Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-14, 08:59   #6
NicklasA
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 438
Sharp$: 3053
Standard

V75-1

Jag håller 1 Arden Wise As som första häst, utg alt chansspik. Är hyfsat snabb ur volten och kunde hålla ut en så pass snabb häst som Strong Heartbeat senast när den hade springspåret. Visst att det hjälpte att det redan fanns en häst framför och den inte lyckades komma ner, men tror inte någon av lördagens motståndare tar sig förbi i starten på egen hand. Om sedan Björn väljer att släppa till 6 Viscount återstår att se, men över lång distans finns det oftast stor chans att få lucka. Om inte annat kanske Goop ser till att den kommer.....

6 Viscount ska gå bfro ffg och Adielsson kör igen och den kombon funkade bra senast de kamperade ihop. En riktigt stark häst och bra för klassen. Höll riktigt bra senast som 3:a efter att ha lyckats pressa sig till ledningen och såg ut att bli het på kuppen. Adielsson är en bra springspårskusk och lyckas säkert skicka iväg hästen bra, och kommer de iväg så pass bra att de tidigt ställer en fråga är det inte omöjligt att de släpps till ledningen. Blir då såklart svår att rå på om den håller sig lugnare än sist. Men Adielsson vs Goop, risken att barfota inte alls funkar på lördag och att ev få döden över lång distans gör den till 2:a rankad.

5 Högstena Stalldräng fick sin första årsseger senast och gör det oftast bra, men har hittills haft det svårt att räcka hela vägen när det blir sexsiffriga vinstsummor. CJJ upp igen och spåret har den klarat förut. 9 Helios Di Quattro får åter Örjan i sulkyn och kommer från två raka vinster, förvisso mot enklare hästar. Har också haft känslan av att Örjan ”alltid” vinner avd1 och lämnar sällan utanför vid gardering. 8 Matadoren Eme, spår 8 i volt över lång distans gillas. Garanterat spårsnål resa och lyckas den hålla rygg på Goop så blir det sämst 3 inv.

Vidare är det väl främst 2 Hurricane Silas, 3 Luna Nera Doc, 4 A Deal Is A Deal och 10 Kinky Boots som utmanar. 3:an kommer från seger, kan få en vettig position då den är ganska snabb ut, bör väl söka sig ner till plankan. 2:an är duktig, men inte helt att lita på. Kliver den iväg kan den nog bli farlig med rätt resa. 4:an har riktigt fin form, men nu är det som sagt V75 och den behöver komma vettigt på det från spåret. 10:an är en riktigt bra häst för klassen, men bakspår över långdistans mot bra hästar där framme blir tufft. Pausat i 1,5 månad och formen är minst sagt osäker iom galoppen senast.

Min rank: A: 1 B: 6 B/C: 5,9,8 C: 2,3,10,4 D: 3,11,12
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), Newstream (+5), asgaya3141 (+5)
NicklasA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat