Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-15, 22:41   #124
Kgrh
 
Kgrhs avatar
 
Reg.datum: maj 2020
Inlägg: 198
Sharp$: 366
Standard

En chans på 187,5 miljoner var sannolikheten för den rätta V75-raden, enligt spelarkollektivet. Tur man inte spelade på den, hade varit ett dåligt beslut på lång sikt

Roliga tävlingar att kolla på idag. Mest imponerad av Erik Adielssons styrningar, framför allt med Viscount.

Kul dock att någon annan än Adielsson, Kihlström och Goop vann ett storlopp (Stefan Persson).

Det var lite grand upplagt för en del skrällar med många jämna 1640a-lopp, men skrällen i sista avdelningen såg man verkligen inte komma. Svag prestation av Zaffiro Roc.

Kul med Milliondollarrhyme som vinnare igen (första gången jag satte ett vinnarspel sedan 2005 eller 2006), men han fick det verkligen serverat när Milligan's School galopperade och övriga högkapabla hästar gav sig så lätt. Trodde inte på Nimbus CD på förhand, men som loppet blev kört borde denne vunnit eller åtminstone gett Milliondollarrhyme en match vid sunda vätskor.

Annars var Urban Kronos också fin, intressant med Roger Walmanns uttalande i TV, att det är den bästa häst han tränat (inkl Giant Diablo då, får man anta).

E3-finalen för hingstar och valacker blev väl lite av ett antiklimax när två av tre försöksvinnare och bästa hästen alla galopperade. En present till Adielsson.

Stark avslutning också av Global Bookmaker – igen. Noterbart där är att Mattias Djuse alltså blev tvåa och trea i E3-loppen och att hans M.T. Perette stod för dagens kanske mest heroiska insats.
Kgrh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat