rödblåa blir en viktig pjäs även mot Shakhtar. Ukrainarna slog Wolfsburg med 3-0 efter att målen fallit i minut 89 och därefter, bland annat strutade måltjuven Júnior Moraes två gånger om. I en öppen matchbild är gaffeln ett kanonval.

3. Halmstad - Öster X

Statistik
Halmstad har inte gått bra under sensommaren och kommer från totalt två poäng mot bottenlagen Ljungskile och GAIS. Det är inga resultat som luktar allsvensk klass direkt och mot Öster väntar ånyo en tuff uppgift. HBK har haft problem med att skruva upp tempot i matchbilder de förväntas dominera och med tanke på hur defensivt förbättrade smålänningarna är stinker det halländskt poängtapp igen på Örjans Vall. Gästerna är inga duvungar och när stort förtroende läggs åt vänster är det bara att tacka och ta emot och plocka med högersidan direkt.

4. Akropolis - GIF Sundsvall X

Statistik
Jämnt möte att beskåda mellan Akropolis och Sundsvall. Giffarna är som väntat med i toppen och mycket väntat är också Pontus Engblom skytteligaledare. Anfallaren håller allsvensk klass och kan han fortsätta hitta nätet under säsongen har gästerna alla möjligheter att blanda sig i tätstriden. Akropolis är ett väloljat kollektiv och få hade trott att nykomlingarna bara skulle ha torskat en fajt efter en tredjedel av Superettan. Försvaret är ramstarkt och i förväntad hög värme kan den här fajten ticka jämnt länge. Börja i mitten, finns deg över är det inte fel att måla hela vägen.

5. Dundee United - Hibernian 2

Statistik
Nykomlingarna Dundee United har fått en kalasstart på sitt äventyr i Skottlands finrum. Fyra poäng på två fajter är starka papper och segern mot Motherwell senast var frukten av en otroligt väl genomförd laginsats. Hibernian har inlett ännu bättre och står på full pott efter sina två matcher. Jack Ross har slipat fram en offensiv av högsta skotska klass där bland andra Martin Boyle och Kevin Nisbet nätat två eller fler gånger sedan premiären. Kommer anfallarna upp i samma nivå här blir det en jobbig afton för värdarna. Utgångstvåan ackompanjeras av krysset för full täckning.

6. Spezia - Chievo 1

Statistik
De flygande åsnorna från Verona känner vittring på Serie A. Chievo vann det första mötet mot Spezia med 2-0 på hemmagräs, men nu väntar det jobbiga returmötet. De gulblåa har inte skördat särskilt stora framgångar utanför hemtrakterna under säsongens gång och när det dessutom finns utrymme för att torska med ett mål är det läge att välja bort tvåan helt. Spezia vann över hälften av matcherna på egen matta i grundserien och kommer köra för fullt från minut ett här. Klar utgångsetta.

7. Cork City - Longford X

Statistik
Det nalkas cupspel på Irland och först ut är mötet mellan Cork City och Longford Town. Gästerna befinner sig en division ner jämfört med tisdagens motståndare, men inledningen i First Division har varit av positivt slag. The Town placerar sig endast tre poäng från serieledning och här ska besökarna kunna stå upp bra. Cork har nämligen inte alls sett bra ut under inledningen av Premier Division och är jumbo efter sju omgångar. Trots det streckas ettan upp onödigt högt och då blir valet att måla tvärs över direkt.

8. Dundalk - Waterford 1

Statistik
Dundalk mot Waterford är liksom föregående fajt en cupmatch och avslutar bongen. Värdarna är med i toppen av serien, men det har varit en ganska knackig inledning. The Lilywhites har redan fått stryka på tassen två gånger och det har i sin tur inneburit att Shamrock stuckit iväg i ensam serieledning. Waterford är ett habilt mittengäng och i den cupfajt ska besökarna ses med goda möjligheter till en skräll. Dundalk är i grunden en nivå för bra, men helst bör det målas hela vägen på större rader.


Singelstrecket! - Sevilla

Sevilla ser ruskigt bra ut under Lopetegui. Andalusierna äger ofta ett stort bollinnehav och en sådan som Ocampos har snart spelat till sig ett kontrakt i en toppklubb i Europa. Wolverhampton saknar Jonny och lär få det tufft här.

Kupongrensaren! - Öster

Öster är ruggigt svårslagna på bortagräs. Ett nederlag så här långt vittnar om det och när Halmstad uppvisar sval form bör det garderas brett på Örjans Vall.


Spelförslag:

72 rader

1. Wolverhampton - Sevilla 2
2. Shakhtar Donetsk - Basel 12
3. Halmstad - Öster 1x2
4. Akropolis - GIF Sundsvall x
5. Dundee United - Hibernian x2
6. Spezia - Chievo 1
7. Cork City - Longford 1x2
8. Dundalk - Waterford 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolverhampton - Sevilla 2
2. Shakhtar Donetsk - Basel 12
3. Halmstad - Öster 1x2
4. Akropolis - GIF Sundsvall (1)x(2)
5. Dundee United - Hibernian (x)2
6. Spezia - Chievo 1(x)
7. Cork City - Longford 1x2
8. Dundalk - Waterford 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat